reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909926
Super [emoji8] gratulacje [emoji8]

reklama
Jeszcze z innej beczki dziś moja ,, przyjaciółka” okazała się bardzo fałszywa w sumie dorsze ze to tylko rok znajomosci a nie 10-20 ale przykro mi bo mam jest oddać 10 zł ale wypłatę mam dopiero pod koniec miesiąca i ona do mnie ze jej to nie obchodzi ze to wgl kradzież ze dała mi i nie oddaje ze ja chce założyć rodzine a nie mam nawet zeby jej oddać i. Wgl tak mi przykro. Bo fajnie się dogadywaliśmy śpiewamy razem i tak mnie trochę zabolało ale niestety ludzie są fałszywi niektórzy

Jeszcze z innej beczki dziś moja ,, przyjaciółka” okazała się bardzo fałszywa w sumie dorsze ze to tylko rok znajomosci a nie 10-20 ale przykro mi bo mam jest oddać 10 zł ale wypłatę mam dopiero pod koniec miesiąca i ona do mnie ze jej to nie obchodzi ze to wgl kradzież ze dała mi i nie oddaje ze ja chce założyć rodzine a nie mam nawet zeby jej oddać i. Wgl tak mi przykro. Bo fajnie się dogadywaliśmy śpiewamy razem i tak mnie trochę zabolało ale niestety ludzie są fałszywi niektórzy
A co się stało?

A co się stało?

Któregoś dnia pożyczyłam od niej 10 zł ale teraz niestety no nie mam jak oddać bo wypłaty nie miałam jeszcze a mialam trochę wydatków no a od rodziców nie chce ciagle brać kasy po to poszłam do pracy aby od nich nie ciągnąć no i ona do mnie napisał ze mam jej jutro oddać bo ona musi mieć na jedzenie na jutrzejsza próbę ja na to ze nie mam a ona ze jej to nie obchodzi i ze mam pożyczyć ja jej napisałam ze nie mam od kogo pożyczyć za niedługo będę miała wypłatę i oddam a ona ze to kradzież. I napisałam tam wyżej

Ewelina, nie obraź sie, ale naprawde czytając Twoje wypowiedzi czuje sie jakby pisała to 14latka. Nie miałaś odpocząc od starań? Skończyć szkoły, znalezc stala prace i dopiero wtedy zakładać rodzine? Wybacz, ale twoja przyjaciolka ma racje- jesli nie masz skąd wziąc 10 zł żeby jej oddać, to jak Ty chcesz utrzymać dziecko? Wiesz ile kosztują pampersy? Nie mówiąc już o podstawowej wyprawce typu wózek czy łóżeczko...

Wiesz co mnie najbardziej zirytowało jak to dzisiaj oglądałam? Strasznie się tam garbię! Na szczęście teraz staram się nad tym panować, ale cóż wtedy zahukana byłam to i zgarbiona chodziłam. A ten blond to pomyłka wszech czasów! :D
To ten blond o którym gadałyśmy.. :D ej nie był taki tragiczny! Ale lepiej w ciemnych [emoji173]

Ewelina, nie obraź sie, ale naprawde czytając Twoje wypowiedzi czuje sie jakby pisała to 14latka. Nie miałaś odpocząc od starań? Skończyć szkoły, znalezc stala prace i dopiero wtedy zakładać rodzine? Wybacz, ale twoja przyjaciolka ma racje- jesli nie masz skąd wziąc 10 zł żeby jej oddać, to jak Ty chcesz utrzymać dziecko? Wiesz ile kosztują pampersy? Nie mówiąc już o podstawowej wyprawce typu wózek czy łóżeczko...

Nie nie miałam odpocząć od starań znalazłam prace w szkole się uczę i to. Nie problem wiem. Ile kosztuje wyprawka pampersy A to ze wypłatę mam za pare dni i nie chce prosić rodziców to chyba tez dużo znaczy ze nie chce od nich brać pieniędzy tylko sama zarobić..

Fakt lopatki ci ida mocno do przodu ale teraz na obecnych zdj wygladasz pieknie. Widzisz ty mialas wpadke z blondem a ja sie kiedys farbnelam na czarno i wygladalam jak zywy trup i co wiecej... Mialam zdj w dowodzie hahaha.. Później mialam wymiane dowodu i byłam w 6mcu ciazy i jestem taka spuchnieta na gebie:p na szczescie nastepna zmiane mam w przyszlym roku i juz sie doczekam. Pozniej wam wstawię i pokaze będzie trochę humoru na forum.
Ja w moim pierwszym dowodzie miałam jeszcze odstające uszy jak radary (byłam przed korektą). Dodatkowo walnęłam taką minę że wyglądałam jakbym zbiegła z jakiegoś zakładu zamkniętego [emoji23] a co ciekawe, u innych nawet nie zwracam uwagi na odstające uszy ;p

reklama

Miałam to samo napisać. Jak można świadomie starać się o dziecko nie mając nawet 10zl? A co jeśli dziecko zachoruje? Wizyty u lekarza? Koszt wyprawki? Rozumiem, ze jesteś na utrzymaniu rodziców, czy oni wiedza, ze strasz się o dziecko?

Do góry