D
Deleted member 182168
Gość
Niee mam, dopiero zamierzam cokolwiek nagrać.
Ponagrywajmy razem ja założę nowe konto [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee mam, dopiero zamierzam cokolwiek nagrać.
Ukryte talenty wśród was dziewczyny![emoji7] Ja do rysowania tak średnio, natomiast z wykształcenia jestem muzykiem - pianistką [emoji4]
Nie wierzyłam do końca we wczorajszy test więc dziś po pracy zrobiłam drugi... I znów się pochwalę, bo uśmiech nie schodzi mi z twarzy, a jutro rano lecę na betę.Zobacz załącznik 909901
Mogę akompaniować na fortepianie [emoji16]Ponagrywajmy razem ja założę nowe konto [emoji23][emoji23][emoji23]
Mogę akompaniować na fortepianie [emoji16]
Chętnie oddam cały pozytywny test, każdej która się stara i pragnie dziecka tak jak i [emoji6]@ElizaR bardzo ładne kreski. Nie chcesz się jedną podzielić? Każda z nas da po jednej i może w końcu na swoim teście ciążowym ujrzę dwie kreski. Bo póki co takie dwie to tylko na teście owu
Fakt lopatki ci ida mocno do przodu ale teraz na obecnych zdj wygladasz pieknie. Widzisz ty mialas wpadke z blondem a ja sie kiedys farbnelam na czarno i wygladalam jak zywy trup i co wiecej... Mialam zdj w dowodzie hahaha.. Później mialam wymiane dowodu i byłam w 6mcu ciazy i jestem taka spuchnieta na gebie na szczescie nastepna zmiane mam w przyszlym roku i juz sie doczekam. Pozniej wam wstawię i pokaze będzie trochę humoru na forum.Wiesz co mnie najbardziej zirytowało jak to dzisiaj oglądałam? Strasznie się tam garbię! Na szczęście teraz staram się nad tym panować, ale cóż wtedy zahukana byłam to i zgarbiona chodziłam. A ten blond to pomyłka wszech czasów!
Wow. Musze pokazać mojej Julce ona uwielbia anime.
Ukryte talenty wśród was dziewczyny![emoji7] Ja do rysowania tak średnio, natomiast z wykształcenia jestem muzykiem - pianistką [emoji4]
Nie wierzyłam do końca we wczorajszy test więc dziś po pracy zrobiłam drugi... I znów się pochwalę, bo uśmiech nie schodzi mi z twarzy, a jutro rano lecę na betę.Zobacz załącznik 909901
Jak na 8 lat to na prawdę fajny rysunek! A anime to na prawdę trudna sztuka [emoji6] troszkę się tym interesuję [emoji6]Wow. Musze pokazać mojej Julce ona uwielbia anime.
To taki rysunek miara 8 latki
Zobacz załącznik 909908
Piękne krechy!!! No to juz masz bankowa ciaze