reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Moja psina spi w najlepsze na mojej poduszce. Tylko wstalam siku a dzisiejszej nocy az 2 razy. Wracam i patrzę ze nie mam juz gdzie lezec.. Wbilam sie na poduche do M i spalismy scisnieci bo przeciez piesek musi miec wygode:)

Ogolnie boje sie widoku schroniska... Tych biednych psow... Podejrzewam ze kazde bedzie liczyło ze to wlasnie jego wezmiemy na spacer.. A ja nie umiem decydowac i wybierac w takim nieszczęściu. Pisalam ostatnio o tym plakacie co nam powiesili na płocie... Rozeszla sie informacja by przekazywac je schroniskom bo sa dobra oslona przed wiatrem.. Kontaktowałam sie i u nas chca jakas cześć wiec od razu im zawioze bo lezy schowany. Cieszę się że na cos sie przyda.
Skąd ja to znam... Ja z druga połówką ściśnięci w kącie a psiaki zajmują 3/4 łóżka [emoji23]

Raczej tak. Dzis tez mnie brzuch pobolewa. W sumie to od poczatku ciazy dopiero drugi raz boli mnie brzuch a wcześniej jakies dwa dni bolało mnie tak jakby w szyjce ale to tez normalne bo wszystko sie rozciąga [emoji8]
No właśnie jak w szyjce takie ciągnięcia jak przy zapaleniu pęcherza. Dzięki że jesteście i zawsze odpiszecie :)

reklama
Siedzę w pracy i uśmiecham się do telefonu[emoji16] zaraz ktoś pomyśli, że walnięta jakaś [emoji23]
Usmiechaj sie [emoji14] bys widziala jak na mnie nieraz tz patrzy jak na walnieta jak sie simieje do telefonu [emoji23]
U nas w nocy pies nie wchodzi, ale młodszy T. wlazł i rano już czułam kopanie po plecach [emoji849][emoji849][emoji849]
Moj mlody juz do nas do lozka nie wchodzi, ale jak nieraz przychodził to mimo ze mamy lozko 2x2,2 zawsze bylam skopana i prawie z lozka spadalam i szlam sie polozyc na kanape [emoji23] teraz to mlody nieraz nad ranem przyjdzie popatrzy ze sppimy i wraca do siebie [emoji6]

Do góry