Pewnie też zrobię kilka jeśli pierwszy pokaże 2 kreski [emoji39]Bo wbrew pozorom testy ciazowe jak juz wiesz ze ciaza jest sa czyms pieknym%) ja bym mogla je jeszcze teraz robic hehe
reklama
Yuupi. Ja mam dobre przeczucie boziuu jak tu wytrwac do tej godz? Planujemy jechac do schroniska dzis. Wczoraj kupilam karmę i weźmiemy jakiegos psiaka na spacerek. To może czas nam zleci.Po 14, jak wrócę z pracy, zrobię bo mnie nakrecilyscie [emoji41]
Ann89
Fanka BB :)
I mnie zawsze przed okresem jest twarda i bardzo nisko. Teraz miękka ale tez nie za wysokoNie cierpię tych apek... nie wiem zaś na kiedy mam się tej @ spodziewać. Apka ktorej zawsze używam pokazuje nawet @ na sobote [emoji23][emoji23][emoji23] więc chyba pozostaje mi czekać do konca świata na @. [emoji23]
Ale chyba jednak dzidziolka nie będzie, bo szyjka już średnio wysoko i średnio otwarta, więc @ idzie idzie.
Czerwiec jeszcze [emoji4]Dawaj nam tu znać od razu [emoji6] bedzieszz jeszcze czerwcowka czy raczej juz lipiec ? [emoji14]Tez mialam szyjke nisko jeszcze na dwa dni i dzien przed testem a pamietasz jak pytalam w dzien kiedy testowalam ? [emoji14] wtedy byla juz wysoooko [emoji6] wiec szybko wszystko moze sie jeszcze zmienic [emoji6]nadal trzymam kciuki [emoji6][emoji110]
apki apkami ale Jak wiesz ile u ciebie trwa fl to bedziesz wiedziiala kiedy (nie)spodziewac sie @ [emoji6]
A moje dwa słodziaki (maltańczyki) dziś siedzą same w domku, jak pogoda dopisze to po pracy długi spacer im zafunduje [emoji6]Yuupi. Ja mam dobre przeczucie boziuu jak tu wytrwac do tej godz? Planujemy jechac do schroniska dzis. Wczoraj kupilam karmę i weźmiemy jakiegos psiaka na spacerek. To może czas nam zleci.
Kaamilaaa
Świetnie [emoji8] fajnie bedzie Cię miec na czerwcowkach [emoji14]Czerwiec jeszcze [emoji4]
Super pomysł[emoji106][emoji122][emoji854]Yuupi. Ja mam dobre przeczucie boziuu jak tu wytrwac do tej godz? Planujemy jechac do schroniska dzis. Wczoraj kupilam karmę i weźmiemy jakiegos psiaka na spacerek. To może czas nam zleci.
martoosia04
Dziewczyny takie ciągnievia w dole brzucha i w pochwie są normalne?
Raczej tak. Zależy jak mocne.
Moja psina spi w najlepsze na mojej poduszce. Tylko wstalam siku a dzisiejszej nocy az 2 razy. Wracam i patrzę ze nie mam juz gdzie lezec.. Wbilam sie na poduche do M i spalismy scisnieci bo przeciez piesek musi miec wygodeA moje dwa słodziaki (maltańczyki) dziś siedzą same w domku, jak pogoda dopisze to po pracy długi spacer im zafunduje [emoji6]
Ogolnie boje sie widoku schroniska... Tych biednych psow... Podejrzewam ze kazde bedzie liczyło ze to wlasnie jego wezmiemy na spacer.. A ja nie umiem decydowac i wybierac w takim nieszczęściu. Pisalam ostatnio o tym plakacie co nam powiesili na płocie... Rozeszla sie informacja by przekazywac je schroniskom bo sa dobra oslona przed wiatrem.. Kontaktowałam sie i u nas chca jakas cześć wiec od razu im zawioze bo lezy schowany. Cieszę się że na cos sie przyda.
reklama
Czuję to samo! Jakby mi ktoś od środka podbrzusze rozpychał!Dziewczyny takie ciągnievia w dole brzucha i w pochwie są normalne?