Brawo! Rośnijcie zdrowo [emoji4]O jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo! Rośnijcie zdrowo [emoji4]O jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
No no piękna kreski [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratuluję [emoji322] [emoji173]Tutaj lepsze zdjęcieZobacz załącznik 909419
Tego Ci z całego serca życzę [emoji5] [emoji5]Piękny dziziolek <3 super wieści.
Jutrovwg kalulatora zaczynam 6tyg, mam nadzieje że u lekarza zobaczę podobny widok
Ja takie bóle jak na @ mam do tej pory i cały czas sprawdzam czy czasem nie zawitała. A dziś 5+2 więc spokojnie jak nie ma @ to dobry znak[emoji5] Czekam na Twoje piękne kreseczki.Dziewczyny, dziś w nocy obudził mnie ból brzucha, skurcze jak zwykle w dniu miesiączki. Zwlekłam się z łóżka idąc do łazienki przekonana że przyszła @, a tu nic! Dodam tylko, że @ spóźnia mi się 4 dzień a bóle brzucha trwają już 3 dzień... W dzień są łagodne i krótkotrwałe w nocy nasilają się, potrafią mnie obudzić... Oprócz tego mam inne objawy typowe dla @, nabrzmiałe piersi, ból w dolnej partii pleców, zaparcia, wzdęcia ale @ nie przychodzi... Jutro z rana zrobię test, być może się udało [emoji4]
Niepokoi mnie trochę ten ból brzucha ale wertowałem forum i podobno takie bóle to nic dziwnego w ewentualnej wczesnej ciąży...
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] trzymam[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110][emoji7][emoji7] trzymajcie kciuki!
O ja super [emoji322] [emoji322] [emoji322] ale szybko to zleciało . Jeszcze mam przed oczami Twoje testy z II kluseczkami.O jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
Ooo gratuluję! Pamiętam jeszcze jak dołączyłam do forum, gdzie dopiero co byłaś po pozytywnych testach [emoji4] ale ten czas leci, pocieszam się, że i mi zleci do 2go trymestru i może będę już wtedy spokojniejsza.O jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
Na pewno aptekę otwartą gdzieś znajdziesz. U mnie w małym miasteczku jest jedna nawet taka otwarta przez 7 dni do 24:00Dziś 4 dzień spóźnienia. A nie mam testuwłaściwie to moja wina bo m dwa razy się pytał wczoraj czy ma jechać a ja mu mówię że nie i czekamy... Teraz chyba nigdzie testu nie kupię :/ zatestuje jutro, wtorek mam wolny i pojadę na betę. Oczywiście jak nie przyjdzie ...