Póki nie zobaczę bety i tak nie nastawiam się, aczkolwiek mam baaaardzo dobre przeczucie [emoji4]No to kobitko gratuluję to teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]
reklama
Jestem za. Jak byl cien cienia cienia to dzis może byc ewentualnie cien cienia lub cien a moze juz slaba kreska??No to kobitko gratuluję to teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]
Ciagnijcie dobra passę . Najpierw @8mela3, pozniej @Ann89, teraz @Aghata 88 cos tworzy i bylabys Ty cudownie
No to ja po cichu dziękuję [emoji16] a po pracy zrobię test[emoji4]Jak we wtorek rano mialas cien cienia, @ dalej nie ma to nawet jak wieczorem zrobisz to juz beda dwie kreski porządne [emoji14]
Skoro byl cien to jest ciaza [emoji14]
Po cichu gratuluje [emoji6]
martoosia04
Fanka BB :)
Blado tzn był cień cienia cienia? 3mamblciuki za jutrzejszy dzień.
Martusia do czwartku jeszcze 4 dni a naprawdę niewielu kobietom kreski pokazują się tyle dni przed terminem @, więc spokojnie słońce [emoji8] ja tam wierzę że będzie dzidziolek
Nie cierpię tych apek... nie wiem zaś na kiedy mam się tej @ spodziewać. Apka ktorej zawsze używam pokazuje nawet @ na sobote [emoji23][emoji23][emoji23] więc chyba pozostaje mi czekać do konca świata na @. [emoji23]
Ale chyba jednak dzidziolka nie będzie, bo szyjka już średnio wysoko i średnio otwarta, więc @ idzie idzie.
Kaamilaaa
Stawiam ze od wtorku to juz dzis bedzie kreska [emoji6]Jestem za. Jak byl cien cienia cienia to dzis może byc ewentualnie cien cienia lub cien a moze juz slaba kreska??
[emoji7][emoji7] trzymajcie kciuki!Stawiam ze od wtorku to juz dzis bedzie kreska [emoji6]
Robisz???? Zmęcze Cie dziś[emoji7][emoji7] trzymajcie kciuki!
Bo wbrew pozorom testy ciazowe jak juz wiesz ze ciaza jest sa czyms pieknym%) ja bym mogla je jeszcze teraz robic heheNo to kobitko gratuluję to teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]
A ja się zastanawiam czy nie kupić kolejnego testu i nie zatestowac jeszcze jutro. Malina a śmiałam się z ciebie jeszcze kilka miesięcy temu [emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak człowiek nie wierzy że będzie dobrze
Po 14, jak wrócę z pracy, zrobię bo mnie nakrecilyscie [emoji41]Robisz???? Zmęcze Cie dziś
reklama
Kaamilaaa
Dawaj nam tu znać od razu [emoji6] bedzieszz jeszcze czerwcowka czy raczej juz lipiec ? [emoji14]No to ja po cichu dziękuję [emoji16] a po pracy zrobię test[emoji4]
Tez mialam szyjke nisko jeszcze na dwa dni i dzien przed testem a pamietasz jak pytalam w dzien kiedy testowalam ? [emoji14] wtedy byla juz wysoooko [emoji6] wiec szybko wszystko moze sie jeszcze zmienic [emoji6]nadal trzymam kciuki [emoji6][emoji110]Nie cierpię tych apek... nie wiem zaś na kiedy mam się tej @ spodziewać. Apka ktorej zawsze używam pokazuje nawet @ na sobote [emoji23][emoji23][emoji23] więc chyba pozostaje mi czekać do konca świata na @. [emoji23]
Ale chyba jednak dzidziolka nie będzie, bo szyjka już średnio wysoko i średnio otwarta, więc @ idzie idzie.
apki apkami ale Jak wiesz ile u ciebie trwa fl to bedziesz wiedziiala kiedy (nie)spodziewac sie @ [emoji6]