Betii35
Fanka BB :)
O nieJa nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam test..... biel niestety. Czekam wiec w spokoju teraz do terminu @. Jedna apka pokazuje wt inna czwartek [emoji849] wiec teraz czekam do czw.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieJa nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam test..... biel niestety. Czekam wiec w spokoju teraz do terminu @. Jedna apka pokazuje wt inna czwartek [emoji849] wiec teraz czekam do czw.
A ja sobie ubzduralam że dzisiajJutro!! Bo pospieszyłam się zrobiłam we wtorek, ale jakoś tak blado wyszedł...
Bo chciałam robić wcześniej, ale zraziłam się we wtorek bo wyszło blado, więc teraz troszkę dałam na wstrzymanie [emoji6]A ja sobie ubzduralam że dzisiaj
Myślisz że tak popołudniu coś pokaże? O 14 kończę pracę, to podjadę do apteki po zapas testów [emoji41]@ElizaR weź ty nawet dzis zatestuj bo ja tu wyczuwam dwie grube kreski [emoji6] od wtorku na pewno duzo sie zmienilo [emoji6]
Blado tzn był cień cienia cienia? 3mamblciuki za jutrzejszy dzień.Jutro!! Bo pospieszyłam się zrobiłam we wtorek, ale jakoś tak blado wyszedł...
Dosłownie cień cienia cienia, ale był... [emoji3]Blado tzn był cień cienia cienia? 3mamblciuki za jutrzejszy dzień.
Martusia do czwartku jeszcze 4 dni a naprawdę niewielu kobietom kreski pokazują się tyle dni przed terminem @, więc spokojnie słońce [emoji8] ja tam wierzę że będzie dzidziolek
No to kobitko gratuluję to teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]Dosłownie cień cienia cienia, ale był... [emoji3]
Dosłownie cień cienia cienia, ale był... [emoji3]
Jak we wtorek rano mialas cien cienia, @ dalej nie ma to nawet jak wieczorem zrobisz to juz beda dwie kreski porządne [emoji14]Myślisz że tak popołudniu coś pokaże? O 14 kończę pracę, to podjadę do apteki po zapas testów [emoji41]