reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jutro!! Bo pospieszyłam się zrobiłam we wtorek, ale jakoś tak blado wyszedł...
Blado tzn był cień cienia cienia? :) 3mamblciuki za jutrzejszy dzień.

Martusia do czwartku jeszcze 4 dni a naprawdę niewielu kobietom kreski pokazują się tyle dni przed terminem @, więc spokojnie słońce [emoji8] ja tam wierzę że będzie dzidziolek ;)

Blado tzn był cień cienia cienia? :) 3mamblciuki za jutrzejszy dzień.

Martusia do czwartku jeszcze 4 dni a naprawdę niewielu kobietom kreski pokazują się tyle dni przed terminem @, więc spokojnie słońce [emoji8] ja tam wierzę że będzie dzidziolek ;)
Dosłownie cień cienia cienia, ale był... [emoji3]

No to kobitko gratuluję ;) to teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]

A ja się zastanawiam czy nie kupić kolejnego testu i nie zatestowac jeszcze jutro. Malina a śmiałam się z ciebie jeszcze kilka miesięcy temu [emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak człowiek nie wierzy że będzie dobrze

reklama
Myślisz że tak popołudniu coś pokaże? O 14 kończę pracę, to podjadę do apteki po zapas testów [emoji41]
Jak we wtorek rano mialas cien cienia, @ dalej nie ma to nawet jak wieczorem zrobisz to juz beda dwie kreski porządne [emoji14]
Skoro byl cien to jest ciaza [emoji14]
Po cichu gratuluje [emoji6]

Do góry