reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, dziś w nocy obudził mnie ból brzucha, skurcze jak zwykle w dniu miesiączki. Zwlekłam się z łóżka idąc do łazienki przekonana że przyszła @, a tu nic! Dodam tylko, że @ spóźnia mi się 4 dzień a bóle brzucha trwają już 3 dzień... W dzień są łagodne i krótkotrwałe w nocy nasilają się, potrafią mnie obudzić... Oprócz tego mam inne objawy typowe dla @, nabrzmiałe piersi, ból w dolnej partii pleców, zaparcia, wzdęcia ale @ nie przychodzi... Jutro z rana zrobię test, być może się udało [emoji4]
Niepokoi mnie trochę ten ból brzucha ale wertowałem forum i podobno takie bóle to nic dziwnego w ewentualnej wczesnej ciąży...
Trzymam kciuki [emoji7]

Moja podła @ strasznie długo się rozkręca. Nie polecam nikomu 2-tygodniowego PMSu [emoji849]

reklama
Dziewczyny, dziś w nocy obudził mnie ból brzucha, skurcze jak zwykle w dniu miesiączki. Zwlekłam się z łóżka idąc do łazienki przekonana że przyszła @, a tu nic! Dodam tylko, że @ spóźnia mi się 4 dzień a bóle brzucha trwają już 3 dzień... W dzień są łagodne i krótkotrwałe w nocy nasilają się, potrafią mnie obudzić... Oprócz tego mam inne objawy typowe dla @, nabrzmiałe piersi, ból w dolnej partii pleców, zaparcia, wzdęcia ale @ nie przychodzi... Jutro z rana zrobię test, być może się udało [emoji4]
Niepokoi mnie trochę ten ból brzucha ale wertowałem forum i podobno takie bóle to nic dziwnego w ewentualnej wczesnej ciąży...
Cześć dziewczyny czytam was od ponad roku i teraz postanowiłam się odezwać mnie też bardzo boli brzuch i krzyż, dla pewności zamiast testu zrobiłam betę w 26 dc na 30 i wyszła ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu 94.9 bo dzień wcześniej miałam plamienia i myślałam że to inplantacja... Także objawy masz obiecujące

Cześć dziewczyny czytam was od ponad roku i teraz postanowiłam się odezwać mnie też bardzo boli brzuch i krzyż, dla pewności zamiast testu zrobiłam betę w 26 dc na 30 i wyszła ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu 94.9 bo dzień wcześniej miałam plamienia i myślałam że to inplantacja... Także objawy masz obiecujące
U mnie póki co żadne plamienie nie wystąpiło, ale to podobno nie jest normą [emoji6] oby się udało!!!
Pozdrowienia [emoji4][emoji4]

reklama
Do góry