reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie teoretycznie na 2.11 ma być kolejna @ ale zobaczymy jak to wyjdzie. I może, może będę testować... Nie liczę na ten cykl kompletnie, ale miło byłoby jakby się udało - wiadomo. ;)

Ja tez nie liczę mimo ze. Prawie wszystkie dni płodne były [emoji173]️ ale nie czuje się nawet innaczej niby pare dni miałam takich ze rano miałam mdłości na wf raz zwymiotowałam ale to nie realne bo to nie na fasolkę tylko raczej zatrucie. Mam teraz jakieś zachcianki ale tez za wcześnie jedyne co to ciagle czuje jajniki i mam od czasu. do czasu skurcze jak na @

reklama
Jak dobrze że już nadszedł weekend. Jupi
Ja też zagilana. Wogole nas przeziębienie trzyma od kilku dni. Nawet przytulanek nie ma bo jesteśmy osowiali przez te katary i kaszle.
Wieczór dziś z gorącą herbatą z cytryną i.miodem. I do tego jakis dobry film albo książka.
A u was jakie plany na piątkowy wieczór?
Ja ksiazka bo maz ma nocke:(

Do góry