reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja zapuszczam dalej, nawet bym sie nie zastanawiala nad obceciem bo juz mam prawie do tylka i nie chce tego stracić [emoji57][emoji14] no nic przemecze sie te kilka miesięcy a potem moze wlasnie biotebal albo cos podobnego [emoji57]Ja wiem ze ludzie sie dziwia ze ktos moze nie mieć fb, zwłaszcza w moim wieku[emoji57] nie wiem co w tym calym fb i innych jest takiego fajnego, owszem mialam kiedys ale odcielam sie od tego zupełnie i mam spokoj [emoji14]Super [emoji173][emoji173]
Oooo ;) ja nigdy nie miałam tak długich włosów :szok: najdłuższe do stanika, ale obcięłam he he

reklama
O wow , 20 cm to baaardzo dużo :) odważnie. Prawie metamorfoza. Niestety czasem jak włosy są zniszczone to nie ma wyjścia. Nie lubię tego :)
Trzymam w takim razie kciuki za to żeby @ nie przyszła :)

Dziękujemy bardzo :) :) Po wizycie ok, nawet bardzo ok. Od wczoraj mam zwolnenie, ale na wolnym byłam już prawie tydziń. Wykorzystałam odbiór za pracujące weekendy to co miałam do odbioru plus okolicznościowy i na wizycie doktorek nie wiedząc o tym pwiedział, że chyba odpoczywam ostatnio bo brzuch zupełnie inny. Jeszcze raz pomierzył małą bo z uwagi na ten ładny brzuch wszytsko było lepiej widać. i szyjka wydłużyła się do 39 mm, także super. Jak widać odpoczynek w ciąży ma ogromne znaczenie i unikanie stresu :) :) Trzeba o tym pamiętać i mimo, że czujemy się może nawet dobrze to jednak ma to wpływ na malucha, taki intensywny tryb życia.
No i w koncu malutka pierwszy raz nam się pokazała :) :)
Zobacz załącznik 908517
W przyszłym tygodniu mam wizytę w czwartek i muszę przyjść już z wynikiem testu obciążania glukozą. We wtorek wybieram się na badania. Mam nadzieję, że nie będzie to takie straszne jak opisują. NIgdy wcześniej nie robiłam tego badania.

A stosujesz testy owu? Tam też nie widać owu,?
Śliczny dzidziolek❤️❤️❤️ Kochana zycze Tobie samych pomyślności i pięknego wspólnego życia we 3❤️❤️
My z moim tz tez pomału zaczynamy planować - ślubik cywilny, ale zastanawiamy się czy robić bibkę, czy po prostu tak jak u Ciebie 2 świadki, 2 placki ;)

Śliczny dzidziolek❤️❤️❤️ Kochana zycze Tobie samych pomyślności i pięknego wspólnego życia we 3❤️❤️
My z moim tz tez pomału zaczynamy planować - ślubik cywilny, ale zastanawiamy się czy robić bibkę, czy po prostu tak jak u Ciebie 2 świadki, 2 placki ;)
My mieliśmy ślub cywilny i obiad w restauracji dla najbliższych, tzn było dokładnie oprócz nas 13 osób. :) A teraz planujemy już powoli drugi ślub - humanistyczny - z weselem, ale on się odbędzie najprędzej w 2021. :)

reklama
Do góry