reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja w sumie nie dokonca wierze ze plamienie bylo przez stres :( niby w srodku nic nie wskazywalo na zagrozenie ale nic więcej nie wiem tak naprawdę
Malaga w poniedziałek moja dobra koleżanka też właśnie dostała identycznego plamienia krew z śluzem, też ma w życiu pod górkę a jeszcze dowiedziała się że szefowa ją wykiwała w pracy i nie dostanie macierzyńskiego. Aż się trzęsła jak to opowiadała, i za jakiś czas dostala plamienia właśnie. Już jest ok l, dostała leki i obowiązek odpoczynku i już się unormowało, także stres ma ogrooomny wpływ na ciążę.

Dziewczynki chyba się udało [emoji4] mam 1000 myśli na sekundę
IMG_20181018_171838.jpg

Załączniki

• IMG_20181018_171838.jpg
    IMG_20181018_171838.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 331
Jestem :( z dzidzia wszystko w porządku , nie ma zagrozenia, serduszko bije prawidlowo. Przyjeli mnie dosc szybko . Od razu na oddziale polozniczym mnie wolali. Zbadala mnie polozna , stres stres i jeszcze raz stres , mam unikac stresu i jeszcze bardziej sie oszczędzać , nospa magnez zwiekszona luteina. Poleciala mi krew ze sluzem, cala droge plakalam do szpitala ledwo oddychalam , masakra nie wiedzialam co sie dzieje i dlaczego tak sie dzieje :( mam dosc juz
Biedna;( eeeh ten stres:/ musisz Kochana się oszczędzać, bo dzidziolki nie lubią stresu :((

Noo mi tez:eek: dlatego tez obcięłam do ramion :-p może będzie lepiej hi hi
Ja zapuszczam dalej, nawet bym sie nie zastanawiala nad obceciem bo juz mam prawie do tylka i nie chce tego stracić [emoji57][emoji14] no nic przemecze sie te kilka miesięcy a potem moze wlasnie biotebal albo cos podobnego [emoji57]
Kiedyś usłyszałam od mojego młodego kuzyna że jak nie masz FB to nie istnieje szansa człowiek widmo [emoji23][emoji23]
Ja wiem ze ludzie sie dziwia ze ktos moze nie mieć fb, zwłaszcza w moim wieku[emoji57] nie wiem co w tym calym fb i innych jest takiego fajnego, owszem mialam kiedys ale odcielam sie od tego zupełnie i mam spokoj [emoji14]
Dziewczynki chyba się udało [emoji4] mam 1000 myśli na sekundę Zobacz załącznik 908769
Super [emoji173][emoji173]

reklama
zanim odkryłam co się dzieje z moim TSH leciały jak szalone, wszyscy mi zwracali uwagę, że straciłąm chyba z połowę włosów :(, i nie pomagały wcierki, vitapil, nic... wyszło mi TSH 4,0... teraz po 4 miesiącach od przyjmowania euthyroxu, TSH spadło do 1,9 i chyba mniej mi lecą :)
Ja jestem właśnie po wizycie tez mam 4,26 tsh masakra, przepisał mi euthyrox N 25 - następna kontrola po nowym roku:) mam nadzieje ze do tego czasu bede już w ciąży!

Do góry