reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Bedzie dobrze [emoji8]Super gratulacje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji322] [emoji322] [emoji322]
Ja mam wizytę jutro i będzie 5+2 mam nadzieję że i u mnie będzie wszystko dobrze. Ale strasznie się boję i nie wiem jak wytrzymam.
Widze ze duzo dziewczyn chodzi tak szybko na wizytę [emoji57] to ja chyba jakaś dziwna jestem bo dzis zaczelam 8tc a na pierwsza wizyte ide dopiero w poniedziałek [emoji57]
Betii35
Tak patrzę na te wasze konta na instagramie i podziwiam..I wogole jakie wy ładne.
Ja to coś nie umiem się odnaleźć na tym instagramie..Dopiero niedawno znajoma mi wytlumaczyla co i jak się tam " klika" jakos ciezko mi sie tam.siebie znalesc wystarczy mi chyba konto na fb pewnie długo potrwa żebym instagrama polubiła. Jakaś ja do zacofana.. haha.
Ja to coś nie umiem się odnaleźć na tym instagramie..Dopiero niedawno znajoma mi wytlumaczyla co i jak się tam " klika" jakos ciezko mi sie tam.siebie znalesc wystarczy mi chyba konto na fb pewnie długo potrwa żebym instagrama polubiła. Jakaś ja do zacofana.. haha.
Magda 2791
Pokazuje mi 5dpo więc nie wiem co się dzieje, choć to by się zgadzało bo wtedy był ostatni dzień plodnego śluzu i jajnik bolał... Zobaczymy jutro@ForgetMeeNot jaka śliczna i jakie piękne ujęcie cieszę się, że z szyjką lepiej no i ze w końcu zwolniłaś tępo. I Tobie i Majeczce wyjdzie to na dobre
Testy owu stosuję i w 17dc był piękny pozytyw, ale nie wiem czy brać to pod uwagę skoro temperatura nie skoczyła... ??? Może pęcherzyk nie pękł, nie ma ciałka żółtego, nie wzrósł poziom progesteronu to i temperatura nie skoczyła... Tak to u mnie wygląda:
Zobacz załącznik 908706
@martoosia04 myślę że nic straconego, nie wygląda to źle
@Kasienka3b ja mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zacznę monitoring i stymulację. Juz czas żebyśmy i my dołączyły do grona zaciążonych
@Magda 2791 nie ma za co mam nadzieję, ze to skok z pięknej owu a nie z infekcji. Trzymam mocno kciuki
Ka.2606
Gratulacje!!!Jestem już po wizycie. 5+4 A tu już piękny zarodek z serduszkiem [emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 908735
Kaamilaaa
To ja bardziej zacofana bo nie mam ani fb ani insta i powiem ci ze swietnie sie z tym czuje [emoji14]Tak patrzę na te wasze konta na instagramie i podziwiam..I wogole jakie wy ładne.
ForgetMeeNot
@Fleur86 Hmmm...faktycznie dziwny ten cykl, ale wiesz jak to jest. Czasem w najmniej spodziewanym momencie wychodzi i w cyklu, który wskazuje na to, że nic nie wyjdzie. Czekamy w takim razie
A malutka pierwszy raz w ogóle zapozowała. Wcześniej skutecznie się chowała Tylko jeszcze jest chudziutka i ma mało tłuszczyku na buźce jak to lekarz określił.
@martoosia04, mam nadzieję, że Twoja dziewczynka właśnie wije sobie gniazdko i daje o sobie znać
@ilonaz gratuluję śliczna Kropeczka
@8mela3, u mnie w 5+2 był pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym i to jest jak najbardziej ok na ten okres ciąży. Dziś mój pęcherzyk podskakuje mi w brzuchu aż miło
@Betii35 mam podobnie Chociaż ostatnio nawet na FB rzadko zaglądam
A malutka pierwszy raz w ogóle zapozowała. Wcześniej skutecznie się chowała Tylko jeszcze jest chudziutka i ma mało tłuszczyku na buźce jak to lekarz określił.
@martoosia04, mam nadzieję, że Twoja dziewczynka właśnie wije sobie gniazdko i daje o sobie znać
@8mela3, u mnie w 5+2 był pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym i to jest jak najbardziej ok na ten okres ciąży. Dziś mój pęcherzyk podskakuje mi w brzuchu aż miło
8mela3
Dzięki [emoji6]Bedzie dobrze [emoji8]
Widze ze duzo dziewczyn chodzi tak szybko na wizytę [emoji57] to ja chyba jakaś dziwna jestem bo dzis zaczelam 8tc a na pierwsza wizyte ide dopiero w poniedziałek [emoji57]
Ja idę tak wcześnie, bo w lutym przeszłam poronienie a we wrześniu biochemiczną gin mówił że zaraz po pozytywnym teście mam brać duphaston którego akurat mi starczy do niedzieli. Więc teoretycznie idę po receptę.
8mela3
Dzięki za pocieszenie. Mam nadzieję że i u mnie będzie wszystko ok.@Fleur86 Hmmm...faktycznie dziwny ten cykl, ale wiesz jak to jest. Czasem w najmniej spodziewanym momencie wychodzi i w cyklu, który wskazuje na to, że nic nie wyjdzie. Czekamy w takim razie
reklama
Ann89
Malina też miała niskie temperatury i teraz dzidziol fika w brzuszkuTo moze skoro dzis 8dpo to ten spadek na implantacje ? [emoji14] ja juz pisalam moja tempka w ciazy nie przekracza 36,80 wiec wiesz [emoji14]
Biotebal niby dobry na wlosy ale w ciazy nie wolno niestety..
Malaga matko dziewczyno ale sie strachu najadlas [emoji17] odpoczywaj jak najwięcej [emoji8]