reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Super gratulacje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji322] [emoji322] [emoji322]

Ja mam wizytę jutro i będzie 5+2 mam nadzieję że i u mnie będzie wszystko dobrze. Ale strasznie się boję i nie wiem jak wytrzymam.
Bedzie dobrze [emoji8]

Widze ze duzo dziewczyn chodzi tak szybko na wizytę [emoji57] to ja chyba jakaś dziwna jestem bo dzis zaczelam 8tc a na pierwsza wizyte ide dopiero w poniedziałek [emoji57]

Tak patrzę na te wasze konta na instagramie i podziwiam..I wogole jakie wy ładne.
Ja to coś nie umiem się odnaleźć na tym instagramie..Dopiero niedawno znajoma mi wytlumaczyla co i jak się tam " klika":laugh2::laugh2: jakos ciezko mi sie tam.siebie znalesc :laugh2:wystarczy mi chyba konto na fb:) pewnie długo potrwa żebym instagrama polubiła. Jakaś ja do zacofana.. haha.

@ForgetMeeNot jaka śliczna ♥️ i jakie piękne ujęcie :tak: cieszę się, że z szyjką lepiej no i ze w końcu zwolniłaś tępo. I Tobie i Majeczce wyjdzie to na dobre:tak:
Testy owu stosuję i w 17dc był piękny pozytyw, ale nie wiem czy brać to pod uwagę skoro temperatura nie skoczyła... ??? Może pęcherzyk nie pękł, nie ma ciałka żółtego, nie wzrósł poziom progesteronu to i temperatura nie skoczyła... Tak to u mnie wygląda:
Zobacz załącznik 908706

@martoosia04 myślę że nic straconego, nie wygląda to źle✊✊✊

@Kasienka3b ja mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zacznę monitoring i stymulację. Juz czas żebyśmy i my dołączyły do grona zaciążonych:tak: :D ;)

@Magda 2791 nie ma za co;) mam nadzieję, ze to skok z pięknej owu a nie z infekcji. Trzymam mocno kciuki✊✊✊
Pokazuje mi 5dpo więc nie wiem co się dzieje, choć to by się zgadzało bo wtedy był ostatni dzień plodnego śluzu i jajnik bolał... Zobaczymy jutro

Tak patrzę na te wasze konta na instagramie i podziwiam..I wogole jakie wy ładne.
Ja to coś nie umiem się odnaleźć na tym instagramie..Dopiero niedawno znajoma mi wytlumaczyla co i jak się tam " klika":laugh2::laugh2: jakos ciezko mi sie tam.siebie znalesc :laugh2:wystarczy mi chyba konto na fb:) pewnie długo potrwa żebym instagrama polubiła. Jakaś ja do zacofana.. haha.
To ja bardziej zacofana bo nie mam ani fb ani insta i powiem ci ze swietnie sie z tym czuje [emoji14]

@Fleur86 Hmmm...faktycznie dziwny ten cykl, ale wiesz jak to jest. Czasem w najmniej spodziewanym momencie wychodzi i w cyklu, który wskazuje na to, że nic nie wyjdzie. Czekamy w takim razie :)
A malutka pierwszy raz w ogóle zapozowała. Wcześniej skutecznie się chowała :) :) Tylko jeszcze jest chudziutka i ma mało tłuszczyku na buźce jak to lekarz określił.
@martoosia04, mam nadzieję, że Twoja dziewczynka właśnie wije sobie gniazdko i daje o sobie znać :)
@ilonaz :) gratuluję :) :) :) śliczna Kropeczka :)
@8mela3, u mnie w 5+2 był pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym :) i to jest jak najbardziej ok na ten okres ciąży. Dziś mój pęcherzyk podskakuje mi w brzuchu aż miło ;)
@Betii35 mam podobnie :) :) Chociaż ostatnio nawet na FB rzadko zaglądam

Bedzie dobrze [emoji8]

Widze ze duzo dziewczyn chodzi tak szybko na wizytę [emoji57] to ja chyba jakaś dziwna jestem bo dzis zaczelam 8tc a na pierwsza wizyte ide dopiero w poniedziałek [emoji57]
Dzięki [emoji6]
Ja idę tak wcześnie, bo w lutym przeszłam poronienie a we wrześniu biochemiczną gin mówił że zaraz po pozytywnym teście mam brać duphaston którego akurat mi starczy do niedzieli. Więc teoretycznie idę po receptę.

@Fleur86 Hmmm...faktycznie dziwny ten cykl, ale wiesz jak to jest. Czasem w najmniej spodziewanym momencie wychodzi i w cyklu, który wskazuje na to, że nic nie wyjdzie. Czekamy w takim razie :)
A malutka pierwszy raz w ogóle zapozowała. Wcześniej skutecznie się chowała :) :) Tylko jeszcze jest chudziutka i ma mało tłuszczyku na buźce jak to lekarz określił.
@martoosia04, mam nadzieję, że Twoja dziewczynka właśnie wije sobie gniazdko i daje o sobie znać :)
@ilonaz :) gratuluję :) :) :) śliczna Kropeczka :)
@8mela3, u mnie w 5+2 był pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym :) i to jest jak najbardziej ok na ten okres ciąży. Dziś mój pęcherzyk podskakuje mi w brzuchu aż miło ;)
@Betii35 mam podobnie :) :) Chociaż ostatnio nawet na FB rzadko zaglądam
Dzięki za pocieszenie. Mam nadzieję że i u mnie będzie wszystko ok.

reklama
To moze skoro dzis 8dpo to ten spadek na implantacje ? [emoji14] ja juz pisalam moja tempka w ciazy nie przekracza 36,80 wiec wiesz [emoji14]

Biotebal niby dobry na wlosy ale w ciazy nie wolno niestety..

Malaga matko dziewczyno ale sie strachu najadlas [emoji17] odpoczywaj jak najwięcej [emoji8]
Malina też miała niskie temperatury i teraz dzidziol fika w brzuszku ;)

Do góry