Ka.2606
Fanka BB :)
To chyba znaczy że progesteron nie spada nie?[emoji3]Mnie piersi bolały od samej owu i bolą do teraz a już jestem po połówkowych [emoji846][emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba znaczy że progesteron nie spada nie?[emoji3]Mnie piersi bolały od samej owu i bolą do teraz a już jestem po połówkowych [emoji846][emoji846]
Ja też się nie znam na mierzeniu temp.
Martucha moze zastestuj? po co czekać cały weekend! Trzymam kciuki.
Wypoczywaj, nie stresuj się to najważniejsze.Jestem z dzidzia wszystko w porządku , nie ma zagrozenia, serduszko bije prawidlowo. Przyjeli mnie dosc szybko . Od razu na oddziale polozniczym mnie wolali. Zbadala mnie polozna , stres stres i jeszcze raz stres , mam unikac stresu i jeszcze bardziej sie oszczędzać , nospa magnez zwiekszona luteina. Poleciala mi krew ze sluzem, cala droge plakalam do szpitala ledwo oddychalam , masakra nie wiedzialam co sie dzieje i dlaczego tak sie dzieje mam dosc juz
Ten spadek temperatury może oznaczać zagniezdzenie bądź dobrej mysli[emoji4]Dziewczyny chyba jednak ciąży u mnie nie będzie. Spadek mega do 36,83 więc nie wiem czy jest sens testować.... jeszcze weekend mierzenia temp. przede mną ale już absolutnie się nie nastawiam (( straciłam dziś jednak te nadzieję.
To moze skoro dzis 8dpo to ten spadek na implantacje ? [emoji14] ja juz pisalam moja tempka w ciazy nie przekracza 36,80 wiec wiesz [emoji14]Chyba na test za wcześnie. Dopiero 8 dpo dziś.
To chyba znaczy że progesteron nie spada nie?[emoji3]
No i u mnie zawwsze temp byly wyzsze a w cyklu udanym mialam niskie temp.. poczatek fazy ciagle ponizej 36 od owu lekki skok i spadek w 7dpo i pozniej juz bylam po zielonej str mocy.Tak mi się wydaje, ze to przez to [emoji846][emoji846] czasem bolą tak, ze się dotknąć nie mogę. Szczególnie jak leżę i wstanę, tym bardziej, ze różnica w rozmiarze jest widoczna gołym okiem i nosze teraz miseczkę C, gdzie wcześniej całe życie B... [emoji846][emoji846][emoji846] Na początku miałam tez w zasadzie od owu ból taki jak na @ i wilgotno i mokro. Aaaaa i co jeszzze teraz już na pewno kojarze to z ciąża, chwile po owu miałam meeeeeega silny ból jajnika, ale taki, ze nie sama rady chodzić i myslalam, ze boli mnie biodro. Miałam nawet do lekarza isc, a to było zagnieżdżenie. Nie da się tego pomylić z niczym. Serio. Przez jeden dzień nie dlam rady chodzić i utykalam.
@martoosia04, mi cień cieni cienia widoczny chyba tylko dla mnie wyszedł w 8dpo. W 9 dpo cień cienia ale nawet mój A. był w stanie go dojrzeć.
Aaa i jeśli chodzi o temp, to ja z tych co maja wyższe temperatury. Powyżej 37 w lutealnej a w udanym cyklu poniżej znacznie. Miałam spadek jakos ok 7dpo o i nie podskoczyła do 37.
Tu link
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
zanim odkryłam co się dzieje z moim TSH leciały jak szalone, wszyscy mi zwracali uwagę, że straciłąm chyba z połowę włosów , i nie pomagały wcierki, vitapil, nic... wyszło mi TSH 4,0... teraz po 4 miesiącach od przyjmowania euthyroxu, TSH spadło do 1,9 i chyba mniej mi lecąDziewczyny Wam tez tak strasznie włosy wypadają ??
Potwierdzam, mi tez wlosy leciały jak szalone jak mialam nieuregulowaną tarczyce. To był koszmar :Ozanim odkryłam co się dzieje z moim TSH leciały jak szalone, wszyscy mi zwracali uwagę, że straciłąm chyba z połowę włosów , i nie pomagały wcierki, vitapil, nic... wyszło mi TSH 4,0... teraz po 4 miesiącach od przyjmowania euthyroxu, TSH spadło do 1,9 i chyba mniej mi lecą
mi leca a hormony sa ok. po jednym wyczesaniu wielka piesc wlosow wyrzucam. fakt ze sa dlugie i ta objetosc sszybko sie zwieksza ale duzo za duzo ich trace. moze jakies witaminy potrzebne?Potwierdzam, mi tez wlosy leciały jak szalone jak mialam nieuregulowaną tarczyce. To był koszmar :O