reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem :( z dzidzia wszystko w porządku , nie ma zagrozenia, serduszko bije prawidlowo. Przyjeli mnie dosc szybko . Od razu na oddziale polozniczym mnie wolali. Zbadala mnie polozna , stres stres i jeszcze raz stres , mam unikac stresu i jeszcze bardziej sie oszczędzać , nospa magnez zwiekszona luteina. Poleciala mi krew ze sluzem, cala droge plakalam do szpitala ledwo oddychalam , masakra nie wiedzialam co sie dzieje i dlaczego tak sie dzieje :( mam dosc juz
Wypoczywaj, nie stresuj się to najważniejsze.
Super że wszystko ok[emoji4] [emoji8]

Dziewczyny chyba jednak ciąży u mnie nie będzie. Spadek mega do 36,83 więc nie wiem czy jest sens testować.... jeszcze weekend mierzenia temp. przede mną ale już absolutnie się nie nastawiam :((( straciłam dziś jednak te nadzieję.
Ten spadek temperatury może oznaczać zagniezdzenie bądź dobrej mysli[emoji4]

Chyba na test za wcześnie. Dopiero 8 dpo dziś.
To moze skoro dzis 8dpo to ten spadek na implantacje ? [emoji14] ja juz pisalam moja tempka w ciazy nie przekracza 36,80 wiec wiesz [emoji14]

Biotebal niby dobry na wlosy ale w ciazy nie wolno niestety..

Malaga matko dziewczyno ale sie strachu najadlas [emoji17] odpoczywaj jak najwięcej [emoji8]

To chyba znaczy że progesteron nie spada nie?[emoji3]

Tak mi się wydaje, ze to przez to [emoji846][emoji846] czasem bolą tak, ze się dotknąć nie mogę. Szczególnie jak leżę i wstanę, tym bardziej, ze różnica w rozmiarze jest widoczna gołym okiem i nosze teraz miseczkę C, gdzie wcześniej całe życie B... [emoji846][emoji846][emoji846] Na początku miałam tez w zasadzie od owu ból taki jak na @ i wilgotno i mokro. Aaaaa i co jeszzze teraz już na pewno kojarze to z ciąża, chwile po owu miałam meeeeeega silny ból jajnika, ale taki, ze nie sama rady chodzić i myslalam, ze boli mnie biodro. Miałam nawet do lekarza isc, a to było zagnieżdżenie. Nie da się tego pomylić z niczym. Serio. Przez jeden dzień nie dlam rady chodzić i utykalam.

@martoosia04, mi cień cieni cienia widoczny chyba tylko dla mnie wyszedł w 8dpo. W 9 dpo cień cienia ale nawet mój A. był w stanie go dojrzeć.

Aaa i jeśli chodzi o temp, to ja z tych co maja wyższe temperatury. Powyżej 37 w lutealnej a w udanym cyklu poniżej znacznie. Miałam spadek jakos ok 7dpo o i nie podskoczyła do 37.
Tu link
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Malaga , uważaj na siebie i postaraj się nie stresować. Wiem, ze nie jest łatwo bo sama jestem nerwus i czarnowidz.

Ostatnia edycja:
Tak mi się wydaje, ze to przez to [emoji846][emoji846] czasem bolą tak, ze się dotknąć nie mogę. Szczególnie jak leżę i wstanę, tym bardziej, ze różnica w rozmiarze jest widoczna gołym okiem i nosze teraz miseczkę C, gdzie wcześniej całe życie B... [emoji846][emoji846][emoji846] Na początku miałam tez w zasadzie od owu ból taki jak na @ i wilgotno i mokro. Aaaaa i co jeszzze teraz już na pewno kojarze to z ciąża, chwile po owu miałam meeeeeega silny ból jajnika, ale taki, ze nie sama rady chodzić i myslalam, ze boli mnie biodro. Miałam nawet do lekarza isc, a to było zagnieżdżenie. Nie da się tego pomylić z niczym. Serio. Przez jeden dzień nie dlam rady chodzić i utykalam.

@martoosia04, mi cień cieni cienia widoczny chyba tylko dla mnie wyszedł w 8dpo. W 9 dpo cień cienia ale nawet mój A. był w stanie go dojrzeć.

Aaa i jeśli chodzi o temp, to ja z tych co maja wyższe temperatury. Powyżej 37 w lutealnej a w udanym cyklu poniżej znacznie. Miałam spadek jakos ok 7dpo o i nie podskoczyła do 37.
Tu link
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
No i u mnie zawwsze temp byly wyzsze a w cyklu udanym mialam niskie temp.. poczatek fazy ciagle ponizej 36 od owu lekki skok i spadek w 7dpo i pozniej juz bylam po zielonej str mocy.
61e1344795814fddd302b3924505e33a.png

Załączniki

• 61e1344795814fddd302b3924505e33a.png
    61e1344795814fddd302b3924505e33a.png
    16,8 KB · Wyświetleń: 318
Dziewczyny Wam tez tak strasznie włosy wypadają ??:eek:
zanim odkryłam co się dzieje z moim TSH leciały jak szalone, wszyscy mi zwracali uwagę, że straciłąm chyba z połowę włosów :(, i nie pomagały wcierki, vitapil, nic... wyszło mi TSH 4,0... teraz po 4 miesiącach od przyjmowania euthyroxu, TSH spadło do 1,9 i chyba mniej mi lecą :)

zanim odkryłam co się dzieje z moim TSH leciały jak szalone, wszyscy mi zwracali uwagę, że straciłąm chyba z połowę włosów :(, i nie pomagały wcierki, vitapil, nic... wyszło mi TSH 4,0... teraz po 4 miesiącach od przyjmowania euthyroxu, TSH spadło do 1,9 i chyba mniej mi lecą :)
Potwierdzam, mi tez wlosy leciały jak szalone jak mialam nieuregulowaną tarczyce. To był koszmar :O

reklama
Potwierdzam, mi tez wlosy leciały jak szalone jak mialam nieuregulowaną tarczyce. To był koszmar :O
mi leca a hormony sa ok. po jednym wyczesaniu wielka piesc wlosow wyrzucam. fakt ze sa dlugie i ta objetosc sszybko sie zwieksza ale duzo za duzo ich trace. moze jakies witaminy potrzebne?

Do góry