reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny chyba jednak ciąży u mnie nie będzie. Spadek mega do 36,83 więc nie wiem czy jest sens testować.... jeszcze weekend mierzenia temp. przede mną ale już absolutnie się nie nastawiam :((( straciłam dziś jednak te nadzieję.
Ja też się nie znam na mierzeniu temp.
Martucha moze zastestuj? po co czekać cały weekend! Trzymam kciuki.

reklama
@Malaga00 cale szczęście ze z dzidzia wszystko dobrze. Kochana ty naprawdę idz do lekarza... Może wolno ci jakies ziolowe tabletki na te nerwy zazywac? Taki stres dlugotrwaly nie jest dobry dla dzidzi. Musisz sie oszczędzać dla tego malenstwa.

@Malaga00 ojej, dopiero przeczytałam... zostawili Cię w szpitalu na obserwację? Musisz że powinnaś powiedzieć lekarzowi o swoim stresie. Na pewno da się leczyć nerwicę w ciąży. Trzymam kciuki.

Fajnie wam w tej diagnostyce... ja w piatek robilam badania to mialam wyniki morfologii, tarczycy, cukru i moczu, te kily hiv i zoltaczki sa wysylkowe i w piatek moze bede miala wynik. Byle wyrobic sie do wtorku bo mam wizyte.

@ForgetMeeNot teraz patrze na suwaczek na dole!!! Gratuluje kochana i zycze Wszystkiego co Najlepsze na Nowej drodze Zycia :)

Dziękuje Maliinka [emoji846][emoji846] Ślub mieliśmy zaplanowany od dawna na nasza 6 rocznice i mała postanowiła być z nami w tym dniu. [emoji846][emoji846] i mam taka refleksje. My mielimy ślub bardzo kameralny. Tylko my i świadkowie. 6 osób z nami bo o takim marzyliśmy i taki chcieliśmy od zawsze. Nie robiliśmy wesela, jedynie obiad w naszej ulubionej restauracji. do 23-24 byłam tego dnia na nogach. Polozylam się wcześniej a resta sobie siedziała dłużej. Ciąże znoszę dobrze i stwierdzam, ze nie mam pojecia jak dziewczyny w ciąży wytrzymują wesele???? Ja bym nie dała rady i gdybyśmy planowali ślub z weselem a byłabym w ciąży, na pewno bym to przełożyła na po porodzie.

Dziękuje Maliinka [emoji846][emoji846] Ślub mieliśmy zaplanowany od dawna na nasza 6 rocznice i mała postanowiła być z nami w tym dniu. [emoji846][emoji846] i mam taka refleksje. My mielimy ślub bardzo kameralny. Tylko my i świadkowie. 6 osób z nami bo o takim marzyliśmy i taki chcieliśmy od zawsze. Nie robiliśmy wesela, jedynie obiad w naszej ulubionej restauracji. do 23-24 byłam tego dnia na nogach. Polozylam się wcześniej a resta sobie siedziała dłużej. Ciąże znoszę dobrze i stwierdzam, ze nie mam pojecia jak dziewczyny w ciąży wytrzymują wesele???? Ja bym nie dała rady i gdybyśmy planowali ślub z weselem a byłabym w ciąży, na pewno bym to przełożyła na po porodzie.
Ja mialam taka sytuacje ze wesele mialam 1 sierpnia a 18 grudnia rodzilam. Zaczynalam 6 miesiąc i mialam juz brzuch. Jak suknie mierzylam bylam płaska. A przed slubem byly poprawki robione. I bawilam sie swietnie do 5 rano. Oczywiscie w oczepinach mialam bierny udzial jedynie takie spokojne zadania co z mezem czy rzucanie welonu. W pozostałych kibicowalam. Ciezko byloby biegac na obcasie hehe ale wspominal wspaniale ten czas.

Też byłam na weselu u przyjaciółki która była w 6 m-cu ciąży. Dała radę do samego końca imprezy..Alez ją ja podziwialam! Z wielkim brzuchem i mega uśmiechem.

Ja mialam taka sytuacje ze wesele mialam 1 sierpnia a 18 grudnia rodzilam. Zaczynalam 6 miesiąc i mialam juz brzuch. Jak suknie mierzylam bylam płaska. A przed slubem byly poprawki robione. I bawilam sie swietnie do 5 rano. Oczywiscie w oczepinach mialam bierny udzial jedynie takie spokojne zadania co z mezem czy rzucanie welonu. W pozostałych kibicowalam. Ciezko byloby biegac na obcasie hehe ale wspominal wspaniale ten czas.

Rany. Podziwiam. Ja bym nie dała rady. Może gdybym była młodsza to tak, ale teraz w wieku 34 lat i w tej ciąży to czuje się czasem jak babcia. [emoji846][emoji846] jednak wiek robi swoje.

Rany. Podziwiam. Ja bym nie dała rady. Może gdybym była młodsza to tak, ale teraz w wieku 34 lat i w tej ciąży to czuje się czasem jak babcia. [emoji846][emoji846] jednak wiek robi swoje.
Mozliwe ze masz racje teraz mam 30 lat i jestem czesto bardziej leniwa czesto mi sie czego nie chce. wtedy mialam niecale 22 lata wiec bardziej zywotna bylam :p

reklama
W 6mcu miałam ślub i wesele (na szczęście jednodniowe). Powiem tylko hardkor. Jeszcze ja taka że wszystkim się przejmuje więc trzy dni przed szorowalam wszystko na co spojrzałam bo przecież goście będą ;) wrocismy z wesela naszego o 6 rano. Po południu mieliśmy taki obiad dla najbliższej rodziny u nas w domu to tak się rozryczalam na górze że na dole mnie słyszeli, ale całe emocje że mnie zeszły z tych kilku dni ;)

Do góry