8mela3
Fanka BB :)
Na pewno będzie wszystko dobrze.Dziewczyny mam śluz z krwia jade do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno będzie wszystko dobrze.Dziewczyny mam śluz z krwia jade do szpitala
KurczeDziewczyny mam śluz z krwia jade do szpitala
Na pewno wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki!Dziewczyny mam śluz z krwia jade do szpitala
Pomyśl sobie, że z takiego "na siłę" i tak by pewnie nic nie było. Odpoczywajcie teraz [emoji4]U mnie dni płodne w pełni A my wszyscy zagrypowaniodpuszczam ten cykl.. choć bardzo ubolewam nad tym Ale sil i ochoty z aspiryna brak
![]()
Kochana, ja się na mierzeniu zupełnie nie znam, więc nie wiem czy mogą być takie anomalie... Ale trzymam kciuki za Ciebie wciąż [emoji8]Dziewczyny chyba jednak ciąży u mnie nie będzie. Spadek mega do 36,83 więc nie wiem czy jest sens testować.... jeszcze weekend mierzenia temp. przede mną ale już absolutnie się nie nastawiam(( straciłam dziś jednak te nadzieję.
Ja uważam że powinnaś z kimś porozmawiać o tych swoich nerwach i problemach...nie ryzykuje zdrowia swojego i dzidziJestemz dzidzia wszystko w porządku , nie ma zagrozenia, serduszko bije prawidlowo. Przyjeli mnie dosc szybko . Od razu na oddziale polozniczym mnie wolali. Zbadala mnie polozna , stres stres i jeszcze raz stres , mam unikac stresu i jeszcze bardziej sie oszczędzać , nospa magnez zwiekszona luteina. Poleciala mi krew ze sluzem, cala droge plakalam do szpitala ledwo oddychalam , masakra nie wiedzialam co sie dzieje i dlaczego tak sie dzieje
mam dosc juz