Kaamilaaa
Fanka BB :)
Mi wypadaja od zawsze ale teraz to juz katastrofa [emoji58]Dziewczyny Wam tez tak strasznie włosy wypadają ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wypadaja od zawsze ale teraz to juz katastrofa [emoji58]Dziewczyny Wam tez tak strasznie włosy wypadają ??
Ale jestem w szoku, że owulacja występuje tak szybko po poronieniu, pewnie to wina hormonów.Ja tez miałam owu odrazu, ale krwawiłam chyba z 10 dni i to bardzo obficie... bólu nie miałam jako takieg.
Teraz jestem po owu i ten śluz taki dziwny coś :/ niby jest go dużo, gesty ale tak jakby w kolorze żółto brązowym :/ dziwne, bo jestem już po @ ponad tydzień od owu czuje ten lewy jajnik - tak myśle by od nowego mca zacząć monitoring znowu...
Dziękuję [emoji8] bo już myślałam że mam zwidy i dopatruje się na siłęAnn, poczekaj jeszcze 2 dni i zrób jeszcze jeden test. Ja widzę [emoji7]
3 mam kciuki by wszystko bylo oki. I daj znac jak bedziesz wiedziec cos.Dziewczyny mam śluz z krwia jade do szpitala