kasiula222
Fanka BB :)
Ja ostatnio okres dostałam po 6 tyg . Ja dziś miałam zabieg i czekam na wypis. To poronienie było dużo gorsze jak poprzedniojakies 2 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio okres dostałam po 6 tyg . Ja dziś miałam zabieg i czekam na wypis. To poronienie było dużo gorsze jak poprzedniojakies 2 tyg
Ja miałam takie objawy. A robiłaś już test?Dziewczyny, czy któraś z Was czuła się jak na @ a okazało się że jest w ciąży? Mam najdłuższy PMS w życiu - od samej owulacji ból piersi i podbrzusza, już mam dość [emoji17] no i nie wiem czy mieć jakąś nadzieję czy czekać.
Dziewczyny, czy któraś z Was czuła się jak na @ a okazało się że jest w ciąży? Mam najdłuższy PMS w życiu - od samej owulacji ból piersi i podbrzusza, już mam dość [emoji17] no i nie wiem czy mieć jakąś nadzieję czy czekać.
Dzięki za odpowiedzi.
Testu, jeszcze nie robiłam, dziś 25dc a od ponad tygodnia się czuję jakbym zaraz miała dostać @[emoji4]
Link do: 20xTEST CIĄŻOWY KASETOWY TESTY CIĄŻOWE 10mlU/ml@Maliina mam prośbę kochana, podałabyś mi link do tych testów, które miałam od Ciebie?![]()
Ja też w poniedziałek jeśli @ nie będzie [emoji4]Trzymam kciuki żeby te wszystkie objawy jednak były ciążowe! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja sama coraz większa nadzieja żyje, ale powiedziałam sobie, że prędzej niż w pon testu nie robię. Sama sobie zakaz zrobiłam! [emoji23]
O super, dziękuję!Link do: 20xTEST CIĄŻOWY KASETOWY TESTY CIĄŻOWE 10mlU/ml
Ja zawsze od tego sprzedawcy kupowalam bo ekspresowo wysyla.
Jutro do endo - liczę ze podejdzie konkretnie do sprawyMi TSH spadło bardzo szybko, kiedy masz endo?
Ja pier... :/ po co ta laska kłamie... dziwna jakaśZnamy się od małego i mieszkamy w tej samej wsi więc to taki nieunikniony kontakt. Ona raczej to robi by zwrócić na siebie uwagę, że ona w końcu też jest szczęśliwa i ma to czego ja nie mam. Teraz chociaż ma chłopaka w miarę ogarniętego. No i ogólnie nie boje się jej bo jest tchórzem.
Mam dowód na to, że mnie okłamuje. Szukałam na facebooku jej koleżanek, które mogą być w ciąży ale nikogo nie znalazłam. Dzisiaj dodałam do obserwowanych dziewczynę ze szkoły, młodszą sporo ode mnie z wioski obok. No i ona była w ciąży, w czerwcu urodziła więc popatrzyłam na zdjęcia a tam patrzę i zdjęcie USG które dostałam właśnie od tej mojej koleżanki.![]()