reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was czuła się jak na @ a okazało się że jest w ciąży? Mam najdłuższy PMS w życiu - od samej owulacji ból piersi i podbrzusza, już mam dość [emoji17] no i nie wiem czy mieć jakąś nadzieję czy czekać.
Ja miałam takie objawy. A robiłaś już test?
Jak nie ma @ To zawsze jest nadzieja [emoji5] [emoji6]

Dziewczyny, czy któraś z Was czuła się jak na @ a okazało się że jest w ciąży? Mam najdłuższy PMS w życiu - od samej owulacji ból piersi i podbrzusza, już mam dość [emoji17] no i nie wiem czy mieć jakąś nadzieję czy czekać.

Ja się tak czuję od owu.
Ból jak na @ mam codziennie, czasem naprzemienne kłucie jajników. Śluzu duzo kremowego. Cycki bolą. I czasem mam dni, że mnie błahostki denerwują. Albo jest wszystko ok, a jakis drobiazg tak mi podniesie ciśnienie, że potem chodzę zła pol dnia [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzięki za odpowiedzi.

Testu, jeszcze nie robiłam, dziś 25dc a od ponad tygodnia się czuję jakbym zaraz miała dostać @[emoji4]

Trzymam kciuki żeby te wszystkie objawy jednak były ciążowe! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja sama coraz większa nadzieja żyje, ale powiedziałam sobie, że prędzej niż w pon testu nie robię. Sama sobie zakaz zrobiłam! [emoji23]

reklama
Znamy się od małego i mieszkamy w tej samej wsi więc to taki nieunikniony kontakt. Ona raczej to robi by zwrócić na siebie uwagę, że ona w końcu też jest szczęśliwa i ma to czego ja nie mam. Teraz chociaż ma chłopaka w miarę ogarniętego. No i ogólnie nie boje się jej bo jest tchórzem.

Mam dowód na to, że mnie okłamuje. Szukałam na facebooku jej koleżanek, które mogą być w ciąży ale nikogo nie znalazłam. Dzisiaj dodałam do obserwowanych dziewczynę ze szkoły, młodszą sporo ode mnie z wioski obok. No i ona była w ciąży, w czerwcu urodziła więc popatrzyłam na zdjęcia a tam patrzę i zdjęcie USG które dostałam właśnie od tej mojej koleżanki. :D
Ja pier... :/ po co ta laska kłamie... dziwna jakaś :oo2:

Do góry