reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczynki zgłupiałam bo coś mi tam miga, ale strasznie boję. Na pewno jest to testową kreska więc nie nastawiam się w żaden sposób i trzymam emocje na wodzy,[emoji17] chociaż od razu po zwilżeniu paska coś się tam zaczęło odbijac. Termin @ dzisiaj lub jutro, a test robiony po południu z chyba 100sikania bi w pracy co 15min latałam do łazienki na siku i sprawdzić czy @przyszla.
IMG_20181015_202630.jpg

Załączniki

• IMG_20181015_202630.jpg
    IMG_20181015_202630.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 293
reklama
Dziewczynki zgłupiałam bo coś mi tam miga, ale strasznie boję. Na pewno jest to testową kreska więc nie nastawiam się w żaden sposób i trzymam emocje na wodzy,[emoji17] chociaż od razu po zwilżeniu paska coś się tam zaczęło odbijac. Termin @ dzisiaj lub jutro, a test robiony po południu z chyba 100sikania bi w pracy co 15min latałam do łazienki na siku i sprawdzić czy @przyszla.
Zobacz załącznik 907865
Zdecydowanie warto powtórzyć test jutro z rana :) trzymam kciuki!

Moje prenatalne wwyszly prawidlowo. dzidzia ma 63mm, odpowiada 12+5, glowka w normie wielkoscia jak z OM 13+1.
serduszko 160u/min w koncu moglam uslyszec!! :)
pecherzyk ciazowy: owalny , NT: 2,2
zarys tułowia: prawidlowy, kosc nosowa: widoczna. Termin porodu 21 kwietnia.
obraz "motyla" mózgu prawidlowy, powloki jamy brzusznej ciagle, cewa nerwowa szczelna, spektrum przeplywu przez zastawkę trojdzielna i przewod zylny - nie do oceny. no i tutaj musze wam powiedziec masa wzruszen byla. dzidzioł tak fikal krecil sie i skakal ze nie szlo go badac. musialam sie obkrecac, kaszlec prowokowac czorta malego.. Pani dr stwierdzila ze niezly skoczek zamieszkuje.
No i prawdopodobnie synek ale mowila zeby jeszcze spokojnie podchodzic do tego.
jestem zadowolona z badania Pani ladnie tlumaczyla, monitor swoj mialam nad glową i wszystko moglam sledzic.
zalaczam kilka fotek :)

Załączniki

• IMG_20181015_200934.jpg
    IMG_20181015_200934.jpg
    418,8 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_20181015_201158.jpg
    IMG_20181015_201158.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 86
  • IMG_20181015_201210.jpg
    IMG_20181015_201210.jpg
    425,1 KB · Wyświetleń: 82
Zobacz załącznik 907865
kochana widac ewidentnie :) gratuluje ::)

Zobacz załącznik 907865
Powtórz test ale zrób z innej firmy, ten mi często pokazywał kreskę mimo, iż ciąży w ogóle nie było. Oczywiście życzę Ci aby jednak się nie mylił. :)

Moje prenatalne wwyszly prawidlowo. dzidzia ma 63mm, odpowiada 12+5, glowka w normie wielkoscia jak z OM 13+1.
obraz "motyla" mózgu prawidlowy, powloki jamy brzusznej ciagle, cewa nerwowa szczelna, spektrum przeplywu przez zastawkę trojdzielna i przewod zylny - nie do oceny. no i tutaj musze wam powiedziec masa wzruszen byla. dzidzioł tak fikal krecil sie i skakal ze nie szlo go badac. musialam sie obkrecac, kaszlec prowokowac czorta malego.. Pani dr stwierdzila ze niezly skoczek zamieszkuje.
jestem zadowolona z badania Pani ladnie tlumaczyla, monitor swoj mialam nad glową i wszystko moglam sledzic.
Jaki śliczny i widać jak fika [emoji1][emoji7][emoji7][emoji7] super wieści Malinka ,[emoji8]

Biologia biologią, jak miałam puste jajo to sobie tak właśnie tłumaczyłam że natura zrobiła swoje ale strata dziecka w 7mcu do tej pory jest dla mnie nie do zrozumienia, to już nie biologia ale złośliwość losu. Takie moje zdanie
Tu sie zgadzam. Natura powinna moc zrobic selekcje tylko do 3 miesiaca... nawet nie chce myśleć o takich dramatach. Codziennie modlę się by udało mi się donosić zdrowa ciażę

Dzisiaj dzień dziecka utraconego a ja w całej tej dzisiejszej bieganinie zapomniałam o tym. I teraz tak patrzę na zdjęcie mojej córeczki i pluje sobie w twarz. Jutro po okuliście małego wjedziemy na cmentarz i zapalę świeczuszkę :(

reklama
Super kochana [emoji7] Śliczna dzidzia dużo zdrówka dla was i niech zdrowo rośnie [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Do góry