Anusiak1507
Fanka BB :)
Taki mam wykres na dzien dzisiejszy
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj ja tez mam w domu dwójke dzieci i staram sie o trzecie.takich dziewczyn jest wiecej.zycze powodzenia w staranku.Witam sie i prosze o przyjecie mnie do grona staraczek. Wiem ze wiekszosc z Was nie ma dzieciaczkow ja mam juz 2 coreczki jedna ma prawie 7 lat druga 5 miesiac rozpoczela mamy tez 4 aniolki i pewnie zastanawiacie co tu robie.. Otoz chcemy postarac sie o 3 malenstwo a ze o drugie walczylismy 6 lat dlatego teraz nie mamy na co czekac. Moj problem na chwile obecna polega na tym ze po porodzie nie mialam jeszcze @ wg wykresu owulacja chyba byla ale wstawie go zebyscie mogly mi powiedziec co o tym sadzicie. Dziewczyny ktorym test owulacyjny pokazal II kreske przed @ zrobcie zwykly test podejrzewam ze tez pokaze II kreseczki
A ile maja Twoje dzieciaczki?Witaj ja tez mam w domu dwójke dzieci i staram sie o trzecie.takich dziewczyn jest wiecej.zycze powodzenia w staranku.
Szkoda , że przyszła @ [emoji45] ale nie martw się w święta się uda [emoji5]Witam! U mnie 1 dc. @ zawitała niespodziewanie Po pracy kupiłam test chciałam powtórzyć go znów w niedziele. Wywołałam wilka z lasu Mąż wraca na święta to będziemy się intensywnie starać. @Migdalove zmień mi proszę w tabelce cykl starań na 2.
To ja mam tak samo , tez myślałam nad tym , żeby pracować jak będę w ciąży, żeby być fair wobec koleżanek i żeby ich samych nie zostawiać ale z drugiej strony jak sobie myślę , że mogłabym złapać jakieś choroby od dzieci ze żłobka to już nie jestem taka pewna czy chciałabym w ciąży pracować. .A dzisiaj znowu pomyślałam, że jestem głupia bo planuję pracować w ciąży jak najdłużej się da - ci najmniej do końca sierpnia... A koleżanka (nie jest w ciąży) i co jakiś okres z większym nawalem pracy to L-4 a to tydzień, a to dwa... Człowiek to jest jednak głupi. Przez 8 lat pracy 3 dni L-4 miałam przy anginie ropnej...
Liczę na to że będzie jeszcze owu , ale nigdy nie miałam jej aż tak późno i to mi nie daje spokoju( bo pierwszy raz mam takie dziwne temperatury) . Co do dupka ,to wiem i chciałam tak zrobić ale tak się bałam tych zmian w temperaturze , że myślałam ,że przegapie owu i wzięłam tak jak ginekolog mi mówiła , pytałam hej kiedyś to powiedziała , że 1 tabletka dziennie nie zablokuje owu i teraz na to liczę a wiesz czy duphaston wpływa na test owu ? Chyba, że wywołał u mnie owulacje ( teraz mogę gdybać...)@Klaudia_sam z wykresu wynikało że owulacji jeszcze nie było, więc może po prostu będzie teraz. Mi testy pozytywne wychodzą przed skokiem temp., więc to normalne że jest jeszcze niska. Skok może być dopiero za 2-3 dni nawet. Ale z tym duphastonem - jeśli nie było wcześniej owu to chyba powinnaś poczekać na pozytywny test i dopiero wtedy zacząć brać? Nie znam się na tym ale dziewczyny chyba tak tutaj robiły żeby owu nie zablokować. Chyba że miałaś monitoring?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba taki dzień dzisiaj bo ja też nie jestem sobą chodzę pół przytomnaA z ciśnieniem masz wszystko ok ? Mnie też dziś niedobrze (nudności ciążowe minęły) i słabo mi, ból głowy. Ale u mnie to na niskie ciśnienie tak organizm reaguje.
Oj ja juz mam duże dzieci prawie 13 lat mam corcia i 9 lat ma synekdzieciaczki bardzo chca miec rodzenstwo tak samo jak i ja i mąż.To moj 3 cykl starań niech bedzie owocny bo ja duzo czasu nie mam bo i mloda nie jestem .A ile maja Twoje dzieciaczki?
To ja mam tak samo , tez myślałam nad tym , żeby pracować jak będę w ciąży, żeby być fair wobec koleżanek i żeby ich samych nie zostawiać ale z drugiej strony jak sobie myślę , że mogłabym złapać jakieś choroby od dzieci ze żłobka to już nie jestem taka pewna czy chciałabym w ciąży pracować. .
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to teraz jestem zielona bo @ nie bylo i w sumie niewiem jak liczyc cykl hmm... Zostalo mierzenie temperaturyOj ja juz mam duże dzieci prawie 13 lat mam corcia i 9 lat ma synekdzieciaczki bardzo chca miec rodzenstwo tak samo jak i ja i mąż.To moj 3 cykl starań niech bedzie owocny bo ja duzo czasu nie mam bo i mloda nie jestem .