reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Otóż to ;) teraz już jest też wybór fotelików przy wózku 3w1 ;) Anex Cross moje marzenie tylko cene też swoją ma z tego co kojarzę :/
Mi się bardzo podobał anex, pojechaliśmy oglądać i porażka. Bardzo ciężko chodził, wcale nie był zwrotny, do tego spacerówka podobno to jeszcze gorszy bubel, dziecko się zsuwa z niej, już słyszałam sporo takich opinii.

reklama
Ja sobie wypraszam :p ja teraz też ze wsi a z kulturą wszystko oglądam :p
Wieś kochana to stan umysłu. :D Ja mieszkam w wiosce położonej 8km od miasta i myślą, że są miastowi, że ta wieś to przedmieście i wyżej srają niż dupe mają. A jak mieszkałam we wsi w łódzkim w męża strochach, gdzie takie miasto jak Malbork było najbliżej 30km i tam ludzie fajni, nikt nie gapił się jak nie wiadomo co, uśmiechnięci, jakoś inaczej tam było. :D

reklama
Do góry