Ja koniec końców kupiłam od koleżanki, pewny używany, zadbany Bebetto Luca z fotrlikiem maxi Cosi pebbleOtóż to teraz już jest też wybór fotelików przy wózku 3w1 Anex Cross moje marzenie tylko cene też swoją ma z tego co kojarzę :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja koniec końców kupiłam od koleżanki, pewny używany, zadbany Bebetto Luca z fotrlikiem maxi Cosi pebbleOtóż to teraz już jest też wybór fotelików przy wózku 3w1 Anex Cross moje marzenie tylko cene też swoją ma z tego co kojarzę :/
Duże koła, pompowane. Duża gondola. Super amortyzatory. I nie jest jakoś bardzo ciężki. Bo ja drobna i bez większego problemu wniose go jak trzeba i kilka schodów do góry duży pojemny kosz.Ja koniec końców kupiłam od koleżanki, pewny używany, zadbany Bebetto Luca z fotrlikiem maxi Cosi pebble
Ja sobie wypraszam ja teraz też ze wsi a z kulturą wszystko oglądamNo u nas to samo. Ja nie wiem co tam za wieś chodzi. W ogóle tego nie szanują. Przecież są zwroty w Lidlu,jakby nie pasowało, A robią taki syf... też chciałam jeszcze jedne bodziaki, ale nie było. Może się wieczorem przejade do innego
Wieśniak to stan umysłu, a nie kwestia pochodzenia czy zamieszkania [emoji23] nieraz to mieszczuch jest większym wieśniakiem niż 'wieśniak' [emoji23]Ja sobie wypraszam [emoji14] ja teraz też ze wsi a z kulturą wszystko oglądam
Powiem Ci, że gdybym miała opcje zakupu od osoby zaufanej nie zastanawiała bym się bo tak naprawdę co to dziecko zniszczy ten wózek szczególnie że bardzo dużo osób po roku kupuje osobne spacerówkiJa koniec końców kupiłam od koleżanki, pewny używany, zadbany Bebetto Luca z fotrlikiem maxi Cosi pebble
To ten jest po dwójce dzieci potem chwilę stał w piwnicy zafoliowany.Powiem Ci, że gdybym miała opcje zakupu od osoby zaufanej nie zastanawiała bym się bo tak naprawdę co to dziecko zniszczy ten wózek szczególnie że bardzo dużo osób po roku kupuje osobne spacerówki
Matko tak mi przykro [emoji24] nie wiem co powiedziec [emoji24]trzymaj sie [emoji8][emoji8]Serduszko przestało bić jestem zrozpaczona !!!
Serduszko przestało bić jestem zrozpaczona !!!
Mi się kiedyś bardziej podobała Hania,ale od paru lat jest dla mnie źle nacechowane ;P jak wybierasz imię dla swojego dziecka,to okazuje się ilu osób nie lubisz moja przyjaciółka rodzi w styczniu i będzie TosiaDziewczyny doradzcie Wiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)