reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja koniec końców kupiłam od koleżanki, pewny używany, zadbany Bebetto Luca z fotrlikiem maxi Cosi pebble
Duże koła, pompowane. Duża gondola. Super amortyzatory. I nie jest jakoś bardzo ciężki. Bo ja drobna i bez większego problemu wniose go jak trzeba i kilka schodów do góry :) duży pojemny kosz.
Także ja po Mai go nie sprzedaje tylko zostawiam na trzecie dziecko :)
Tym bardziej że dałam za niego 350 zł [emoji23] więc ani tyle nie opłaca mi się go sprzedawać
Screenshot_20181008-175050.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181008-175050.jpg
    Screenshot_20181008-175050.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 269
Powiem Ci, że gdybym miała opcje zakupu od osoby zaufanej nie zastanawiała bym się bo tak naprawdę co to dziecko zniszczy ten wózek szczególnie że bardzo dużo osób po roku kupuje osobne spacerówki ;)
To ten jest po dwójce dzieci :) potem chwilę stał w piwnicy zafoliowany.
Dziecko nie zniszczy, za to rodzic zniszczyć może [emoji23]
Jak mi stał wózek w gabinecie to klientki myślały że nowy kupiłam [emoji23]
Teraz wozi trzecie dziecko a będzie jeszcze czwarte wozić [emoji23]

reklama
Dziewczyny doradzcie :) Wiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Mi się kiedyś bardziej podobała Hania,ale od paru lat jest dla mnie źle nacechowane ;P jak wybierasz imię dla swojego dziecka,to okazuje się ilu osób nie lubisz :D moja przyjaciółka rodzi w styczniu i będzie Tosia :)

Do góry