Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
https://www.suwaczki.com/Czy ktos mi.moze powiedziec jak ustawic suwaczek ? [emoji120]
To juz mam gotowe tylko nie wiem jak to zrobic zeby pokazywalo sie pod kazdym moim wpisem, bo jak sama go wrzucam to sie pokazuje nawet na apce ale tak to go nie widac [emoji848]
Chyba trzeba go wkleić w "sygnatura" w ustawieniach profiluTo juz mam gotowe tylko nie wiem jak to zrobic zeby pokazywalo sie pod kazdym moim wpisem, bo jak sama go wrzucam to sie pokazuje nawet na apce ale tak to go nie widac
Ja też nie robiłam nic. Miałam tylko od razu po pozytywnym teście/becie przyjść szybko po luteine w razie czego i bardzo dobrze, że poszłam od razu.Ja nie robiłam nic i po każdym, z 2, poronien zachodizlam w kolejnym cyklu. Ostatnio w czerwcu zaszłam w ciążę, w lipcu poronilam i w sierpniowy cyklu już byłam w ciąży.
To tak samo jak u mnie. Tylko mnie lekarz i yak by nic nie dal. Bylam na wizycie dopiero w koncowce 7tygodnia. Ale tu maja inne podejscie.Ja też nie robiłam nic. Miałam tylko od razu po pozytywnym teście/becie przyjść szybko po luteine w razie czego i bardzo dobrze, że poszłam od razu.
Ja poroniłam w czerwcu. W lipcu ostatni okres i zaszłam od razu po poronieniu.
Ja byłam jakoś początek chyba 5 tygodnia albo 4 tydzień. Bo lekarz nie umiał mi powiedzieć który to tydzień [emoji23] Nawet z @. Ale to wtedy byłam u jakiegoś imbecyla [emoji23]To tak samo jak u mnie. Tylko mnie lekarz i yak by nic nie dal. Bylam na wizycie dopiero w koncowce 7tygodnia. Ale tu maja inne podejscie.
Ja próbuje i coś mi nie idzie [emoji23]
Mi lekarz w szpitalu powiedział że po trzech pełnych cyklach można sie znowu starać.. za tydzień idę do lekarza to zapytam o jakieś wskazówki..Ja też nie robiłam nic. Miałam tylko od razu po pozytywnym teście/becie przyjść szybko po luteine w razie czego i bardzo dobrze, że poszłam od razu.
Ja poroniłam w czerwcu. W lipcu ostatni okres i zaszłam od razu po poronieniu.