reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej :(
Pewnie już po bólu, ale następnym razem weź Apap ;) mój lekarz mówi że gorzej dla dziecka jak męczymy się z bólem niż jak weźmiemy jeden Apap ;)

mam nadzieje.. narazie odpuszczam, boje sie ze znowu bedzie strata..
Ja też jestem po jednym poronieniu w grudniu 2017, też strach mnie paraliżuje jak myślę o kolejnie ciąży, a jednocześnie możliwej stracie, z drugiej strony chęć posiadania dziecka jest silniejsza, za miesiąc mam wrócić do starań, boje się i cieszę i nie wiem jak to będzie...

Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]
Moja mama blondynka, niebieskie oczy, ojciec czarne włosy i brązowe oczy, a ja blond włosy wręcz siwe i brązowe oczy także tego nie nastawiaj się haha ;p

Dziewczyny doradzcie :) Wiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)

Dziewczyny doradzcie :) Wiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Antonina [emoji16] zdecydowanie (sama mam tak na drugie [emoji14][emoji173])

-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Wybrałabym z tych dwóch Antonina. :) Hania do mnie nie przemawia jakos. :) A tak to Antosia, Tosia. :D

Ja mam wózek 3w1 a nie jest fotelik z chamskiego chińskiego plastiku tylko maxi Cosi :)
Często wózki 3w1 mają już te lepsze foteliki :) jak szukałam w ciąży wózka to już rzadko dają jakieś no name to wózków. Bynajmniej te lepsze firmy wózków jak bebetto, adamex, anex itp
Otóż to ;) teraz już jest też wybór fotelików przy wózku 3w1 ;) Anex Cross moje marzenie tylko cene też swoją ma z tego co kojarzę :/

reklama
Do góry