reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej :(
Pewnie już po bólu, ale następnym razem weź Apap ;) mój lekarz mówi że gorzej dla dziecka jak męczymy się z bólem niż jak weźmiemy jeden Apap ;)

mam nadzieje.. narazie odpuszczam, boje sie ze znowu bedzie strata..
Ja też jestem po jednym poronieniu w grudniu 2017, też strach mnie paraliżuje jak myślę o kolejnie ciąży, a jednocześnie możliwej stracie, z drugiej strony chęć posiadania dziecka jest silniejsza, za miesiąc mam wrócić do starań, boje się i cieszę i nie wiem jak to będzie...

Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]
Moja mama blondynka, niebieskie oczy, ojciec czarne włosy i brązowe oczy, a ja blond włosy wręcz siwe i brązowe oczy także tego nie nastawiaj się haha ;p

Dziewczyny doradzcie :) Wiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)

Dziewczyny doradzcie :) Wiem,ze jeszcze mam mnóstwo czasu ale kurde z mezem podobają nam się te dwa imiona i nie możemy się zdecydować, które bardziej. Wiadomo,ze można zdecydować dopiero jak się urodzi ale pytam Was z ciekawości które z tych dwoch:
-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Antonina [emoji16] zdecydowanie (sama mam tak na drugie [emoji14][emoji173])

-Antonina (Antosia)
-Hanna (Hania)
Wybrałabym z tych dwóch Antonina. :) Hania do mnie nie przemawia jakos. :) A tak to Antosia, Tosia. :D

Ja mam wózek 3w1 a nie jest fotelik z chamskiego chińskiego plastiku tylko maxi Cosi :)
Często wózki 3w1 mają już te lepsze foteliki :) jak szukałam w ciąży wózka to już rzadko dają jakieś no name to wózków. Bynajmniej te lepsze firmy wózków jak bebetto, adamex, anex itp
Otóż to ;) teraz już jest też wybór fotelików przy wózku 3w1 ;) Anex Cross moje marzenie tylko cene też swoją ma z tego co kojarzę :/

reklama
Do góry