reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja właśnie wróciłam:) oczywiście dużo rzeczy przekopane, ale dorwałam body, spodenki i śpioszki [emoji7]
U nas śpioszki tylko rozowe zostaly.. W ogole taki Sajgon wszystko rozrzucone nic nie na miejscu powyciagane z pudełek... Ludzie to bydlo... Zamiast podejsc i przegladac pudla z rozmiarami i wzorami to chyba sobie wyrywali. Dorwalam bodziaki i spodenki chociaż... Szkoda tylko ze nie bylo tych z calymi stopkami pół pajacykami.

No to super :) bo ja drobna i już się zamartwiam jak ja urodzę :D
No ja syna nie urodziłam [emoji23] po 7,5h wzięli mnie pod nóż [emoji23] i po dziś dzień dziękuję Bogu. Bo potem jak anestezjolog usłyszała ile mały ważył i ile cm (był krótki więc nabity) to stwierdziła że bym nie urodziła. A Maje to już z własnego wyboru chciałam przez cc. Bo i koniec końców i tak nie daliby mi urodzić naturalnie przez ryzyko pęknięcia macicy.
Więc trzecie będzie Tez na 10000% przez cc.

Nasz pierwszy skromny zakup:)
Dosc duze wypadaja 50/56

Załączniki

• IMG_20181008_134741.jpg
    IMG_20181008_134741.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 72
  • IMG_20181008_134800.jpg
    IMG_20181008_134800.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 70
U nas śpioszki tylko rozowe zostaly.. W ogole taki Sajgon wszystko rozrzucone nic nie na miejscu powyciagane z pudełek... Ludzie to bydlo... Zamiast podejsc i przegladac pudla z rozmiarami i wzorami to chyba sobie wyrywali. Dorwalam bodziaki i spodenki chociaż... Szkoda tylko ze nie bylo tych z calymi stopkami pół pajacykami.
No u nas to samo. Ja nie wiem co tam za wieś chodzi. W ogóle tego nie szanują. Przecież są zwroty w Lidlu,jakby nie pasowało, A robią taki syf... o_O też chciałam jeszcze jedne bodziaki, ale nie było. Może się wieczorem przejade do innego

reklama
Do góry