reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
My w sumie mamy już wybrany wózek na przyszłość Adamex Reggio, zaplusował u mnie desingiem i tym że jest kompaktowy no i niski. ;)
3412
Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździc

reklama
Bardzo interesujacy. Wstawiajcie wstawiajcie i inspirujcie. Zanim bede kupowac wszystko moze się zmienic i byc moze cos innego mnie urzeknie.
Ja juz mam ten typ i wiem ze jeszcze duzo czasu ale zdania nie zmienie [emoji16] chce ten! [emoji16][emoji173]

Chociaz podoba mi sie jeszcze ten

Link do: Wózek Dada Paradiso Max 500 ALMOND MILK - 2w1 (gondola + spacerówka) - CENTRUMHANDLOWE.NET - sklep internetowy, najlepsze ceny, bezpieczne zakupy online, wysyłka 24h

Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździc
Są żelowe i o wiele lepiej się prowadzi niż pompowane. :) Byłam nianią i babeczka miała dwa wózki i o wiele lepiej prowadziło się właśnie ten z żelowymi kołami. Inna technologia niż pianka. :) Gdyby żel był gorszy od pompowanych kół to by teraz nie robili wózków z żelowymi kołami. :)

Są żelowe i o wiele lepiej się prowadzi niż pompowane. :) Byłam nianią i babeczka miała dwa wózki i o wiele lepiej prowadziło się właśnie ten z żelowymi kołami. Inna technologia niż pianka. :) Gdyby żel był gorszy od pompowanych kół to by teraz nie robili wózków z żelowymi kołami. :)
W takim razie zależy od mamy :) adamex mial pompowane i czy śniegi czy wertepy szedł jak burza. Britax ma pompowane i tylko dlatego nie chce go zmieniac bo bedziemy sie przeprowadzac i w nowym miejscu wszedzie sa chodniki. Na wertepach trzęsł strasznie

My w weekend też zamówilismy wózek:) u nas najlepszym wyborem okazał się Aero Tutis 2w1, ze wzgledu na najlżejsza gondolę. Jest dosyć nowy na rynku,ale zbiera bardzo dobre opinie :) teraz rozważania na temat fotelika, interesuje nas cybex aton m, aton 5 i kiddy evolution pro2 :)

Ja juz mam ten typ i wiem ze jeszcze duzo czasu ale zdania nie zmienie [emoji16] chce ten! [emoji16][emoji173]

Chociaz podoba mi sie jeszcze ten

Link do: Wózek Dada Paradiso Max 500 ALMOND MILK - 2w1 (gondola + spacerówka) - CENTRUMHANDLOWE.NET - sklep internetowy, najlepsze ceny, bezpieczne zakupy online, wysyłka 24h

Nie wiem jak z pojemnością tego kosza na dole, ale chyba niewielki, co?
Ale poza tym (dla mnie) mankamentem, to wózek pierwsza klasa. To wszystko eko-skora?? Bo białego materiału to bym się bardzo bała kupować. ;)

reklama
Do góry