reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
My w sumie mamy już wybrany wózek na przyszłość Adamex Reggio, zaplusował u mnie desingiem i tym że jest kompaktowy no i niski. ;)
3412
Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździc

reklama
Bardzo interesujacy. Wstawiajcie wstawiajcie i inspirujcie. Zanim bede kupowac wszystko moze się zmienic i byc moze cos innego mnie urzeknie.
Ja juz mam ten typ i wiem ze jeszcze duzo czasu ale zdania nie zmienie [emoji16] chce ten! [emoji16][emoji173]

Chociaz podoba mi sie jeszcze ten

Link do: Wózek Dada Paradiso Max 500 ALMOND MILK - 2w1 (gondola + spacerówka) - CENTRUMHANDLOWE.NET - sklep internetowy, najlepsze ceny, bezpieczne zakupy online, wysyłka 24h

Tylko koła nie sa pompowane i w miejscach gdzie jest nie rowno może się ciężko jeździc
Są żelowe i o wiele lepiej się prowadzi niż pompowane. :) Byłam nianią i babeczka miała dwa wózki i o wiele lepiej prowadziło się właśnie ten z żelowymi kołami. Inna technologia niż pianka. :) Gdyby żel był gorszy od pompowanych kół to by teraz nie robili wózków z żelowymi kołami. :)

Są żelowe i o wiele lepiej się prowadzi niż pompowane. :) Byłam nianią i babeczka miała dwa wózki i o wiele lepiej prowadziło się właśnie ten z żelowymi kołami. Inna technologia niż pianka. :) Gdyby żel był gorszy od pompowanych kół to by teraz nie robili wózków z żelowymi kołami. :)
W takim razie zależy od mamy :) adamex mial pompowane i czy śniegi czy wertepy szedł jak burza. Britax ma pompowane i tylko dlatego nie chce go zmieniac bo bedziemy sie przeprowadzac i w nowym miejscu wszedzie sa chodniki. Na wertepach trzęsł strasznie

My w weekend też zamówilismy wózek:) u nas najlepszym wyborem okazał się Aero Tutis 2w1, ze wzgledu na najlżejsza gondolę. Jest dosyć nowy na rynku,ale zbiera bardzo dobre opinie :) teraz rozważania na temat fotelika, interesuje nas cybex aton m, aton 5 i kiddy evolution pro2 :)

Ja juz mam ten typ i wiem ze jeszcze duzo czasu ale zdania nie zmienie [emoji16] chce ten! [emoji16][emoji173]

Chociaz podoba mi sie jeszcze ten

Link do: Wózek Dada Paradiso Max 500 ALMOND MILK - 2w1 (gondola + spacerówka) - CENTRUMHANDLOWE.NET - sklep internetowy, najlepsze ceny, bezpieczne zakupy online, wysyłka 24h

Nie wiem jak z pojemnością tego kosza na dole, ale chyba niewielki, co?
Ale poza tym (dla mnie) mankamentem, to wózek pierwsza klasa. To wszystko eko-skora?? Bo białego materiału to bym się bardzo bała kupować. ;)

reklama
Do góry