martoosia04
Fanka BB :)
O ile się nie mylę też Biedronka ma wprowadzić jakieś komplety dla maluchów na dniach. [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaz pokazJa właśnie wróciłam oczywiście dużo rzeczy przekopane, ale dorwałam body, spodenki i śpioszki [emoji7]
[emoji7][emoji7] body wzięłam 50-56 , nie wiem czy nie za malutkie, ale nie opanowałam się [emoji7]Pokaz pokaz
Ja mam bebetto Luca. Bardzo długa gondola że nada się nawet dla większego dzieckami najbardziej podoba sie ten
Link do: EXPANDER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 MONDO ECCO CAPPUCCINO EKO SKÓRA
tylko wlasnie nie chce ich fotelika bo ja swoj wlasny kupie albo cos z maxi cosi albo recaro.
no i musze obczaic czy mozna kupic pojedynczo bez zestawow.
drugi
Link do: Wózek 3w1 BEBETTO HOLLAND + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX
i trzeci
Link do: WÓZEK RIKO BRANO 4W1 CARLO 0+ BAZA IZOFIX KOLORY
Tak to wiem, ale nie mam pojęcia co i jak jeszcze. Jaki będę potrzebować taki który spełni wszystkie funkcje i będzie odpowiedni na wiosnę, ale to się zobaczy, jeszcze dużo czasu [emoji16] Wózek kupie chyba w 6-7 miesiącu.[emoji7][emoji7] body wzięłam 50-56 , nie wiem czy nie za malutkie, ale nie opanowałam się [emoji7]
@Malaga00 co do wózka, to przede wszystkim powinnaś zobaczyć na żywo i "się przejechac". Każdy musi dobrać pod siebie wygodę prowadzenia. Zobacz załącznik 905500Zobacz załącznik 905501
Będą ok. Te lidlowe ciuszki są duże. Maja nosi 50. I jest na styk. A te z Lidla 50/56 są jeszcze z zapasem na długość[emoji7][emoji7] body wzięłam 50-56 , nie wiem czy nie za malutkie, ale nie opanowałam się [emoji7]
@Malaga00 co do wózka, to przede wszystkim powinnaś zobaczyć na żywo i "się przejechac". Każdy musi dobrać pod siebie wygodę prowadzenia. Zobacz załącznik 905500Zobacz załącznik 905501
No to super [emoji173] ja spodziewam się,że to będzie dość duży chłopczyk, bo i ja i mój mąż byliśmy dość dużymi dziecmiBędą ok. Te lidlowe ciuszki są duże. Maja nosi 50. I jest na styk. A te z Lidla 50/56 są jeszcze z zapasem na długość
Nie ma reguły ja 2650 a syn był 3650 [emoji23]No to super [emoji173] ja spodziewam się,że to będzie dość duży chłopczyk, bo i ja i mój mąż byliśmy dość dużymi dziecmi