reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O tak ja mam kilka pudeł ciuszków dla dziewczynki i choć piękne i słodkie to niestety większosc leżała w szafie. Przy bardzo malym dziecku najlepiej sprawdzily sie (u mnie) kopertowe body i spodenki ze stópkami i pajace. Wszystko co przez głowę czy zapinane na plecach jest nie wygodne. Natomiast każda mama sama musi przetestowac i sprawdzic co najlepsze.

reklama
mi najbardziej podoba sie ten
Link do: EXPANDER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 MONDO ECCO CAPPUCCINO EKO SKÓRA
tylko wlasnie nie chce ich fotelika bo ja swoj wlasny kupie albo cos z maxi cosi albo recaro.
no i musze obczaic czy mozna kupic pojedynczo bez zestawow.

drugi
Link do: Wózek 3w1 BEBETTO HOLLAND + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX

i trzeci
Link do: WÓZEK RIKO BRANO 4W1 CARLO 0+ BAZA IZOFIX KOLORY
Fajne te wozki [emoji6]

Ja sie juz w jedym zakochalam i nie moge sie doczekac az przyjdzie mi go kupic [emoji16] o taki [emoji16]

Link do: Testujemy Amelis Hugo [TEST]

Link do: Amelis Hugo wózek wielofunkcyjny 2w1 lub 3w1

Ma na szczescie mamy gondole i spacerówkę po chłopakach jeszcze. Ale fakt, że spacerówka z innej serii niż pierwszy wózek. Nie wiem czy teraz nie zmieniłabym na jeszcze lżejsza taka typu „parasolka” byle z daszkiem i jakimś koszem na
mi najbardziej podoba sie ten
Link do: EXPANDER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 MONDO ECCO CAPPUCCINO EKO SKÓRA
tylko wlasnie nie chce ich fotelika bo ja swoj wlasny kupie albo cos z maxi cosi albo recaro.
no i musze obczaic czy mozna kupic pojedynczo bez zestawow.

drugi
Link do: Wózek 3w1 BEBETTO HOLLAND + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX

i trzeci
Link do: WÓZEK RIKO BRANO 4W1 CARLO 0+ BAZA IZOFIX KOLORY
Ten Bebetto ma fotelik maxi cosi jak chcialas :)

My w sumie mamy już wybrany wózek na przyszłość Adamex Reggio, zaplusował u mnie desingiem i tym że jest kompaktowy no i niski. ;)
3412

Ja ze swojej strony moge polecic coś co u nas było najlepszym zakupem ever. Nosidło Tula ! Teraz jeszcze chce dokupic chuste i pojsc na kilka spotkań nauki chustowania.

reklama
Do góry