reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O tak ja mam kilka pudeł ciuszków dla dziewczynki i choć piękne i słodkie to niestety większosc leżała w szafie. Przy bardzo malym dziecku najlepiej sprawdzily sie (u mnie) kopertowe body i spodenki ze stópkami i pajace. Wszystko co przez głowę czy zapinane na plecach jest nie wygodne. Natomiast każda mama sama musi przetestowac i sprawdzic co najlepsze.

reklama
mi najbardziej podoba sie ten
Link do: EXPANDER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 MONDO ECCO CAPPUCCINO EKO SKÓRA
tylko wlasnie nie chce ich fotelika bo ja swoj wlasny kupie albo cos z maxi cosi albo recaro.
no i musze obczaic czy mozna kupic pojedynczo bez zestawow.

drugi
Link do: Wózek 3w1 BEBETTO HOLLAND + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX

i trzeci
Link do: WÓZEK RIKO BRANO 4W1 CARLO 0+ BAZA IZOFIX KOLORY
Fajne te wozki [emoji6]

Ja sie juz w jedym zakochalam i nie moge sie doczekac az przyjdzie mi go kupic [emoji16] o taki [emoji16]

Link do: Testujemy Amelis Hugo [TEST]

Link do: Amelis Hugo wózek wielofunkcyjny 2w1 lub 3w1

Ma na szczescie mamy gondole i spacerówkę po chłopakach jeszcze. Ale fakt, że spacerówka z innej serii niż pierwszy wózek. Nie wiem czy teraz nie zmieniłabym na jeszcze lżejsza taka typu „parasolka” byle z daszkiem i jakimś koszem na
mi najbardziej podoba sie ten
Link do: EXPANDER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 MONDO ECCO CAPPUCCINO EKO SKÓRA
tylko wlasnie nie chce ich fotelika bo ja swoj wlasny kupie albo cos z maxi cosi albo recaro.
no i musze obczaic czy mozna kupic pojedynczo bez zestawow.

drugi
Link do: Wózek 3w1 BEBETTO HOLLAND + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX

i trzeci
Link do: WÓZEK RIKO BRANO 4W1 CARLO 0+ BAZA IZOFIX KOLORY
Ten Bebetto ma fotelik maxi cosi jak chcialas :)

My w sumie mamy już wybrany wózek na przyszłość Adamex Reggio, zaplusował u mnie desingiem i tym że jest kompaktowy no i niski. ;)
3412

Ja ze swojej strony moge polecic coś co u nas było najlepszym zakupem ever. Nosidło Tula ! Teraz jeszcze chce dokupic chuste i pojsc na kilka spotkań nauki chustowania.

reklama
Do góry