reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie też chłopaki całe tatowe są. Starszy to w ogóle kropka w kropkę tata. Młodszy to nawet fakturę włosów ma taką jak mój M. Nic po tej mamie nie mają. No może niecierpliwość i szybkie złoszczenie się :D
Haha [emoji23] To u mnie pewnie charakter odziedziczy [emoji23] czyli też niecierpliwość i zloszczenie się [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja jestem dalej w szoku jak to się stało, że jest dziewczynka. Sprawdził mi się ogólnie dziewczyny chiński kalendarz płci! [emoji23] Bo wyszła mi dziewczynka i to praktycznie miałam szanse przez cały rok [emoji23]
U mnie też ten rok jest rokiem dominującym w ilość miesięcy z możliwością spłodzenia córki wg Chińczyków. Co miesiąc aż do listopada, więc mam jeszcze dwa cykle w tym roku ;)

Haha [emoji23] To u mnie pewnie charakter odziedziczy [emoji23] czyli też niecierpliwość i zloszczenie się [emoji23][emoji23][emoji23]
No moj tez ma charakterek po mnie [emoji23]
Ale wcale to nie latwe ze on ani troche do mnie nie podobny [emoji57] jeszcze za duzo nie rozumie ale wiadomo ze z czasem sie polapie ze to nie mozliwe ze my z tz mamy niebieskie oczy a on brazowe, ostatnio chodzil i sprawdzal jakie mamy kolory [emoji57] ehh na sama mysl o rozmowie na ten temat jest mi slabo [emoji58]
My mieliśmy stosunki przed owulacją na to wygląda. A niby mówią, że przed owu to dziewczynka [emoji23]
Oby i u mnie sie sprawdzilo [emoji23][emoji120]

Jak mi zmieni płeć to wejdę do brzuszka i sobie z nią porozmawiam [emoji23] Ale wątpię, bo wyrostek jest równolegle do kręgosłupa.

Takie kupiłam chyba dobrze mówię, że to takie ogrodniczki [emoji23]Zobacz załącznik 905443
Nie chce Cię niepokoić ale tak wcześnie wszystko sie moze zdarzyc..
Przyjrzyj się tym zdj to sa usg chlopcow..
Link do: Post Your Confirmed BOY Nub Theory and Potty Shots Here in Ultrasound Gender Prediction Forum
Sa tu takie ktore uznalabym za wyrostek rownolegly ale podobno przy ustalaniu płci nie tylko ulozenie wyrostka ma znaczenie inne pomiary sie jeszcze dokonuje.

Moj lekarz dopiero po 20 tyg okresla płeć. Mowi, ze wczesniej to chlopcy podobni do dziewczynek i łatwo sie pomylic ;)
Ja dzis gondole do wozka zamawiam :)

Ja tam w pierwszej ciazy do dnia porodu nie wiedzialam co bedzie i teraz tez tak zamierzam [emoji16]
Po tym jak ostatnio dziewczyna na innym forum urodzila chlopca choc miała byc dziewczynka[emoji16] to tym bardziej nie chce sie nastawiac [emoji14] a dziewczyna miala to duzo razy usg bo dosc dlugo lezala w szpitalu i nikt w tym czasie zmiany plci nie zauwazyl [emoji14]

Dziękuję kochana [emoji9] ja się boję, że będę przesadzać z ubiorem, ale pewnie po kolei dojdę do tego wszystkiego co i jak.
jak przesadzisz zaraz bedziesz widziec po dziecku. spokojnie nauczysz sie. Temp. pokojowa i brak przeciagow a dziecku nic sie nie stanie nawet jesli raczki sa ciut chlodniejsze. podobno na karku sprawdza sie czy dziecku cieplo czy chlodno. Teraz to wszystko to taki kosmos pamietam siebie przed porodem mialam mnostwo obaw ale po porodzie wszystko przychodzi tak jakbys robila to od lat.

reklama
Moj lekarz dopiero po 20 tyg okresla płeć. Mowi, ze wczesniej to chlopcy podobni do dziewczynek i łatwo sie pomylic ;)
Ja dzis gondole do wozka zamawiam :)
i jaka? ja mam narazie 3 typy wozkow ale wciaz szukam czy co wpadnie do glowwy. zastanawiam sie czy kupic 2w1 czy tylko gondole i pozniej juz spacerowke inna lzejsza bo te jednak od gondoli stelaze sa dosc ciezkie po 9kg plus spacerowka i robi sie 14-15kg.. fotelik z baza i tak planuje kupic osobno i widzialam ze w Zielonej beda targi w Tobi i beda pomagac dobierac odpowiedni fotelik do danego auta... mysle czy nie pojechac i wtedy kazdy wozek zmacam orientacyjnie.

Do góry