reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dzisiaj przed 4 rano obudziłam się zapocona, śniło mi się że dostałam miesiączki. Pobieglam do łazienki i od razu zrobiłam test ż2e swiezutkiego moczu i dopiero spokojnie się położyłam, a i tak zasnęłam dopiero po 5. Tak ciężko mi uwierzyć, że od razu po biochemicznej zaskoczyło ponownie [emoji4]Zobacz załącznik 905407

To są wspaniałe wieści. Uwierz że teraz będzie dobrze [emoji4]

reklama
Ja dzisiaj przed 4 rano obudziłam się zapocona, śniło mi się że dostałam miesiączki. Pobieglam do łazienki i od razu zrobiłam test ż2e swiezutkiego moczu i dopiero spokojnie się położyłam, a i tak zasnęłam dopiero po 5. Tak ciężko mi uwierzyć, że od razu po biochemicznej zaskoczyło ponownie [emoji4]Zobacz załącznik 905407
Gratuluję!

Super! Teraz bądz dobrej mysl, bo wszystko bedzie dobrze :* gratulacje :)

Dziewczyny nie mam pojęcia jakie rozmiary ubranek kupować [emoji17] Nie mam pojęcia też jakiej grubości bo rodzę w kwietniu [emoji17]

Dziewczyny nie mam pojęcia jakie rozmiary ubranek kupować [emoji17] Nie mam pojęcia też jakiej grubości bo rodzę w kwietniu [emoji17]

Myślę, że pora roku niewiele ma tu znaczenia. Przy noworodkach to zawsze o jedną warstwę więcej musisz mieć. Body na długi rękaw musisz mieć na pewno. Pajacyki na długi rękaw.

Rozm. 56 na pewno będzie ok.

Kochana na poczatek moe zacznij od kilku ubranek w rozmiarze 50 (ja mialam ich sporo ale mialam tez mniejsze bo moj w nich plywal normalnie[emoji57]), no i rozmiary na poczatek 56-62 [emoji6] zobaczysz tez jak bedzie dzidzia rosła[emoji6] jak dzidzius bedzie na usg duzy to tych malych ubranek nie bedziesz miala po co kupowac [emoji6]

Myślę, że pora roku niewiele ma tu znaczenia. Przy noworodkach to zawsze o jedną warstwę więcej musisz mieć. Body na długi rękaw musisz mieć na pewno. Pajacyki na długi rękaw.

Rozm. 56 na pewno będzie ok.
Okej dziękuję pewnie mama też mi poradzi co i jak, muszę z głową kupować [emoji23] Bo wszystko jest takie słodkie, że kupiłabym wszystko.
Tego jest tyle, tych body pajacyków, że się gubię już [emoji134]
Aa to dobrze bo kupiłam takie jakby milusie ogrodniczki cieplutkie z króliczkiem i bluzeczka i też rozmiar 56

Kochana na poczatek moe zacznij od kilku ubranek w rozmiarze 50 (ja mialam ich sporo ale mialam tez mniejsze bo moj w nich plywal normalnie[emoji57]), no i rozmiary na poczatek 56-62 [emoji6] zobaczysz tez jak bedzie dzidzia rosła[emoji6] jak dzidzius bedzie na usg duzy to tych malych ubranek nie bedziesz miala po co kupowac [emoji6]
Mi się wydaje, że dzidzia będzie malutka i tak bo ja jestem drobna i u mnie w rodzinie właśnie malutkie dzieciątka się rodzą takie drobne [emoji16] to będę tak kupować, dziękuję [emoji9]

reklama
Jak mi zmieni płeć to wejdę do brzuszka i sobie z nią porozmawiam [emoji23] Ale wątpię, bo wyrostek jest równolegle do kręgosłupa.

Takie kupiłam chyba dobrze mówię, że to takie ogrodniczki [emoji23]
2018-10-06%2005.30.20%201.jpg

Załączniki

• 2018-10-06%2005.30.20%201.jpg
    2018-10-06%2005.30.20%201.jpg
    70 KB · Wyświetleń: 237
Do góry