reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi się śniła dziś moja Majeczka [emoji17] Że miała czuprynke taką fajną [emoji17] bo mój jest ciemny, ciemne oczy, włosy, brunet [emoji16] A ja ciemna blondynka i niebieskie oczy

reklama
Jak mi zmieni płeć to wejdę do brzuszka i sobie z nią porozmawiam [emoji23] Ale wątpię, bo wyrostek jest równolegle do kręgosłupa.

Takie kupiłam chyba dobrze mówię, że to takie ogrodniczki [emoji23]Zobacz załącznik 905443
Śliczne [emoji1][emoji1][emoji173]
Mi się wydaje, że dzidzia będzie malutka i tak bo ja jestem drobna i u mnie w rodzinie właśnie malutkie dzieciątka się rodzą takie drobne [emoji16] to będę tak kupować, dziękuję [emoji9]
Ja nie bylam malutka bo mialam prawie 3900 i 56cm [emoji14] a mlody urodzil sie malutki 3050 i 48cm i dosc dlugo nosil malutkie rozmiary [emoji6]

Śliczne [emoji1][emoji1][emoji173]Ja nie bylam malutka bo mialam prawie 3900 i 56cm [emoji14] a mlody urodzil sie malutki 3050 i 48cm i dosc dlugo nosil malutkie rozmiary [emoji6]
Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]

Ja już bym ją chciała [emoji23] całować i przytulać [emoji17] Pewnie im bliżej porodu tym będzie gorzej [emoji23] Bo będę się niecierpliwić, w sumie już się niecierpliwie [emoji23]

Dziewczyny nie mam pojęcia jakie rozmiary ubranek kupować [emoji17] Nie mam pojęcia też jakiej grubości bo rodzę w kwietniu [emoji17]
Wyczujesz to. Moja Jula wiecznie rączki miala chlodne i czkawki ale znow jak ubralam cieplej zeby te rączki były cieplejsze to miała potowki. Przegrzanie podobno zdecydowanie gorsze. Początkowo zakladalam jej bodziaka na krotki rekaw i albo pajacyk albo spodenki i bluzeczka no i skarpetunie. Czapek nie praktykowalam wcale w domu. Rozmiar 56 jesli urodzisz o czasie bedzie jak najbardziej ok.

Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]
Moj młody niestety ani troche do mnie nie podobny [emoji57] calkiem poszed w ojca, ciemne wlosy, rysy twarzy, uklad oczu i ich bardzo ciemny brazowy kolor[emoji57] a ja szatynka z niebieskimi oczami [emoji6]
Ciekawe jakie bedzie kolejne dzieciątko [emoji14] pewnie znow nie podobne do mnie [emoji23] teraz bedzie do tz podobna mala niebieskooka blondynka [emoji23]

Wyczujesz to. Moja Jula wiecznie rączki miala chlodne i czkawki ale znow jak ubralam cieplej zeby te rączki były cieplejsze to miała potowki. Przegrzanie podobno zdecydowanie gorsze. Początkowo zakladalam jej bodziaka na krotki rekaw i albo pajacyk albo spodenki i bluzeczka no i skarpetunie. Czapek nie praktykowalam wcale w domu. Rozmiar 56 jesli urodzisz o czasie bedzie jak najbardziej ok.
Dziękuję kochana [emoji9] ja się boję, że będę przesadzać z ubiorem, ale pewnie po kolei dojdę do tego wszystkiego co i jak.

U mnie też chłopaki całe tatowe są. Starszy to w ogóle kropka w kropkę tata. Młodszy to nawet fakturę włosów ma taką jak mój M. Nic po tej mamie nie mają. No może niecierpliwość i szybkie złoszczenie się :D

reklama
Moj młody niestety ani troche do mnie nie podobny [emoji57] calkiem poszed w ojca, ciemne wlosy, rysy twarzy, uklad oczu i ich bardzo ciemny brazowy kolor[emoji57] a ja szatynka z niebieskimi oczami [emoji6]
Ciekawe jakie bedzie kolejne dzieciątko [emoji14] pewnie znow nie podobne do mnie [emoji23] teraz bedzie do tz podobna mala niebieskooka blondynka [emoji23]
No właśnie bo to chyba gen dominujący jeżeli dobrze pisze, jak mężczyzna jest ciemny, ciemne włosy oczy to jest większa szansa, że odziedziczy dzidzia po nim. Bo tak samo u niego mama ciemniejsza tata jasny [emoji23] i wszyscy ciemni [emoji23]
Ja chciałam Majke taką blondyneczke z niebieskimi oczkami ale no wątpię, że pójdzie za mną [emoji23] Ja jestem dalej w szoku jak to się stało, że jest dziewczynka. Sprawdził mi się ogólnie dziewczyny chiński kalendarz płci! [emoji23] Bo wyszła mi dziewczynka i to praktycznie miałam szanse przez cały rok [emoji23]

Do góry