reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi się śniła dziś moja Majeczka [emoji17] Że miała czuprynke taką fajną [emoji17] bo mój jest ciemny, ciemne oczy, włosy, brunet [emoji16] A ja ciemna blondynka i niebieskie oczy

reklama
Jak mi zmieni płeć to wejdę do brzuszka i sobie z nią porozmawiam [emoji23] Ale wątpię, bo wyrostek jest równolegle do kręgosłupa.

Takie kupiłam chyba dobrze mówię, że to takie ogrodniczki [emoji23]Zobacz załącznik 905443
Śliczne [emoji1][emoji1][emoji173]
Mi się wydaje, że dzidzia będzie malutka i tak bo ja jestem drobna i u mnie w rodzinie właśnie malutkie dzieciątka się rodzą takie drobne [emoji16] to będę tak kupować, dziękuję [emoji9]
Ja nie bylam malutka bo mialam prawie 3900 i 56cm [emoji14] a mlody urodzil sie malutki 3050 i 48cm i dosc dlugo nosil malutkie rozmiary [emoji6]

Śliczne [emoji1][emoji1][emoji173]Ja nie bylam malutka bo mialam prawie 3900 i 56cm [emoji14] a mlody urodzil sie malutki 3050 i 48cm i dosc dlugo nosil malutkie rozmiary [emoji6]
Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]

Ja już bym ją chciała [emoji23] całować i przytulać [emoji17] Pewnie im bliżej porodu tym będzie gorzej [emoji23] Bo będę się niecierpliwić, w sumie już się niecierpliwie [emoji23]

Dziewczyny nie mam pojęcia jakie rozmiary ubranek kupować [emoji17] Nie mam pojęcia też jakiej grubości bo rodzę w kwietniu [emoji17]
Wyczujesz to. Moja Jula wiecznie rączki miala chlodne i czkawki ale znow jak ubralam cieplej zeby te rączki były cieplejsze to miała potowki. Przegrzanie podobno zdecydowanie gorsze. Początkowo zakladalam jej bodziaka na krotki rekaw i albo pajacyk albo spodenki i bluzeczka no i skarpetunie. Czapek nie praktykowalam wcale w domu. Rozmiar 56 jesli urodzisz o czasie bedzie jak najbardziej ok.

Ja właśnie ważyłam mniej ale byłam długa [emoji23] I każdy mi to zawsze mówi haha [emoji23]
Ciekawe jaka Majka będzie , z wyglądu i w ogóle [emoji16] wydaje mi się, że pójdzie za moim bo chyba będzie miał silniejsze geny.
Czyli będzie miała dużo ciemnych włosków i mam nadzieję że brązowe oczka [emoji7]
Moj młody niestety ani troche do mnie nie podobny [emoji57] calkiem poszed w ojca, ciemne wlosy, rysy twarzy, uklad oczu i ich bardzo ciemny brazowy kolor[emoji57] a ja szatynka z niebieskimi oczami [emoji6]
Ciekawe jakie bedzie kolejne dzieciątko [emoji14] pewnie znow nie podobne do mnie [emoji23] teraz bedzie do tz podobna mala niebieskooka blondynka [emoji23]

Wyczujesz to. Moja Jula wiecznie rączki miala chlodne i czkawki ale znow jak ubralam cieplej zeby te rączki były cieplejsze to miała potowki. Przegrzanie podobno zdecydowanie gorsze. Początkowo zakladalam jej bodziaka na krotki rekaw i albo pajacyk albo spodenki i bluzeczka no i skarpetunie. Czapek nie praktykowalam wcale w domu. Rozmiar 56 jesli urodzisz o czasie bedzie jak najbardziej ok.
Dziękuję kochana [emoji9] ja się boję, że będę przesadzać z ubiorem, ale pewnie po kolei dojdę do tego wszystkiego co i jak.

U mnie też chłopaki całe tatowe są. Starszy to w ogóle kropka w kropkę tata. Młodszy to nawet fakturę włosów ma taką jak mój M. Nic po tej mamie nie mają. No może niecierpliwość i szybkie złoszczenie się :D

reklama
Moj młody niestety ani troche do mnie nie podobny [emoji57] calkiem poszed w ojca, ciemne wlosy, rysy twarzy, uklad oczu i ich bardzo ciemny brazowy kolor[emoji57] a ja szatynka z niebieskimi oczami [emoji6]
Ciekawe jakie bedzie kolejne dzieciątko [emoji14] pewnie znow nie podobne do mnie [emoji23] teraz bedzie do tz podobna mala niebieskooka blondynka [emoji23]
No właśnie bo to chyba gen dominujący jeżeli dobrze pisze, jak mężczyzna jest ciemny, ciemne włosy oczy to jest większa szansa, że odziedziczy dzidzia po nim. Bo tak samo u niego mama ciemniejsza tata jasny [emoji23] i wszyscy ciemni [emoji23]
Ja chciałam Majke taką blondyneczke z niebieskimi oczkami ale no wątpię, że pójdzie za mną [emoji23] Ja jestem dalej w szoku jak to się stało, że jest dziewczynka. Sprawdził mi się ogólnie dziewczyny chiński kalendarz płci! [emoji23] Bo wyszła mi dziewczynka i to praktycznie miałam szanse przez cały rok [emoji23]

Do góry