reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem w szoku jak to sie wszystko zmienilo od czasu gdy mialam niemowle. Jakie cudne kocyki i spiworki do fotelikow

Załączniki

• Screenshot_2018-10-07-23-58-06-401_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2018-10-07-23-58-06-401_com.facebook.katana.png
    536,5 KB · Wyświetleń: 76
  • Screenshot_2018-10-07-23-58-20-855_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2018-10-07-23-58-20-855_com.facebook.katana.png
    419 KB · Wyświetleń: 73
  • Screenshot_2018-10-07-23-58-41-568_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2018-10-07-23-58-41-568_com.facebook.katana.png
    409,5 KB · Wyświetleń: 73
@ilonaz Gratulacje!!!! Piękniutkie kreseczki i raczej nie ma opcji zakłamanego wyniku.
Za którym razem z ovitrelle się udało? Ja miałam 3 cykle z ovitrelle jakoś na wiosnę i nie zaskoczyło wtedy, ale w następnym cyklu przymierzam się znowu spróbować:) może zaskoczy tym razem ;)

@ilonaz Gratulacje!!!! Piękniutkie kreseczki i raczej nie ma opcji zakłamanego wyniku.
Za którym razem z ovitrelle się udało? Ja miałam 3 cykle z ovitrelle jakoś na wiosnę i nie zaskoczyło wtedy, ale w następnym cyklu przymierzam się znowu spróbować:) może zaskoczy tym razem ;)
To był drugi cykl z CLO i pierwszy z Ovitrelle. Bardzo dobrze zareagowalam na stymulację,.bo już przy pierwszym cyklu z CLO nastąpiła samoistne owulacja i nawet doszło do zapłodnienia, ale niestety ciąża biochemiczna. Teraz przy drugim cyklu dostałam ovitrelle i też zaskoczyło. Ja jestem w szoku, myślałam że po biocbemicznej tak szybko się nie uda. Czytałam, że ovitrelle może sfałszować wynik maks 10 no może do 12 dni. Dzisiaj jest 18 dzień po podaniu i znów na teście dwie kreseczki [emoji4][emoji4]

Jestem w szoku jak to sie wszystko zmienilo od czasu gdy mialam niemowle. Jakie cudne kocyki i spiworki do fotelikow
Wlasnie o cod takiego mi chodzilo. Ja oczywiscie kombinezon kupie jakis tylko wolalabym lzejszy i wlasnie taki kocyk niz typowo zimowy grubasny kombinezon. Ja rodzilam w pazdzierniku i pogoda byla nawet nawet. Niby ubranek mam duzo, ale wiekszosc to typowo dzuewczynskie rzeczy

A mi się dzisiaj śniło że zobaczyłam dwie kreski na teście ciazowym i termin porodu był na 8 lipca, sprawdzając według snu powinnam zajść w ciążę w tym cyklu i oby ten sen był proroczy a ten wczorajszy nigdy się nie spełnił.. .
W ogóle czytałam w necie na temat słabych wyników nasienia i wyszło że kwalifikujemy się do inseminacji ale była też dziewczyna na innym forum która zaszła w ciążę przy morfologii plemników 0%:o

Ja dzisiaj przed 4 rano obudziłam się zapocona, śniło mi się że dostałam miesiączki. Pobieglam do łazienki i od razu zrobiłam test ż2e swiezutkiego moczu i dopiero spokojnie się położyłam, a i tak zasnęłam dopiero po 5. Tak ciężko mi uwierzyć, że od razu po biochemicznej zaskoczyło ponownie [emoji4]
20181008_074231.jpg

Załączniki

• 20181008_074231.jpg
    20181008_074231.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 278
reklama
A mi się dzisiaj śniło że zobaczyłam dwie kreski na teście ciazowym i termin porodu był na 8 lipca, sprawdzając według snu powinnam zajść w ciążę w tym cyklu i oby ten sen był proroczy a ten wczorajszy nigdy się nie spełnił.. .
W ogóle czytałam w necie na temat słabych wyników nasienia i wyszło że kwalifikujemy się do inseminacji ale była też dziewczyna na innym forum która zaszła w ciążę przy morfologii plemników 0%:o
Sny nas nawiedzają, bo tak dużo o tym myślimy. Nawet te złe trzeba interpretować na odwrót. Mnie i mojej mamie śniło się że nie mogłam mieć dzieci, a tu zaskoczyło. Będzie dobrze, nie można tylko przestać w to wierzyć [emoji173]

Do góry