Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rocznik, rocznik86 to Twoj rocznik?
To jakiej starej daty hehe ja jestem 88Rocznik, rocznik
Ja rodzilam w grudniu i mialam wlasnie bialy kombinezon z uszkami misia. Nam sie sprawdzał i nie wyobrażam sobie nie miec. Co do spiworka to juz nie pamietam jaki mialam jednak 9 lat temu to byloDziewczyny, a co kupic rodzac w lutym ? Troche nie wyobrazam sobie tego małego ciałka pakowac w kombinezon.
Może znacie jakieś śpiworki ktore beda tez dobrze spisywały się w foteliku
To jest straszne zgadzam sie. Sama wiele razy przecieram oczy ze zdumienia.@Maliina no wiem, że dobre z nas roczniki no i młodziutkie oczywiście chodziło mi o to że ja mentalnie czasami jestem staroświecka cenię w życiu stare wartości, które niestety w dzisiejszych czasach gonitwy za "mieć" gdzieś ludziom uciekają
Gratulacje [emoji7]Nie wytrzymałam. Dwa testy z różnej firmy ten u góry trochę przelany. Kreski pojawiły się od razu... Jestem 17 dni po ovitrelle, więc już raczej nie fałszuje mi wyniku?Zobacz załącznik 905291
tez tak do ciąży muszę podejść wtedy się uda, na totalnym luzieJa tak samo [emoji23] a zaś nawet zdawałam w ciąży [emoji23] dzidzia przyniosła szczęście.
Gratuluje!!! Ale owocne te ostatnie miesiące - superNie wytrzymałam. Dwa testy z różnej firmy ten u góry trochę przelany. Kreski pojawiły się od razu... Jestem 17 dni po ovitrelle, więc już raczej nie fałszuje mi wyniku?Zobacz załącznik 905291