reklama
Malaga00
Fanka BB :)
Ja szukałam [emoji7] jezu cudowne!Ktos ostatnio szukał fajnych kombinezonow.. Całkiem przypadkiem trafilam na to. Czapka i chusta osobno do dokupienia
G
gosc19
Gość
zazdraszczam Wam..
Dolaczysz do nas jak kazda tutaj.zazdraszczam Wam..
Nikt nie wie ktory czas jest mu pisany ale wierzę ze za jakis czas będziemy sie wymieniac zdj maluszkow, brzuszkow czy waszych usg
A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej
Malaga00
Ja mam ten sam problem. Ale jak mam spięcie w ciągu dnia lub się denerwuje to na noc mam taką migrenę, że po ścianach chodzę. Paracetamol i apap można w ciąży.A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej
Ja nawet jak już płacze z bólu to nie biorę nic [emoji17] Masuje to miejsce i od razu spać na siłę idę. Bo inaczej kończy się wymiotami
Ja raczej nie miewam migren mialam chyba 2 w zyciu i wiedzialam ze to to bo az mi zaburzalo wzrok. Tu pulsuje glowa i bardO boli jest mega ciezka. Umiem wytrwac bol glowy nie jeden w ciąży wytrwałam ale moze to byc cisnienie.. Ta pogoda taka zmienna wczoraj tak cieplo dzis wiatr i zimno glowe urywalo i we wtorek znow cieplo. Mam właśnie tylko apap i tak sie nad nim modle..Ja mam ten sam problem. Ale jak mam spięcie w ciągu dnia lub się denerwuje to na noc mam taką migrenę, że po ścianach chodzę. Paracetamol i apap można w ciąży.
Ja nawet jak już płacze z bólu to nie biorę nic [emoji17] Masuje to miejsce i od razu spać na siłę idę. Bo inaczej kończy się wymiotami
Ja to mam uczulenie na nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedzialność, punktualność wywiazywanie się z obowiązków to ważne cechy, ale jak obserwuje dzisiejsze czasy to widzę, że coraz rzadziej spotykane. Ja to w ogóle starej daty chyba jestem Dla mnie nieodpowiedzialny facet to nie facet. Moim zdaniem to jeden z ważniejszych atrybutów szeroko pojętej męskości.
86 to Twoj rocznik?Ja to mam uczulenie na nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedzialność, punktualność wywiazywanie się z obowiązków to ważne cechy, ale jak obserwuje dzisiejsze czasy to widzę, że coraz rzadziej spotykane. Ja to w ogóle starej daty chyba jestem Dla mnie nieodpowiedzialny facet to nie facet. Moim zdaniem to jeden z ważniejszych atrybutów szeroko pojętej męskości.
reklama
Malaga00
Ja miałam przed ciążą już migreny i teraz są mocniejsze [emoji17] pewnie to ciśnienie, weź apap albo paracetamol i odpocznij, połóż się jeżeli możesz. Ja np pije bardzo dużo wody jak mam ból głowy ponoć to pomaga. Ja nie biorę nic bo po prostu ja jestem taka, że mam wyrzuty i źle się potem czuje z tym ( taka krucha jestem )[emoji28] Pamiętam jak miałam anginę i wzięłam apap 2 razy to było mi tak ciężko a jeszcze antybiotyk to w ogóle [emoji17] Jakoś męczę się z tymi bólami nawet jak mam dzień w dzień i to po kilka razy to staram się być twarda i wytrzymać no i raz tak było, że miałam tak w PIP... Silny ból, że myślałam, że głowę urwe sobie no i skończyło się wymiotami z bólu ;/Ja raczej nie miewam migren mialam chyba 2 w zyciu i wiedzialam ze to to bo az mi zaburzalo wzrok. Tu pulsuje glowa i bardO boli jest mega ciezka. Umiem wytrwac bol glowy nie jeden w ciąży wytrwałam ale moze to byc cisnienie.. Ta pogoda taka zmienna wczoraj tak cieplo dzis wiatr i zimno glowe urywalo i we wtorek znow cieplo. Mam właśnie tylko apap i tak sie nad nim modle..