reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
I jeszcze jedno bo wyzej sie nie zmiescilo

Załączniki

• Screenshot_2018-10-07-20-48-41-165_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2018-10-07-20-48-41-165_com.facebook.katana.png
    665,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej :(

A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej :(
Ja mam ten sam problem. Ale jak mam spięcie w ciągu dnia lub się denerwuje to na noc mam taką migrenę, że po ścianach chodzę. Paracetamol i apap można w ciąży.
Ja nawet jak już płacze z bólu to nie biorę nic [emoji17] Masuje to miejsce i od razu spać na siłę idę. Bo inaczej kończy się wymiotami

Ja mam ten sam problem. Ale jak mam spięcie w ciągu dnia lub się denerwuje to na noc mam taką migrenę, że po ścianach chodzę. Paracetamol i apap można w ciąży.
Ja nawet jak już płacze z bólu to nie biorę nic [emoji17] Masuje to miejsce i od razu spać na siłę idę. Bo inaczej kończy się wymiotami
Ja raczej nie miewam migren mialam chyba 2 w zyciu i wiedzialam ze to to bo az mi zaburzalo wzrok. Tu pulsuje glowa i bardO boli jest mega ciezka. Umiem wytrwac bol glowy nie jeden w ciąży wytrwałam ale moze to byc cisnienie.. Ta pogoda taka zmienna wczoraj tak cieplo dzis wiatr i zimno glowe urywalo i we wtorek znow cieplo. Mam właśnie tylko apap i tak sie nad nim modle..

Ja to mam uczulenie na nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedzialność, punktualność wywiazywanie się z obowiązków to ważne cechy, ale jak obserwuje dzisiejsze czasy to widzę, że coraz rzadziej spotykane. Ja to w ogóle starej daty chyba jestem;) Dla mnie nieodpowiedzialny facet to nie facet. Moim zdaniem to jeden z ważniejszych atrybutów szeroko pojętej męskości.

Ja to mam uczulenie na nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedzialność, punktualność wywiazywanie się z obowiązków to ważne cechy, ale jak obserwuje dzisiejsze czasy to widzę, że coraz rzadziej spotykane. Ja to w ogóle starej daty chyba jestem;) Dla mnie nieodpowiedzialny facet to nie facet. Moim zdaniem to jeden z ważniejszych atrybutów szeroko pojętej męskości.
86 to Twoj rocznik?

reklama
Ja raczej nie miewam migren mialam chyba 2 w zyciu i wiedzialam ze to to bo az mi zaburzalo wzrok. Tu pulsuje glowa i bardO boli jest mega ciezka. Umiem wytrwac bol glowy nie jeden w ciąży wytrwałam ale moze to byc cisnienie.. Ta pogoda taka zmienna wczoraj tak cieplo dzis wiatr i zimno glowe urywalo i we wtorek znow cieplo. Mam właśnie tylko apap i tak sie nad nim modle..
Ja miałam przed ciążą już migreny i teraz są mocniejsze [emoji17] pewnie to ciśnienie, weź apap albo paracetamol i odpocznij, połóż się jeżeli możesz. Ja np pije bardzo dużo wody jak mam ból głowy ponoć to pomaga. Ja nie biorę nic bo po prostu ja jestem taka, że mam wyrzuty i źle się potem czuje z tym ( taka krucha jestem )[emoji28] Pamiętam jak miałam anginę i wzięłam apap 2 razy to było mi tak ciężko a jeszcze antybiotyk to w ogóle [emoji17] Jakoś męczę się z tymi bólami nawet jak mam dzień w dzień i to po kilka razy to staram się być twarda i wytrzymać no i raz tak było, że miałam tak w PIP... Silny ból, że myślałam, że głowę urwe sobie no i skończyło się wymiotami z bólu ;/

Do góry