reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
I jeszcze jedno bo wyzej sie nie zmiescilo

Załączniki

• Screenshot_2018-10-07-20-48-41-165_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2018-10-07-20-48-41-165_com.facebook.katana.png
    665,7 KB · Wyświetleń: 73
reklama
A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej :(

A tak poza dziewczyny umieram na bol glowy... Az mi pulsuje i nie wiem czy to od cisnienia a nie mam cisnieniomierza... Od początku ciąży zero lekow poza luteina od gina i magnezeem oraz witaminy ciazowe.. Czy paracetamol moge wziac? Poddaje sie nie wytrzymam dluzej :(
Ja mam ten sam problem. Ale jak mam spięcie w ciągu dnia lub się denerwuje to na noc mam taką migrenę, że po ścianach chodzę. Paracetamol i apap można w ciąży.
Ja nawet jak już płacze z bólu to nie biorę nic [emoji17] Masuje to miejsce i od razu spać na siłę idę. Bo inaczej kończy się wymiotami

Ja mam ten sam problem. Ale jak mam spięcie w ciągu dnia lub się denerwuje to na noc mam taką migrenę, że po ścianach chodzę. Paracetamol i apap można w ciąży.
Ja nawet jak już płacze z bólu to nie biorę nic [emoji17] Masuje to miejsce i od razu spać na siłę idę. Bo inaczej kończy się wymiotami
Ja raczej nie miewam migren mialam chyba 2 w zyciu i wiedzialam ze to to bo az mi zaburzalo wzrok. Tu pulsuje glowa i bardO boli jest mega ciezka. Umiem wytrwac bol glowy nie jeden w ciąży wytrwałam ale moze to byc cisnienie.. Ta pogoda taka zmienna wczoraj tak cieplo dzis wiatr i zimno glowe urywalo i we wtorek znow cieplo. Mam właśnie tylko apap i tak sie nad nim modle..

Ja to mam uczulenie na nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedzialność, punktualność wywiazywanie się z obowiązków to ważne cechy, ale jak obserwuje dzisiejsze czasy to widzę, że coraz rzadziej spotykane. Ja to w ogóle starej daty chyba jestem;) Dla mnie nieodpowiedzialny facet to nie facet. Moim zdaniem to jeden z ważniejszych atrybutów szeroko pojętej męskości.

Ja to mam uczulenie na nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedzialność, punktualność wywiazywanie się z obowiązków to ważne cechy, ale jak obserwuje dzisiejsze czasy to widzę, że coraz rzadziej spotykane. Ja to w ogóle starej daty chyba jestem;) Dla mnie nieodpowiedzialny facet to nie facet. Moim zdaniem to jeden z ważniejszych atrybutów szeroko pojętej męskości.
86 to Twoj rocznik?

reklama
Ja raczej nie miewam migren mialam chyba 2 w zyciu i wiedzialam ze to to bo az mi zaburzalo wzrok. Tu pulsuje glowa i bardO boli jest mega ciezka. Umiem wytrwac bol glowy nie jeden w ciąży wytrwałam ale moze to byc cisnienie.. Ta pogoda taka zmienna wczoraj tak cieplo dzis wiatr i zimno glowe urywalo i we wtorek znow cieplo. Mam właśnie tylko apap i tak sie nad nim modle..
Ja miałam przed ciążą już migreny i teraz są mocniejsze [emoji17] pewnie to ciśnienie, weź apap albo paracetamol i odpocznij, połóż się jeżeli możesz. Ja np pije bardzo dużo wody jak mam ból głowy ponoć to pomaga. Ja nie biorę nic bo po prostu ja jestem taka, że mam wyrzuty i źle się potem czuje z tym ( taka krucha jestem )[emoji28] Pamiętam jak miałam anginę i wzięłam apap 2 razy to było mi tak ciężko a jeszcze antybiotyk to w ogóle [emoji17] Jakoś męczę się z tymi bólami nawet jak mam dzień w dzień i to po kilka razy to staram się być twarda i wytrzymać no i raz tak było, że miałam tak w PIP... Silny ból, że myślałam, że głowę urwe sobie no i skończyło się wymiotami z bólu ;/

Do góry