Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!!!!!A u mnie po roku starań w cyklu w którym odpuścilismy starania, wszystko na luzie. Taka niespodzienka 5 dzień po terminie @.
Wooow Ale niespodzianka. Gratulacje. Jednak czasem warto odpuścićA u mnie po roku starań w cyklu w którym odpuścilismy starania, wszystko na luzie. Taka niespodzienka 5 dzień po terminie @.
Gratuluję cieszę się bardzo !!! Wspaniała wiadomość :* yupi yupi yupi !!!!JESTEM [emoji7] wszystko jest dobrze!!! Jest wszystko na miejscu wszystko prawidłowo [emoji7][emoji7][emoji7] I prawdopodobnie będzie CÓRECZKA [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Już nie przyjdzie @ ja to wiem heheDziękuje jutro planowana @ na razie żadnych zwiastowań [emoji1317][emoji1317]
Dokładnie Betii35 nie poddawaj się ! Jesteśmy z Tobą jak samopoczucie na razie jest dobrze lekarza mam na czwartek idę prywatnie. Myśli jakieś negatywne przychodzą to je zaraz próbuje odgonić oby wszystko dobrze było@Malaga00 gratulacje! ❤ piękna wiadomość. Stresik zszedł napewno
@martoosia04 właśnie miałam pisać co u Ciebie bo długo się nie odzywałaś...powodzenie w tym cyklu! Działaj jak "te" dni nadeszły. Główka do góry.
Też mam 24dc i liczę na cud. czasem brak sił Ale się nie poddaje.
@Kaamilaaa @Ewelina 1983 A jak wasze samopoczucie w początkowej fazie zafasolkowania❤❤ dużo zdrówka i formy.
Już nie przyjdzie @ ja to wiem hehe