reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ja bede wg om 13+0 a patrzac na ostatnie USG 12+5 wiec chyba nie jest to az taki ostatni moment.
jesli USG wyjdzie niewlasciwie wtedy bede zastanawiac sie dalej.
szanuje ze kobiety robia te testy pappa, harmony sanco itp ale za mna to nie przemawia bez wyraznego sygnalu ze jednak powinnam. Dlatego tez uwazam ze nalezy sie szanowac decyzje tych co ich nie robia.. i nie chodzi o finanse bo na badania konieczne zawsze beda pieniadze. ale odnosze wrazenie nacisku ze jak moge robic tylko USG? a no mogę i uwierzcie że spie spokojnie.
Ja już tu kiedyś pisałam u mnie nie ma prenatalnych jedynie lekarz dokładniej robi USG i szczerze każda żyje z nadzieją do porodu, że wszystko będzie oki ;) ja sama nie wiem jaką decyzję podejmę, może i zdam się na wiedzę mojego lekarza i nadzieję że wszystko będzie ok zobaczymy [emoji4]

reklama
Malaga super wieści [emoji7][emoji7][emoji7] dawaj tu różowe fluidki słońce

Migdalove dobrze @ przyszła, to dobry znak że organizm się regeneruje i powraca na dobre tory. Kiedy będziesz miała tą wizytę kontrolną? Mam nadzieję że t torbiel się zmniejszyła

Malinka jak w tym cyklu się nie uda to poproszę i ten szczęśliwy termometr [emoji39]

Jak u nas dzisiaj ładnie, słoneczko świeci, cieplutko. Żeby tylko mi jeszcze tak chciało jak nie chce wziasc się za sprzątanie [emoji23]
Haha nie wiem o co chodzi z tymi fluidkami ale proszę [emoji23] mam nadzieję że dobrze zrozumiałam, zaraż Was dziewczyny![emoji9][emoji9][emoji9][emoji9] [emoji66][emoji175][emoji178][emoji176][emoji179][emoji177][emoji180][emoji307][emoji738][emoji738][emoji180][emoji307][emoji177][emoji179][emoji307][emoji176][emoji307][emoji177][emoji175][emoji178][emoji307][emoji179][emoji307][emoji177][emoji738][emoji176][emoji738][emoji179][emoji307][emoji177][emoji178][emoji175][emoji738][emoji307][emoji179][emoji176]

A ja dziś robię Qurito domowe, mniam, świętujemy z moim K [emoji8][emoji8][emoji8] Miłego wieczoru kochane [emoji9]

Kamila ja też myslę, że jeszcze parę dni i będziesz sie musiała maskowaćz mdłościami :D
Haha [emoji1] jeszcze tylko 11dni i bede w domu [emoji1]
Mam nadzieje ze jak bede w szpitalu to tam mnie nie weźmie [emoji58]
Nie ma już NIFTY poważnie ? Przecież to dopiero co weszło a już nie ma ? Czy zmieniło nazwę ?
Jest zastapione testem SANCO ale czy to jest w 100% to samo co nify to jeszcze nie wiem

Od wrzesnia juz nie ma nifty
Link do: Nowa cena - nowy nieinwazyjny, genetyczny test prenatalny

Dziękuję za gratulacje [emoji7] ja jestem tak szczęśliwa, że nie ogarniam co się dzieje jeszcze [emoji23] Mi intuicja mówiła, że sisiek bo w sumie nie wierzyłam, że mogę mieć córeczkę a jednak [emoji7] cieszę się niesamowicie [emoji7] Taka niespodzianka
Ty jeszcze się tak nie nastawiaj bo to jeszcze wcześnie [emoji4] życzę ci z całego serca córeczki, ale po co się później rozczarować ;) super, że wszystko oki ! [emoji4]

reklama
Do góry