reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gorzej jak spodnie cisną tu i ówdzie :huh:
A tu weekend piękny się zapowiada i trzeba jakiegoś grilla kończącego sezon letni zrobić. Tak planuję.
A wy jakie plany?
Jutro zapowiada sie kolejny ladny dzien wiec bede pomagac tz mamie sprzątać ogród przed jesienią [emoji14]
Moze jakis spacer na grzyby [emoji6]
A w niedziele pewnie podobnie [emoji6] moze mlodego znow do zwierzat weźmiemy [emoji14]spodobalo mu sie karmienie ich [emoji14]
IMG_20181005_160531.jpg

Załączniki

• IMG_20181005_160531.jpg
    IMG_20181005_160531.jpg
    225,5 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Jutro zapowiada sie kolejny ladny dzien wiec bede pomagac tz mamie sprzątać ogród przed jesienią [emoji14]
Moze jakis spacer na grzyby [emoji6]
A w niedziele pewnie podobnie [emoji6] moze mlodego znow do zwierzat weźmiemy [emoji14]spodobalo mu sie karmienie ich [emoji14]Zobacz załącznik 904713
Ja też właśnie mam akcję sprzątania ogrodu. Akcja jesień ♤♧
Ojej jak fajnie. Gdzie to takie zoo? Młody miał frajdę. Suuuuuper.
Ja mam ochotę na Oceanarium. Polecam we Wrocławiu. Magiczne miejsce.

Ja też właśnie mam akcję sprzątania ogrodu. Akcja jesień ♤♧
Ojej jak fajnie. Gdzie to takie zoo? Młody miał frajdę. Suuuuuper.
Ja mam ochotę na Oceanarium. Polecam we Wrocławiu. Magiczne miejsce.
Ja ogolnie kocham Wrocław [emoji173] niestety narazie nam nie po drodze ale moze kiedys uda sie i do zoo mlodego zabrac (zazwyczaj jezdzimy do Czech[emoji6]), do oceanarium i do ogrodu japonskiego [emoji173]

To takie mini zoo[emoji14] troche sarenek, kozy owce, kaczki papugi itp [emoji14]

Ja ogolnie kocham Wrocław [emoji173] niestety narazie nam nie po drodze ale moze kiedys uda sie i do zoo mlodego zabrac (zazwyczaj jezdzimy do Czech[emoji6]), do oceanarium i do ogrodu japonskiego [emoji173]

To takie mini zoo[emoji14] troche sarenek, kozy owce, kaczki papugi itp [emoji14]
Oj ja też uwielbiam Wrocław. Byliśmy nawet w zeszła sobotę. Mamy 200 km więc nie ma tragedii. Dwie godziny i jesteśmy na miejscu. W Oceanarium teraz nie byliśmy bo stwierdziliśmy że za rok Mała będzie miała większą frajdę niż teraz.

Malaga super wieści [emoji7][emoji7][emoji7] dawaj tu różowe fluidki słońce

Migdalove dobrze @ przyszła, to dobry znak że organizm się regeneruje i powraca na dobre tory. Kiedy będziesz miała tą wizytę kontrolną? Mam nadzieję że t torbiel się zmniejszyła

Malinka jak w tym cyklu się nie uda to poproszę i ten szczęśliwy termometr [emoji39]

Jak u nas dzisiaj ładnie, słoneczko świeci, cieplutko. Żeby tylko mi jeszcze tak chciało jak nie chce wziasc się za sprzątanie [emoji23]

reklama
Do góry