reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gorzej jak spodnie cisną tu i ówdzie :huh:
A tu weekend piękny się zapowiada i trzeba jakiegoś grilla kończącego sezon letni zrobić. Tak planuję.
A wy jakie plany?
Jutro zapowiada sie kolejny ladny dzien wiec bede pomagac tz mamie sprzątać ogród przed jesienią [emoji14]
Moze jakis spacer na grzyby [emoji6]
A w niedziele pewnie podobnie [emoji6] moze mlodego znow do zwierzat weźmiemy [emoji14]spodobalo mu sie karmienie ich [emoji14]
IMG_20181005_160531.jpg

Załączniki

• IMG_20181005_160531.jpg
    IMG_20181005_160531.jpg
    225,5 KB · Wyświetleń: 360
reklama
Jutro zapowiada sie kolejny ladny dzien wiec bede pomagac tz mamie sprzątać ogród przed jesienią [emoji14]
Moze jakis spacer na grzyby [emoji6]
A w niedziele pewnie podobnie [emoji6] moze mlodego znow do zwierzat weźmiemy [emoji14]spodobalo mu sie karmienie ich [emoji14]Zobacz załącznik 904713
Ja też właśnie mam akcję sprzątania ogrodu. Akcja jesień ♤♧
Ojej jak fajnie. Gdzie to takie zoo? Młody miał frajdę. Suuuuuper.
Ja mam ochotę na Oceanarium. Polecam we Wrocławiu. Magiczne miejsce.

Ja też właśnie mam akcję sprzątania ogrodu. Akcja jesień ♤♧
Ojej jak fajnie. Gdzie to takie zoo? Młody miał frajdę. Suuuuuper.
Ja mam ochotę na Oceanarium. Polecam we Wrocławiu. Magiczne miejsce.
Ja ogolnie kocham Wrocław [emoji173] niestety narazie nam nie po drodze ale moze kiedys uda sie i do zoo mlodego zabrac (zazwyczaj jezdzimy do Czech[emoji6]), do oceanarium i do ogrodu japonskiego [emoji173]

To takie mini zoo[emoji14] troche sarenek, kozy owce, kaczki papugi itp [emoji14]

Ja ogolnie kocham Wrocław [emoji173] niestety narazie nam nie po drodze ale moze kiedys uda sie i do zoo mlodego zabrac (zazwyczaj jezdzimy do Czech[emoji6]), do oceanarium i do ogrodu japonskiego [emoji173]

To takie mini zoo[emoji14] troche sarenek, kozy owce, kaczki papugi itp [emoji14]
Oj ja też uwielbiam Wrocław. Byliśmy nawet w zeszła sobotę. Mamy 200 km więc nie ma tragedii. Dwie godziny i jesteśmy na miejscu. W Oceanarium teraz nie byliśmy bo stwierdziliśmy że za rok Mała będzie miała większą frajdę niż teraz.

Malaga super wieści [emoji7][emoji7][emoji7] dawaj tu różowe fluidki słońce

Migdalove dobrze @ przyszła, to dobry znak że organizm się regeneruje i powraca na dobre tory. Kiedy będziesz miała tą wizytę kontrolną? Mam nadzieję że t torbiel się zmniejszyła

Malinka jak w tym cyklu się nie uda to poproszę i ten szczęśliwy termometr [emoji39]

Jak u nas dzisiaj ładnie, słoneczko świeci, cieplutko. Żeby tylko mi jeszcze tak chciało jak nie chce wziasc się za sprzątanie [emoji23]

reklama
Do góry