reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Super gratulacje !!!!

Ją ponownie dzisiaj siknelam i krecha jest jesniejsza niż dwa dni temu więc ogólnie lipa ,chyba znowu ciąża biochemiczna.. stoję dla pewności w labolatarium zrobić betę :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Test był z innej firmy?
Ja tak miałam. I też niepotrzebnie się wystraszylam. Bo beta rosła. A test był z innej firmy i już krecha była dużo bledsza

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Na oku ma bardzo dużo firm. Kwestia zadzwonienia, zniesienia CV. Akurat on szybko zaraz prace znajduje.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki!
Mój to samo.. z jednej pracy zrezygnował to zaraz trzy inne od ręki miał. Tylko do wyboru co jemu bardziej pasuje. No i teraz jesteśmy zadowoleni. Prawa w godzinach prawie urzędowych 8-16. Dobrze płatna.a szef bezproblemowy i jak coś się dzieje Damian może się urwać i potem godziny odrobić

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@irminka1231 w tej pracy nawet nie miał z kim pogadać, dwóch alkoholików oprócz niego, jeden to ciągle pod górkę robił, szef w niego Boga widział wręcz. Co powiedział to święte, mój narzeczony robił najcięższą robotę tam, tamci tylko cieli cegłę i jeszcze pretensje, że mój narzeczony się obija. Tam ciągle coś, ile można z pijanymi ludźmi pracować... I mój non stop w ciągłym stresie, bo z pijakami to nie ma sensu nawet się kłócić. Ostatnio próbowali z mojego zrobić złodzieja ale jakimś cudem ta rzecz się znalazła jak powiedział szefowi, że sobie ma zapis kamer obejrzeć.

To trzymam kciuki!
Mój to samo.. z jednej pracy zrezygnował to zaraz trzy inne od ręki miał. Tylko do wyboru co jemu bardziej pasuje. No i teraz jesteśmy zadowoleni. Prawa w godzinach prawie urzędowych 8-16. Dobrze płatna.a szef bezproblemowy i jak coś się dzieje Damian może się urwać i potem godziny odrobić

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
To jak ja w poniedziałek tak się źle czułam to mój zaraz poszedł do szefa żeby się zwolnić bo nawet siły nie miałam zrobić sobie jeść w ogóle wstać z łóżka a ten szefu jeszcze do mojego z pretensjami, że po co do domu jedzie, co on niby tam będzie robił skoro ja leżę w łóżku... Zero empatii. Jak pies mnie pogryzl to powiedział, że to przez naszą głupotę i po wizycie w szpitalu narzeczony musiał wracać do pracy.

@irminka1231 w tej pracy nawet nie miał z kim pogadać, dwóch alkoholików oprócz niego, jeden to ciągle pod górkę robił, szef w niego Boga widział wręcz. Co powiedział to święte, mój narzeczony robił najcięższą robotę tam, tamci tylko cieli cegłę i jeszcze pretensje, że mój narzeczony się obija. Tam ciągle coś, ile można z pijanymi ludźmi pracować... I mój non stop w ciągłym stresie, bo z pijakami to nie ma sensu nawet się kłócić. Ostatnio próbowali z mojego zrobić złodzieja ale jakimś cudem ta rzecz się znalazła jak powiedział szefowi, że sobie ma zapis kamer obejrzeć.

Mój miał to samo przy kostce !
Jako jedyny nie pił i nie palił. Zasuwał a tamci co chwila przerwa. jak brygadzista zobaczył że Damian szybko łapie, poczuł się zagrożony i zaczął mieszać między szefem i Damianem. Damiana miał w dupie i pitolna tą robotą. No i znalazł pracę u Grześka tu gdzie teraz pracuje. I w tym momencie umowa już na czas nieokreślony. Zadowolony.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

To jak ja w poniedziałek tak się źle czułam to mój zaraz poszedł do szefa żeby się zwolnić bo nawet siły nie miałam zrobić sobie jeść w ogóle wstać z łóżka a ten szefu jeszcze do mojego z pretensjami, że po co do domu jedzie, co on niby tam będzie robił skoro ja leżę w łóżku... Zero empatii. Jak pies mnie pogryzl to powiedział, że to przez naszą głupotę i po wizycie w szpitalu narzeczony musiał wracać do pracy.

Nienawidzę takich ludzi. Nie rozumieją że jak pracownika szanować nie będą to on odejdzie. Teraz już nie ma problemu ze znalezieniem pracy tylko że znalezieniem pracownika.. widzę po znajomych też co mają swoje działalności.
I przykład naszych facetów. Tu źle, odchodzę i zaraz znajdę gdzie indziej gdzie będę mnie lepiej traktować czy dawać lepsze pieniądze. Dlatego szef mojego Damiana zadowolony to nie ma problemu żeby się Damian urwał, urlop wziął, za nadgodziny bardzo dobra kasę daje i przede wszystkim atmosfera super, premie na święta itp. szanuje swoich pracowników i tyle. To ma pewnośc że dobry pracownik gdzieś indziej nie ucieknie

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mój miał to samo przy kostce !
Jako jedyny nie pił i nie palił. Zasuwał a tamci co chwila przerwa. jak brygadzista zobaczył że Damian szybko łapie, poczuł się zagrożony i zaczął mieszać między szefem i Damianem. Damiana miał w dupie i pitolna tą robotą. No i znalazł pracę u Grześka tu gdzie teraz pracuje. I w tym momencie umowa już na czas nieokreślony. Zadowolony.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
O widzisz, no tak to jest. W ogóle do kostki pijaka to pół biedy ale słuchaj gość narąbany w trzy dupy i on przy pile pracuje... Jeszcze pretensje, że jak to jest, że mój narzeczony zawsze ma większą wypłatę, bo tyle, że mój ma na godziny a tamten na akord i więcej pije niż pracuje to co się dziwi ale w jego oczach to on najwięcej robił. Wiesz co jest najgorsze? Że to mój wujek, z nim tak zawsze było. Mama opowiadała jak tutaj coś robił u nas w domu bo mój ojciec tylko go potrafił do napraw przyprowadzic to zawsze po nim trzeba było poprawić...
Od dzisiaj jeszcze dwa tygodnie okresu wypowiedzenia. Nie wiem jak to mój wytrzyma.

Test był z innej firmy?
Ja tak miałam. I też niepotrzebnie się wystraszylam. Bo beta rosła. A test był z innej firmy i już krecha była dużo bledsza

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Niestety test był identyczny :(

To dobrze zrobił Twój narzeczony teraz oby znalazłam sobie taką pracę z której będzie zadowolony, powiedzenia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mojego było podobnie ;/ też się czaił żeby zmienić pracę aż ktoregoś dnia przychidzi do domu i mówi do mnie : " słuchaj dzwonił do mnie szef z innej trasy (tak jakby drugiej linni przewozowej bo moj to kierowca zawodowy) i zaproponował mi pracę u soebie :D nawet się nie zastanawialiśmy żeby tam przejść :) a szef jest do rany przyłóż ... I płaci w terminie i urlop można nornlanie u niego wziąć i wgl ...
Więc w naszym przypadku praca znalazła człowieka hehe :D
I dzięki temu mogliśmy pojść na swoje i narzeczony jest codzisnnie w domu a wcześniej zjeżdżał tylko na weekendy ...

Do góry