reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Uu. To u nas z kolei ten dwufunkcyjny. Świetna sprawa. A komputer od niego wisi w przedpokoju więc dogrzewa zgodnie z. Temp w przedpokoju. Właśnie komputer od pieca teoretycznie powinien być w najcjlodniejszym pomieszczeniu.

Ja się zbieram z małą na zakupy. Syn w sobotę odzie na urodziny do kolegi to trzeba jakiś prezent kupić. Plus kawa mi się skończyła i nie mam co w ekspresie zaparzyc [emoji33]
Jak ja marzę o ekspresie ale to pewnie wydatek rzędu 3 tys ?

reklama
Tez sie cieszę bo 1 luteina to 50zl wiec dwie 100.. A tak wyszlo mnie 12zl.

@Dagaa11 Chcialam Ci ta recepte wyslac privem z zakrytymi tylko swoimi danymi moze mialabys pelniejszy obraz oceny recepty ale do Ciebie nadal sa zablokowane wiadomości prywatne :)
Dziewczyny ja nie wiem co siw dzieje :O tylko Wy di mnie nie mozecie napisac. A czekaj sprobuje ja sie do Ciebie odezwać jako pierwsza na priv i zobaczymy, czy potrafisz mi odpisac oki? :)

Ja mam zwykły ciśnieniowy że spieniaczem do mleka. Za 229 zł w Lidlu był ostatnio 15bar :)
O taki mam
IMG_20180917_074909.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_074909.jpg
    IMG_20180917_074909.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 238
I działa bez zarzutu ? [emoji4] O takim nie myślałam a w sumie fajna alternatywa ;) i tam już wsypujesz zmielona kawę ?
Tak on na zmielona kawę :) można zrobić espresso, zwykła z mlekiem albo latte warstwowe :)
Ja teraz kupuje młynek do kawy i ziarnista kawe i będę mieli na bieżąco bo jeszcze lepszy aromat kawy :)
A 15 bar to już mocny ekspres :)
received_107224866861731.jpeg

Załączniki

• received_107224866861731.jpeg
    received_107224866861731.jpeg
    76,4 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Tak on na zmielona kawę :) można zrobić espresso, zwykła z mlekiem albo latte warstwowe :)
Ja teraz kupuje młynek do kawy i ziarnista kawe i będę mieli na bieżąco bo jeszcze lepszy aromat kawy :)
A 15 bar to już mocny ekspres :) Zobacz załącznik 903908
To muszę pogadać z mężem bo 10 października mam imieniny gdyby tak jednak się postarał o taki ekspres [emoji14] i ta porcja kawy która wsypujesz to jest na jedną kawę ?

Do góry