reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U was tez tak wieje? U nas dostalismy smsy z informacja o zagrożeniu przez to sny mialam katastroficzne. Drzewa sie az wyginaja jakis niz Jessika to sprawil. Myslalam ze mi dach z domu odlecial.
Tak u nas to samo, wczoraj slyszałam jak dachówki z dachu podnosiło, liczę że wróciły na swoje miejsce bo już raz mieliśmy taką akcję a nie pytaj ile sobie życzą za włożenie kilku dachówek bo myślałam, że się przesłyszałam...

reklama
Tak u nas to samo, wczoraj slyszałam jak dachówki z dachu podnosiło, liczę że wróciły na swoje miejsce bo już raz mieliśmy taką akcję a nie pytaj ile sobie życzą za włożenie kilku dachówek bo myślałam, że się przesłyszałam...
To u nas dziś pierwszy raz piec się włączył i grzal mieszkanie (u nas każde mieszkanie ma swój dwufunkcyjny). A mamy ustawione że w mieszkaniu ma być nie mniej niż 20 stopni i dziś spało poniżej 2p stopni i dogrzalo

To u nas dziś pierwszy raz piec się włączył i grzal mieszkanie (u nas każde mieszkanie ma swój dwufunkcyjny). A mamy ustawione że w mieszkaniu ma być nie mniej niż 20 stopni i dziś spało poniżej 2p stopni i dogrzalo
My wczoraj też już uruchomiliśmy piec, ale zaczym dogrzeje cały dom to trochę minie więc jest już lepiej, ale to jeszcze nie to co być powinno [emoji14] podłogowka trochę niestety się grzeje, muszę ją podkręcić jeszcze bo coś słabo jej idzie grzanie [emoji14]

My czoraj tez grzalismy bo ten wiatr wychlodzil mieszkanie. jak u mnie w pokoju jest 20.5 stopnia to u Juki 1-2 stopnie mniej. jak przyjemnie sie spalo i wstalo jak tak cieplo w domku :)

A w jakiej części Polski mieszkacie? U mnie niedaleko Lublina też jest paskudnie. Dzisiaj spałam pod kołdrą i kocem [emoji16]

My czoraj tez grzalismy bo ten wiatr wychlodzil mieszkanie. jak u mnie w pokoju jest 20.5 stopnia to u Juki 1-2 stopnie mniej. jak przyjemnie sie spalo i wstalo jak tak cieplo w domku :)
To my wolimy chłodniej [emoji23] tym bardziej że Aleks nie może mieć ciepło. Alergie na roztocza ma i im ciepłej tym więcej tego dziadostwa w powietrzu. Ubieramy się cieplej i chyba to kwestia przyzwyczajenia ale nam tak o dużo lepiej. Więc te 20 stopni to tak na idealnie u nas. No i na górze mam ciepłej od dachu. Dobrze zaizolowany, a ciepło ucieka do góry. Więc tym sposobem na górze około 22 stopnie mamy i to z kolei już bardzo ciepło w zimie dla nas [emoji23]

reklama
Do góry