reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U was tez tak wieje? U nas dostalismy smsy z informacja o zagrożeniu przez to sny mialam katastroficzne. Drzewa sie az wyginaja jakis niz Jessika to sprawil. Myslalam ze mi dach z domu odlecial.
Tak u nas to samo, wczoraj slyszałam jak dachówki z dachu podnosiło, liczę że wróciły na swoje miejsce bo już raz mieliśmy taką akcję a nie pytaj ile sobie życzą za włożenie kilku dachówek bo myślałam, że się przesłyszałam...

reklama
Tak u nas to samo, wczoraj slyszałam jak dachówki z dachu podnosiło, liczę że wróciły na swoje miejsce bo już raz mieliśmy taką akcję a nie pytaj ile sobie życzą za włożenie kilku dachówek bo myślałam, że się przesłyszałam...
To u nas dziś pierwszy raz piec się włączył i grzal mieszkanie (u nas każde mieszkanie ma swój dwufunkcyjny). A mamy ustawione że w mieszkaniu ma być nie mniej niż 20 stopni i dziś spało poniżej 2p stopni i dogrzalo

To u nas dziś pierwszy raz piec się włączył i grzal mieszkanie (u nas każde mieszkanie ma swój dwufunkcyjny). A mamy ustawione że w mieszkaniu ma być nie mniej niż 20 stopni i dziś spało poniżej 2p stopni i dogrzalo
My wczoraj też już uruchomiliśmy piec, ale zaczym dogrzeje cały dom to trochę minie więc jest już lepiej, ale to jeszcze nie to co być powinno [emoji14] podłogowka trochę niestety się grzeje, muszę ją podkręcić jeszcze bo coś słabo jej idzie grzanie [emoji14]

My czoraj tez grzalismy bo ten wiatr wychlodzil mieszkanie. jak u mnie w pokoju jest 20.5 stopnia to u Juki 1-2 stopnie mniej. jak przyjemnie sie spalo i wstalo jak tak cieplo w domku :)

A w jakiej części Polski mieszkacie? U mnie niedaleko Lublina też jest paskudnie. Dzisiaj spałam pod kołdrą i kocem [emoji16]

My czoraj tez grzalismy bo ten wiatr wychlodzil mieszkanie. jak u mnie w pokoju jest 20.5 stopnia to u Juki 1-2 stopnie mniej. jak przyjemnie sie spalo i wstalo jak tak cieplo w domku :)
To my wolimy chłodniej [emoji23] tym bardziej że Aleks nie może mieć ciepło. Alergie na roztocza ma i im ciepłej tym więcej tego dziadostwa w powietrzu. Ubieramy się cieplej i chyba to kwestia przyzwyczajenia ale nam tak o dużo lepiej. Więc te 20 stopni to tak na idealnie u nas. No i na górze mam ciepłej od dachu. Dobrze zaizolowany, a ciepło ucieka do góry. Więc tym sposobem na górze około 22 stopnie mamy i to z kolei już bardzo ciepło w zimie dla nas [emoji23]

reklama
Do góry