paulina1994
Fanka BB :)
Jeju jaki piękny widok [emoji7]Więc u nas wszystko w porządku, wszystkie pomiary w normie i dziewczynka na 100% według lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju jaki piękny widok [emoji7]Więc u nas wszystko w porządku, wszystkie pomiary w normie i dziewczynka na 100% według lekarza
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Więc u nas wszystko w porządku, wszystkie pomiary w normie i dziewczynka na 100% według lekarza
Ja akurat mamyginekolog nie czytam, i raczej nie wierzylabym we wszystko co mowi[emoji57] zreszta jak raczej nikomu, ja osobiście dla własnego spokoju ducha chyba wole sobie odpuścić[emoji57]
U mnie jesli sie uda mysle ze bedzie 3 syn zreszta nawet chyba wole chlopca
Więc u nas wszystko w porządku, wszystkie pomiary w normie i dziewczynka na 100% według lekarza
Wydaje mi się, że niestety zapłacisz całą kwotę :/
Teraz ja namieszalam, bo nie widzialam, ze wrzucilas zdjecie.
To jest recepta pelnoplatna- nie ma u gory numeru recepty. Jesli numer by był, to odplatnosc nie musi byc wpisana, zeby wydac recepte ze zniżką. No ale ta jest niestety pełnopłatna.
To źle masz mowione, wiem co mowie, pracuje w aptece żeby recepta byla znizkowa musi posiadac numer recepty, kod ,nfz , komoletne dane pacjenta wraz z peselem, dane jednostki wystawiającej recepte itd. odpłarnosc nie musi byc zaznaczona, ale moze. Jesli w polu odplatnosc jest zanzcaczony X lub 100% wtedy rp jest pełnopłatna.
A receta Maliny tak jak pisalam nie posiada u gory nr recepty, co tez wskazuje na 100%
A byłaś ją donieść ? [emoji4] Dopłacałas coś ? [emoji4]
Od pozytywnego testu owu moze wystąpić w czasie 24-36h. U mnie towarzyszy extra bol jajnika i wiem ze to ten moment.HURRA chyba sie doczekalam powinna byc jutro?Zobacz załącznik 903883
Śliczne zdjecie! Gratulacje kochana ale superWięc u nas wszystko w porządku, wszystkie pomiary w normie i dziewczynka na 100% według lekarza
Też myślałam, że musi być "R" [emoji4] najważniejsze, że nie zapłaciłaś pełnej kwoty [emoji4]Tak byłam donieść i na recepcie mialam 2 opakowania a wczoraj dostalam jedno i pano spytala czy chce drugie. Doplacalam 6,08zl byc moze na recepcie nie widac bo ją troche zamazalam by zadnych danych widac nie było myslalam ze odplatnosc tyczy się tylko miejsca dodatkowych uprawnień i odplatnosci.
Tez sie cieszę bo 1 luteina to 50zl wiec dwie 100.. A tak wyszlo mnie 12zl.Też myślałam, że musi być "R" [emoji4] najważniejsze, że nie zapłaciłaś pełnej kwoty [emoji4]