reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi lekarz od prenatalnych bez pytania wyparował, że widzi chłopca więc uważaj bo mogą Ci zaspojlerować płeć. :p
Mój lekarz też tak zrobił w pierwszej ciąży, ten obecny za pewne też już niedługo by mi powiedział. W ostatniej ciąży był 150%pewny już w 12tc i miał rację. Ale tym razem też muszę mu powiedzieć za wczasy, że ma mi nie mówić. Ja muszę być gotowa na poznanie tej informacji. W spokoju, sama. Dlatego planuje poprosić go o zapisanie tej informacji na kartce w kopercie.
Ja bym chciała już w czwartek wiedzieć [emoji17] Ja się nastawiam na siusiolka [emoji23] Bo nie wierze, że może być dziewczynka
Mam to samo, nastawiam sie na siusiolka, ale ja mam już 2 więc tym bardziej trudno mi uwierzyć w cud brokatu [emoji28]
Tak dziewczynka,za godzinę się dowiem czy siusiak nie wyrósł hihi
Ciekawe [emoji4]

Haha [emoji3] ja to jestem cierpliwa i wole sobie poczekac i miec super niespodzianke przy porodzie [emoji3]
Podziwiam za ta cierpliwość.. to moja słaba strona natury :-p
U mnie 22 dc i kluje jajnik tak dziwnie.
Strasznie mi się już chce do domu A tu jeszcze godzina pracy:huh:
A tak się wydaje zimno na dworze że nic się nie chce.

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witałam, ale gdzieś w gąszczu postów zniknęłam. Dzisiaj jestem mega pozytywnie nastawiona, bo w końcu jestem w 2dc no i leci do mnie szczęśliwa przypinka #jestemwciazy i to chłopczykowa [emoji173]️. Jakbyście chciały to pod dzisiejszym postem na Ig mamaginekolog jest właśnie wymiana, oby okazało się że mają moc. Może to i głupie, ale nie zaszkodzi spróbować [emoji16]

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witałam, ale gdzieś w gąszczu postów zniknęłam. Dzisiaj jestem mega pozytywnie nastawiona, bo w końcu jestem w 2dc no i leci do mnie szczęśliwa przypinka #jestemwciazy i to chłopczykowa [emoji173]️. Jakbyście chciały to pod dzisiejszym postem na Ig mamaginekolog jest właśnie wymiana, oby okazało się że mają moc. Może to i głupie, ale nie zaszkodzi spróbować [emoji16]
O co chodzi z tą wymianą? :confused::confused:

O co chodzi z tą wymianą? :confused::confused:
Kiedyś przeczytałam tutaj że te przypinki są podobno szczęśliwe, jak ktoś się stara to pomagają, a nie da się ich kupić bo dodawane były do segregatorów i dziewczyny które już urodziły przekazują dalej żeby fluidy ciążowe krążyły [emoji16] myślę że to brzmi mega głupio, ale nie zaszkodzi spróbować [emoji16]

reklama
Do góry