Fanka Kadry
Fanka BB :)
Tak dziewczynka,za godzinę się dowiem czy siusiak nie wyrósł hihiU Ciebie pòki co dziewczynka, prawda? ciekawe czy siusiaczek się pojawi [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dziewczynka,za godzinę się dowiem czy siusiak nie wyrósł hihiU Ciebie pòki co dziewczynka, prawda? ciekawe czy siusiaczek się pojawi [emoji14]
Mój lekarz też tak zrobił w pierwszej ciąży, ten obecny za pewne też już niedługo by mi powiedział. W ostatniej ciąży był 150%pewny już w 12tc i miał rację. Ale tym razem też muszę mu powiedzieć za wczasy, że ma mi nie mówić. Ja muszę być gotowa na poznanie tej informacji. W spokoju, sama. Dlatego planuje poprosić go o zapisanie tej informacji na kartce w kopercie.Mi lekarz od prenatalnych bez pytania wyparował, że widzi chłopca więc uważaj bo mogą Ci zaspojlerować płeć.
Mam to samo, nastawiam sie na siusiolka, ale ja mam już 2 więc tym bardziej trudno mi uwierzyć w cud brokatu [emoji28]Ja bym chciała już w czwartek wiedzieć [emoji17] Ja się nastawiam na siusiolka [emoji23] Bo nie wierze, że może być dziewczynka
Ciekawe [emoji4]Tak dziewczynka,za godzinę się dowiem czy siusiak nie wyrósł hihi
Podziwiam za ta cierpliwość.. to moja słaba strona naturyHaha [emoji3] ja to jestem cierpliwa i wole sobie poczekac i miec super niespodzianke przy porodzie [emoji3]
Trzymam kciukiTak dziewczynka,za godzinę się dowiem czy siusiak nie wyrósł hihi
O co chodzi z tą wymianą?Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witałam, ale gdzieś w gąszczu postów zniknęłam. Dzisiaj jestem mega pozytywnie nastawiona, bo w końcu jestem w 2dc no i leci do mnie szczęśliwa przypinka #jestemwciazy i to chłopczykowa [emoji173]️. Jakbyście chciały to pod dzisiejszym postem na Ig mamaginekolog jest właśnie wymiana, oby okazało się że mają moc. Może to i głupie, ale nie zaszkodzi spróbować [emoji16]
Kiedyś przeczytałam tutaj że te przypinki są podobno szczęśliwe, jak ktoś się stara to pomagają, a nie da się ich kupić bo dodawane były do segregatorów i dziewczyny które już urodziły przekazują dalej żeby fluidy ciążowe krążyły [emoji16] myślę że to brzmi mega głupio, ale nie zaszkodzi spróbować [emoji16]O co chodzi z tą wymianą?
To czekajmy razem bo ja planuje robić betę pod koniec tygodnia ,bo też @ nie nadchodzi :/