reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No chyba w tym cyklu wyjątkowo silnie wszystko odczuwam. Ból piersi prawie nie do wytrzymania. Teraz jeszcze jajniki i krzyż, a do @ 5 dni.

Dostałam od siostry figurkę " bogini płodności" podobno ona pomaga zajść w ciążę. Stawia się ją na przeciw łóżka żeby " patrzala" w stronę łóżka jak się serduszkuje. Ona ja dostała od koleżanki i jej pomogła później siostra dostała i też jej się udało zajść w ciążę . Teraz wręczyła ja mnie. Ciekawe czy mi pomoże hehe później jak się nie chce więcej dzieci oddaje komuś i tak w kółko. Co o tym myślicie? Jakoś zabobon ale z drogiej strony warto spróbować ;)

reklama
Nie boję się bo jem z odpowiednimi certyfikatami. Mama ginekolog nie raz pisała i mówiła że można. Nawet pokazywała że sama takiego je. Komis trzeba wierzyć [emoji4]
Ja akurat mamyginekolog nie czytam, i raczej nie wierzylabym we wszystko co mowi[emoji57] zreszta jak raczej nikomu, ja osobiście dla własnego spokoju ducha chyba wole sobie odpuścić[emoji57]

Do góry