To chyba sprawa indywidualnaDziewczęta, kiedy realnie zaczyna się PMS?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba sprawa indywidualnaDziewczęta, kiedy realnie zaczyna się PMS?
To zalezy od kobiety. Niektóre nie maja w ogóle, a ja np raz nie mialam wcale a w nastepnym cyklu juz tydzien przed @ sie zaczynalo [emoji57]Dziewczęta, kiedy realnie zaczyna się PMS?
Musi być chyba wędzony na ciepło żeby można byłoTo zalezy od kobiety. Niektóre nie maja w ogóle, a ja np raz nie mialam wcale a w nastepnym cyklu juz tydzien przed @ sie zaczynalo [emoji57]
Dziewczyny, polędwicy lososiowej wedzonej raczej nie moge nie ?
Ja raz w ciąży zjadlam łososia wędzonego (nie wiem jak bo się zapomniałam) i nic się nie stało.Musi być chyba wędzony na ciepło żeby można było
Ja jem łososia wędzonego na zimno. Wszystko zależy jak ona jest robiona.To zalezy od kobiety. Niektóre nie maja w ogóle, a ja np raz nie mialam wcale a w nastepnym cyklu juz tydzien przed @ sie zaczynalo [emoji57]
Dziewczyny, polędwicy lososiowej wedzonej raczej nie moge nie ?
I nie boisz sie jeść takiego ? Ponoc jak wedzony to tylko na cieplo...Ja jem łososia wędzonego na zimno. Wszystko zależy jak ona jest robiona.
Nie boję się bo jem z odpowiednimi certyfikatami. Mama ginekolog nie raz pisała i mówiła że można. Nawet pokazywała że sama takiego je. Komis trzeba wierzyć [emoji4]I nie boisz sie jeść takiego ? Ponoc jak wedzony to tylko na cieplo...
Ja akurat mamyginekolog nie czytam, i raczej nie wierzylabym we wszystko co mowi[emoji57] zreszta jak raczej nikomu, ja osobiście dla własnego spokoju ducha chyba wole sobie odpuścić[emoji57]Nie boję się bo jem z odpowiednimi certyfikatami. Mama ginekolog nie raz pisała i mówiła że można. Nawet pokazywała że sama takiego je. Komis trzeba wierzyć [emoji4]