reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O jejku późno ;o U mnie w rodzinie wybijał w 4 miesiącu już. Ja bym już chciała brzuszek [emoji7] Zawsze chciałam wiedzieć jak to jest [emoji7]
Fajny pomysł [emoji8] Też tak chciałam ale już wszyscy wiedzą [emoji23]
Ja w święta bede w 15/16tc to mam nadzieje ze nie bedzie jeszcze taki widoczny [emoji14] i uda sie niespodzianka [emoji120]
U mnie wie tylko tz i siostra [emoji6] a tzta nosi zeby powiedziec szybciej widze to po nim [emoji14]

reklama
Ja w święta bede w 15/16tc to mam nadzieje ze nie bedzie jeszcze taki widoczny [emoji14] i uda sie niespodzianka [emoji120]
U mnie wie tylko tz i siostra [emoji6] a tzta nosi zeby powiedziec szybciej widze to po nim [emoji14]
Ja nie wiem jak jest w kolejnych ciążach z brzuszkiem. Jedne mówią, że w 2 szybciej inne, że nie więc ja nie wiem [emoji17]
Ja na święta będę miała 24 tydzień [emoji23] to będę kluska z bębzonem [emoji23][emoji23][emoji134] a jak się najem to w ogóle będzie masakra pewnie [emoji23]
U mnie lekko się zaokrągla tylko więc pewnie mnie wybije też w 4 miesiącu już.
My powiedzieliśmy najpierw rodzicom potem poczekaliśmy i powiedzieliśmy reszcie [emoji16]

Ja nie wiem jak jest w kolejnych ciążach z brzuszkiem. Jedne mówią, że w 2 szybciej inne, że nie więc ja nie wiem [emoji17]
Ja na święta będę miała 24 tydzień [emoji23] to będę kluska z bębzonem [emoji23][emoji23][emoji134] a jak się najem to w ogóle będzie masakra pewnie [emoji23]
U mnie lekko się zaokrągla tylko więc pewnie mnie wybije też w 4 miesiącu już.
My powiedzieliśmy najpierw rodzicom potem poczekaliśmy i powiedzieliśmy reszcie [emoji16]
Niby mówią ze w kolejnej ciazy szybciej wybija brzuch [emoji57] ja naiwnie wierze ze na swieta nie bedzie jakos bardzo widoczny [emoji120]

@Malaga00 to normalne, że się martwisz. Jeśli reagujesz na wszystko to tylko na plis dla Was bo lepiej raz za dużo niż za mało zareagować. Tylko nie stresuj się, na spokojnie każda możliwość przyjmij.

@Malaga00 to normalne, że się martwisz. Jeśli reagujesz na wszystko to tylko na plis dla Was bo lepiej raz za dużo niż za mało zareagować. Tylko nie stresuj się, na spokojnie każda możliwość przyjmij.
Wiem, że normalne. Ale już staram się być spokojna [emoji17] Dziś zaczynam brać te grobułki mam nadzieję, że chociaż trochę przestanie boleć [emoji17]

@Malaga00 wszystko będzie dobrze :) tak jak dziewczyny pisały, infekcje pęcherza to bardzo częsty objaw u kobiet w ciąży. Na przyszłość (A także teraz na pewno nie zaszkodzi) duuuuużo wody, żurawina suszona i sok z żurawiny :) dużo witamin, a powoduje też wypłukiwanie tych bakterii. Najważniejsze,że wszystko z dzidziulkiem okej :)
I tak jak @Ann_ zauważyłam już po raz kolejny,że piszesz w formie męskiej :D ciekawe czy sobie wywróżysz [emoji14] z doświadczenia na lutówkach zauważyłam,że ta intuicja ciężarnych co do płci już nie działa tak super i najczęściej było na odwrót :D
Oby było na odwrót i u mnie bo marzy mi się córeczka i mnustwo różu, ale mamy przeczucie, że będzie to nasz 3 syn.

Co do brzuszka to mi w pierwszej ciazy wybilo w 7/8msc a wczesniej jak ktos nie wiedzial ze jestem w ciazy to po brzuchu nie poznał[emoji14] teraz mam nadzieje ze na swieta nie bedzie jeszcze jakos bardzo widoczny bo chcialabym rodzicom tz zrobic niespodziankę i przekazac nowine w malych pudeleczkach ze skarpetkami i zdjeciem usg [emoji173]
My hyba do świąt też pptrzymamy ciążę w tajemnicy. Brzuch na pewno będę miała widoczny już niedługo, ale mieszkam za granicą więc nie ma problemu z ukryciem. Może też już poznamy płeć to wyśle rodzince mojej i mojego męża jakieś podobne fajne prezenty informacyjne. Jakby była wnuczka to chyba by szał był bo na razie sami wnuczkowie się rodzą. Ciekawe jak będzie tym razem.

Ja ogólnie nie rozumiem tych lekarzy ze szpitala. Podobno każdy niepokojący ból powinno się konsultować z lekarzem. A jak już chcemy to dostajemy oper, że to przecież normalne... A potem są poronienia i inne problemy właśnie... Bo bagatelizują. U mnie akurat ból z dolegliwości ciążowych i zakażenia. Nie wiem jak z tym tyłowzgięciem czy też przez to może boleć.

reklama
My hyba do świąt też pptrzymamy ciążę w tajemnicy. Brzuch na pewno będę miała widoczny już niedługo, ale mieszkam za granicą więc nie ma problemu z ukryciem. Może też już poznamy płeć to wyśle rodzince mojej i mojego męża jakieś podobne fajne prezenty informacyjne. Jakby była wnuczka to chyba by szał był bo na razie sami wnuczkowie się rodzą. Ciekawe jak będzie tym razem.
No my plci nie poznamy bo chce mieć niespodzianke do końca [emoji14]
No ja tez za bardzo nie mam problemu zeby ukryć bo narazie nic nie widac a w tym miesiacu wracamy do siebie i do świąt nikt z rodziny mnie nie bedzie widzial [emoji14] tylko wlasnie bardzo by chciala zeby nie bylo jeszcze widac jak juz przyjedziemy i zeby ta informacja do nich dotarla wlasnie jak otworza prezenty spod choinki [emoji7][emoji173]
Rodzice tz jak narazie maja tylko mojego mlodego [emoji6] pamietam jak sie stresowalam przed pierwsza wizyta u jich czy zaakceptuja mnie i młodego, mam nadzieje ze z kooejnego wnuka lub wnuczki beda sie tak samo cieszyć [emoji120]

Do góry