reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi w dwoch cyklach te z allegro za 1zl o czulosci 10 pokazywaly cienie mimo ze ciazy nie było a teraz robilam jeden co mi zostal o czulosci 25 i pokazal ladna kreske w dniu spodziewanej @.Ja jestem minimalistka i uwazam ze takie misie szumisie itp to zbedny wydatek [emoji6]

Kama kiedy masz wizytę?

reklama
Dziewczyny miałyście w ciąży takie krostki po mleku? Bo mam plecy w takich jakby kostkach uczuleniowych o.o nie pije w ogóle mleka bo jest dla mnie ogólnie za ciężkie, ale miałam ochotę na kakao i o [emoji19]
Ja kocham mleko a teraz w ciazy jak wypije mam ostra biegunkę jakbym go nie tolerowala.

3 ciaza, a mam juz synka 4,5roku ma [emoji4]dokladnie dzis mija rok od kiedy zaczelismy sie starac [emoji14] wiec dopiero 13cs byl tym udanym [emoji4]

O no to juz niedługo bedziesz testowac, wiec trzymam mocno kciuki [emoji4][emoji110][emoji110]
Tak bardzo się teraz boję testu. Mam tylko jeden w domu. Ostatnio chyba z 8 :D niestety, starania o dziecko wymagają cierpliwości i zdrowego, którego mi ostatnio zabrakło :( mąż przyjął na klatę, więc on daje mi przykład. To pięknie że się w końcu doczekałas. Kiedy się wybierasz do lekarza?

Ja kocham mleko a teraz w ciazy jak wypije mam ostra biegunkę jakbym go nie tolerowala.
Ja właśnie biegunkę nie ale mnie wysypało na plecach i swędzi strasznie [emoji23] Takie krostki ;o Dla mnie zawsze było za ciężkie mleko i mnie brało na wymioty dlatego nie piłam w ogóle. Może czasem do płatków [emoji23] Jak miałam ochotę.

Boże wczoraj był taki hardkor [emoji23] Zaczęła mnie głowa boleć, ale tak niesamowicie, że normalnie płakać mi się chciało. Nie brałam tabletek, chciałam przeczekać. Masowałam to miejsce, uciskałam. I przysnęłam na chwilkę. Obudziłam się i nagle tak mnie cofnęło, leciałam do łazienki jak poparzona zwymiotowałam po drodze [emoji23] i wymiotowałam jak kot. Ja czasami tak mam z bólu jak mnie głowa boli [emoji19] koszmar. I dziś umieram. Niedobrze mi i dziś też coś głowa boli

Ja właśnie biegunkę nie ale mnie wysypało na plecach i swędzi strasznie [emoji23] Takie krostki ;o Dla mnie zawsze było za ciężkie mleko i mnie brało na wymioty dlatego nie piłam w ogóle. Może czasem do płatków [emoji23] Jak miałam ochotę.
A tylko mleko moglo cie uczulic? Nie jadlas lub nie pilas jakiegoś innego soku niz dotychczas?

reklama
Boże wczoraj był taki hardkor [emoji23] Zaczęła mnie głowa boleć, ale tak niesamowicie, że normalnie płakać mi się chciało. Nie brałam tabletek, chciałam przeczekać. Masowałam to miejsce, uciskałam. I przysnęłam na chwilkę. Obudziłam się i nagle tak mnie cofnęło, leciałam do łazienki jak poparzona zwymiotowałam po drodze [emoji23] i wymiotowałam jak kot. Ja czasami tak mam z bólu jak mnie głowa boli [emoji19] koszmar. I dziś umieram. Niedobrze mi i dziś też coś głowa boli
Jak ktos miewa migreny to w ciąży mogą byc częstsze niestety i trudniejsze tym samym.

Do góry