reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jej, uspokoiłas mnie bo już zaczynała panikować powoli. [emoji846] i tez soe nie zgodzę z tym, za ciąża jest bezbolesna [emoji846]
Ciesze się :) z tego co pisałas masz swietnego lekarza wiec gdyby cos było nie tak to juz byś leżała w szpitalu. Młoda już kopie ? Jeśli tak to w miare wiesz że jest ok. I mi w poprzedniej ciazy jeszcze bol bioder dokuczał bo sie rozchodziły więc wszystko przed nami :p

reklama
Witam dziewczyny. Może ktoś mnie pamięta, ja tak pojawiam się i znikam :D W zeszłym cyklu miałam.ciaze biochemiczna, trochę to przeżyłam. Za to zmienił się całkowicie mój pogląd na starania. W sensie nie wariuję, czekam spokojnie. Do @ pozostało 6 dni. Czy są jakieś wrześniowe udane cykle? [emoji4]
Ja pamietam :)
Co do wrześniowych cykli to narazie nie wiemy czy beda udane i dzis oczekujemy na wiesci od Migdalove.
Pisala mi ze dzis bedzie miala usg i wynik bety.

Witam dziewczyny. Może ktoś mnie pamięta, ja tak pojawiam się i znikam :D W zeszłym cyklu miałam.ciaze biochemiczna, trochę to przeżyłam. Za to zmienił się całkowicie mój pogląd na starania. W sensie nie wariuję, czekam spokojnie. Do @ pozostało 6 dni. Czy są jakieś wrześniowe udane cykle? [emoji4]
Przykro mi[emoji22]
Oby ten cykl byl u was udany [emoji8] ile sie staracie ?

U mnie wrzesien okazal sie owocny [emoji7][emoji7]

Ciesze się :) z tego co pisałas masz swietnego lekarza wiec gdyby cos było nie tak to juz byś leżała w szpitalu. Młoda już kopie ? Jeśli tak to w miare wiesz że jest ok. I mi w poprzedniej ciazy jeszcze bol bioder dokuczał bo sie rozchodziły więc wszystko przed nami :p
Właśnie też słyszałam o tych rozchodzących się biodrach[emoji52] rzeczywiście taki niesamowity ból? przeraża mnie to trochę, ale cóż...zniosę wszystko dla tego okruszka [emoji3]

reklama
Do góry