reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Przykro mi[emoji22]
Oby ten cykl byl u was udany [emoji8] ile sie staracie ?

U mnie wrzesien okazal sie owocny [emoji7][emoji7]
Ogromne gratulacje [emoji8] która to ciąża? To jest nasz 5 cykl staram. Przy drugim.cyklu po badaniach wyszło mi parę nieprawidłowości, uregulowalam hormony. Teraz jestem na stymulacji cyklu z CLO. To jest drugi cykl. W 12dc miałam dwa wielkie pęcherzyki. W 16dc już było po owulacji. No i teraz 22dc :)

Ogromne gratulacje [emoji8] która to ciąża? To jest nasz 5 cykl staram. Przy drugim.cyklu po badaniach wyszło mi parę nieprawidłowości, uregulowalam hormony. Teraz jestem na stymulacji cyklu z CLO. To jest drugi cykl. W 12dc miałam dwa wielkie pęcherzyki. W 16dc już było po owulacji. No i teraz 22dc :)
3 ciaza, a mam juz synka 4,5roku ma [emoji4]dokladnie dzis mija rok od kiedy zaczelismy sie starac [emoji14] wiec dopiero 13cs byl tym udanym [emoji4]

O no to juz niedługo bedziesz testowac, wiec trzymam mocno kciuki [emoji4][emoji110][emoji110]

Dziewczyny miałyście w ciąży takie krostki po mleku? Bo mam plecy w takich jakby kostkach uczuleniowych o.o nie pije w ogóle mleka bo jest dla mnie ogólnie za ciężkie, ale miałam ochotę na kakao i o [emoji19]

reklama
Do góry