reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kaamilaaa nie swiruj kochana. Sa kobiety ktore nie maja zadnych dolegliwości i czuja sie jak nie w ciazu i wszystko jest super. Docen spokojny czas bo później moze sie odmienic i naprawde sie umeczysz. Mam takie dni ze nawet lozka nie ściele.. Garow do zmywarki nie spakuje..

A na te wszystkie usg i tego typu można iść z mężem/chłopakiem?
Ja chodzilam i zglaszalam lekarzowi ze nie tyle co przy badaniu na samolocie ale usg chcemy razem. 15.10 jade na genetyczne i po nim umowie sie na 4D i na nie pojedziemy juz z mezem i córką.

Na usg dopochwowo bylam za parawanem. A tata widzial tylko monitor i to co mu lekarz tlumaczyl.

Teraz podobno serduszko mozna uslyszec dopiero na prenatalnych [emoji57] na pierwszej wizycie mozna zobaczyć [emoji4]
Ja w pierwszej ciąży sluchalam serduszka ale to bylo 5 lat temu i troche sie zmieniło [emoji6]
Serduszko odsłuchuje się później troszkę bo to za duże obciążenie jak na takie maleństwo. Ja mogłam dopiero teraz jak byłam

@Kaamilaaa nie swiruj kochana. Sa kobiety ktore nie maja zadnych dolegliwości i czuja sie jak nie w ciazu i wszystko jest super. Docen spokojny czas bo później moze sie odmienic i naprawde sie umeczysz. Mam takie dni ze nawet lozka nie ściele.. Garow do zmywarki nie spakuje..
Wiem wiem tylko sie martwie po prostu. Zresztą sama na pewno dobrze to znasz [emoji6]
W sumie to chcialabym miec jakies objawy, moze narazie nie wymioty bo tz mama od razu by sie polapala co jest grane [emoji28] no ale chociaz bol piersi[emoji6]
Ja jak juz do siebie wrocimy to sobie raczej nie bede mogla pozwolic na takie slabe dni bo przy 4latku nie ma szans[emoji6]

Wiem wiem tylko sie martwie po prostu. Zresztą sama na pewno dobrze to znasz [emoji6]
W sumie to chcialabym miec jakies objawy, moze narazie nie wymioty bo tz mama od razu by sie polapala co jest grane [emoji28] no ale chociaz bol piersi[emoji6]
Ja jak juz do siebie wrocimy to sobie raczej nie bede mogla pozwolic na takie slabe dni bo przy 4latku nie ma szans[emoji6]
Zaraz sprawdzę w kalendarzu od kiedy mam bol piersi. I chcialabym sie go pozbyc.

reklama
Do góry