reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kaamilaaa nie swiruj kochana. Sa kobiety ktore nie maja zadnych dolegliwości i czuja sie jak nie w ciazu i wszystko jest super. Docen spokojny czas bo później moze sie odmienic i naprawde sie umeczysz. Mam takie dni ze nawet lozka nie ściele.. Garow do zmywarki nie spakuje..

A na te wszystkie usg i tego typu można iść z mężem/chłopakiem?
Ja chodzilam i zglaszalam lekarzowi ze nie tyle co przy badaniu na samolocie ale usg chcemy razem. 15.10 jade na genetyczne i po nim umowie sie na 4D i na nie pojedziemy juz z mezem i córką.

Na usg dopochwowo bylam za parawanem. A tata widzial tylko monitor i to co mu lekarz tlumaczyl.

Teraz podobno serduszko mozna uslyszec dopiero na prenatalnych [emoji57] na pierwszej wizycie mozna zobaczyć [emoji4]
Ja w pierwszej ciąży sluchalam serduszka ale to bylo 5 lat temu i troche sie zmieniło [emoji6]
Serduszko odsłuchuje się później troszkę bo to za duże obciążenie jak na takie maleństwo. Ja mogłam dopiero teraz jak byłam

@Kaamilaaa nie swiruj kochana. Sa kobiety ktore nie maja zadnych dolegliwości i czuja sie jak nie w ciazu i wszystko jest super. Docen spokojny czas bo później moze sie odmienic i naprawde sie umeczysz. Mam takie dni ze nawet lozka nie ściele.. Garow do zmywarki nie spakuje..
Wiem wiem tylko sie martwie po prostu. Zresztą sama na pewno dobrze to znasz [emoji6]
W sumie to chcialabym miec jakies objawy, moze narazie nie wymioty bo tz mama od razu by sie polapala co jest grane [emoji28] no ale chociaz bol piersi[emoji6]
Ja jak juz do siebie wrocimy to sobie raczej nie bede mogla pozwolic na takie slabe dni bo przy 4latku nie ma szans[emoji6]

Wiem wiem tylko sie martwie po prostu. Zresztą sama na pewno dobrze to znasz [emoji6]
W sumie to chcialabym miec jakies objawy, moze narazie nie wymioty bo tz mama od razu by sie polapala co jest grane [emoji28] no ale chociaz bol piersi[emoji6]
Ja jak juz do siebie wrocimy to sobie raczej nie bede mogla pozwolic na takie slabe dni bo przy 4latku nie ma szans[emoji6]
Zaraz sprawdzę w kalendarzu od kiedy mam bol piersi. I chcialabym sie go pozbyc.

reklama
Do góry