Nie wiem dokładnie jaki, ale dowiem się i dam Ci znaćO widzisz, no właśnie ja tak zbieram się i zbieram, czytam opinię i już głupieje. Ale spróbować trzeba. Najgorsze, że w naszym pokoju najgorzej, bo z tej strony zawsze najczęściej pada. A wiesz może jaki to był pochłaniacz? Gdzie go kupiła?
reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Migdalove niestety nie do końca znam się jak to zrobić wiem tylko, że jeśli jest podmokły teren to trzeba właśnie zrobić odwodnienie i poczekać aż mury wyschną. Jeśli tego nie zrobicie to mimo odwodnienia wilgoć wyjdzie.
1
174974
Gość
Jeśli chodzi o konopie to mocno w tym siedzę. Najlepszy jest olej RSO oczywiście jest z THC, ogólnie THC w połączeniu z CBD to magia, naprawdę to jest przyszłość dla świata. Już tyle krajów zalegalizowało konopie indyjskie, kwestia tylko tego by zmienić sposób 'korzystania' konopi, bo jednak palenie nie jest zdrowe, ale za to najlepszy jest vaporyzator. A ogólnie konopie w przemyśle to już temat rzeka, tyle można zrobić z konopi, że szok i to jeszcze bardzo trwałych rzeczy. Ale nie będę się już tu o tym rozpisywać bo to nie ten wątek. Ogólnie istnieje propaganda, że marihuana jest szkodliwa na płodność męską, tak jest ale tylko jeśli ją się miesza z tytoniem i pali, waporyzacja samych konopi indyjskich bądź też siewnych nie ma skutków ubocznych, można również zaparzyć herbatę. Dobra jest i ta z 'kopem' i ta bez 'kopa'. Kończąc moją wypowiedź, alkohol z marihuaną powinien zamienić się miejscami i świat stałby się lepszy.Ja też słyszałam o tych właściwościach konopi i podobno olej z nich ma super właściwości. Ja przez tą borelioze to tyle różnych naturalnych metod i ziół przerobiłam, że w rodzinie się śmieją, że zielarką mogę być nawet dzisiaj brat do mnie dzwonił, bo dostał listę badań od lekarza i chciał się dowiedzieć, co to za badania z krwi, bo w tej kwestii też siłą rzeczy się podszkoliłam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
1
174974
Gość
Dzięki za podpowiedź, poszukam informacji w internecie i sobie zapiszę. Bardzo cenna uwaga!Migdalove niestety nie do końca znam się jak to zrobić wiem tylko, że jeśli jest podmokły teren to trzeba właśnie zrobić odwodnienie i poczekać aż mury wyschną. Jeśli tego nie zrobicie to mimo odwodnienia wilgoć wyjdzie.
ja nawet jak leżę w szpitalu i sytuacja jest kiepska to i tak cały czas jestem uśmiechnięta, nawet jak mnie coś boli itp. to nikt o tym nie wie, bo zawsze jestem pogodna. To chyba wynika z doświadczeń z dzieciństwa. Leczyłam się na serce w Centrum Zdrowia Dziecka i dużo rzeczy tam widziałam. Były tam bardzo chore dzieci, widziałam reanimacjie udane i nieudane, chrzest dziecka w ciężkim stanie itp. Tam były przeszklone sale... I to chyba przez to zawsze traktowała życie jako coś cudownego. Czasami miewam gorsze dni i załamki, jak każdy, ale generalnie szklanka jest dla mnie zawsze do połowy pełnaSuper podejscie ;-) zazdroszcze bo ja wieczna pesymistka
Wiktorka88 O
Raz tak miałam po ziołach ojca sroki. Ja bym nie panikowala tylko zobaczyła czy to się powtórzyDziewczyny pomocy, teoretycznie mam 16dc, dni plodne, a ja okres dostałam i to taki porządny no kurczę co jest grane? Moze ten skąpy okres sprzed 2 tyg to nie byl okres, a teraz jest ten właściwy, w takim razie co to bylo? Po odstawieniu dupka można tak mocno plamic? Nigdy nie miałam czego takiego! Zastanawiam sie nad wizyta u ginki, moja kazala mi przyjść dopiero po 3 cyklach z dupkiem, ale takie rzeczy chyba warto skonsultować? Czy przesadzam?
Faktycznie dziwna sprawa, ja na Twoim miejscu bym poszła do gina chociaż porozmawiać. Zresztą dziwne, że tak aż trzy miesiące kazała ci to brać bez kontroli? Ja u swojego jestem kilka razy w cyklu odkąd biorę leki i mam do niego numer i jak tylko coś mnie zaniepokoi to karze się kontaktować. Dopiero zaczynam obczajać się w tej kwestii, ale przecież to hormony i w każdym cyklu może organizm inaczej zareagować. Mam nadzieję, że wszystko się wyjasni.Dziewczyny pomocy, teoretycznie mam 16dc, dni plodne, a ja okres dostałam i to taki porządny no kurczę co jest grane? Moze ten skąpy okres sprzed 2 tyg to nie byl okres, a teraz jest ten właściwy, w takim razie co to bylo? Po odstawieniu dupka można tak mocno plamic? Nigdy nie miałam czego takiego! Zastanawiam sie nad wizyta u ginki, moja kazala mi przyjść dopiero po 3 cyklach z dupkiem, ale takie rzeczy chyba warto skonsultować? Czy przesadzam?
Ilma
Dziewczyny ja mam dzisiaj dziwny dzień 15dc, chyba mam już menopauzę. Piecze mnie twarz, mam uderzenia gorąca. Boli mnie jajnik z tyłu, brzuch jak na okres, do tego kręgosłup. Nie mam apetytu prawie nic nie zjadłam i jeszcze jestem dziś roztrzepana weszłam do sklepu i stałam 10 min bo nie pamiętałam co mam kupić .Także ten....starość czyli SKS!!!
reklama