reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zawsze jakaś okazja się znajdzie, pisałaś coś chyba o rocznicy zaręczyn? :)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No racja! [emoji23] Zapomniałam, że to już w poniedziałek, no to mam okazję. Ale czy wytrzymam, to nie wiem. [emoji23]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No racja! [emoji23] Zapomniałam, że to już w poniedziałek, no to mam okazję. Ale czy wytrzymam, to nie wiem. [emoji23]

Zapamiętałam bo my mamy jutro trzecią;) To tylko tydzień, wytrzymasz. Ale najpierw beta;)

Zapamiętałam bo my mamy jutro trzecią;) To tylko tydzień, wytrzymasz. Ale najpierw beta;)

Właśnie, kwestia tego czy będzie pozytywna... Ale mam takie głupie przeczucie, że będzie...

Właśnie, kwestia tego czy będzie pozytywna... Ale mam takie głupie przeczucie, że będzie...

Trzymam kciuki ;) bardzo mocno ;)

A ja właśnie myślę czy iść jutro lub w czwartek na betę jeszcze i znowu po 48h - ginekolog mi powiedziała, że jeśli chciałabym sprawdzić jeszcze przyrost to w okolicy terminu miesiączki zrobić dwa razy, ale powiedziała że niekoniecznie, bo i tak trzeba poczekać na wizytę ;p i teraz nie wiem co zrobić - gdyby kazała to bym poszła i tyle, a tak to nie wiem :p Powtórzyłybyście?

ja właśnie myślę czy iść jutro lub w czwartek na betę jeszcze i znowu po 48h - ginekolog mi powiedziała, że jeśli chciałabym sprawdzić jeszcze przyrost to w okolicy terminu miesiączki zrobić dwa razy, ale powiedziała że niekoniecznie, bo i tak trzeba poczekać na wizytę ;p i teraz nie wiem co zrobić - gdyby kazała to bym poszła i tyle, a tak to nie wiem :p Powtórzyłybyście?

Ja gdybym miała pozytywną to pewnie latałabym jak kot z pęcherzem żeby powtarzać :p

Trzymam kciuki ;) bardzo mocno ;)

A ja właśnie myślę czy iść jutro lub w czwartek na betę jeszcze i znowu po 48h - ginekolog mi powiedziała, że jeśli chciałabym sprawdzić jeszcze przyrost to w okolicy terminu miesiączki zrobić dwa razy, ale powiedziała że niekoniecznie, bo i tak trzeba poczekać na wizytę ;p i teraz nie wiem co zrobić - gdyby kazała to bym poszła i tyle, a tak to nie wiem [emoji14] Powtórzyłybyście?

Ja bym chyba nie robiła, bo jeszcze bardziej by mnie stresowało czekanie na wyniki. A na tym etapie i tak nic więcej nie zrobisz gdyby jednak z betą było coś nie tak... Ale jeśli Ciebie to uspokoi, to oczywiście powtórz:)

Ja bym chyba nie robiła, bo jeszcze bardziej by mnie stresowało czekanie na wyniki. A na tym etapie i tak nic więcej nie zrobisz gdyby jednak z betą było coś nie tak... Ale jeśli Ciebie to uspokoi, to oczywiście powtórz:)

Właśnie tak sobie myślę, że przecież i tak na to nie mam wpływu... chyba poczekam do wizyty ;)

reklama

Haha ja bym nawet 10 min nie wytrzymała :p

Wiecie co ja sobie obiecywałam że jak tylko zobaczę dwie kreski to na polecę od razu na betę sprawdzić przyrost, tym bardziej po ostatnim poronieniu ale teraz jakoś bardziej mnie stresuje ta myśl i chyba sobie odpuszczę tym bardziej że mój mąż jedzie w delegacje i nie będę miała z kim zostawić synka a nie chce go ciągnąć bo u mnie laboratorium w przychodni jest obok poczekalni chorych. Ale za to mam jeszcze testy ciążowe w domu to pewnie sobie jutro sikne dla pewności [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry